За и против гей дискусиите в форума

Мръсните страсти – на сапун
Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Apr 26, 2012 2:57 pm

Коле, оди се пери. Можеше да свършиш нещо по-смислено с живота си във времето, което отдели да мрънкаш в тая тема.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Apr 26, 2012 3:08 pm

Амелия, евала за пропития с интелектуалност коментар, но не мерси, няма да ходя да се пера. Тук не е форум за хомота и надявам се няма да стане такъв.

Алексис: както ти писах и на лични - моля те не третирай този топик все едно си пуснала тема за новите тенденции в пътеписите.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Apr 26, 2012 3:19 pm

Добре де, нали си админ? Според теб правилно ли е да има такава тема в НАШИЯ форум?

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Thu Apr 26, 2012 3:30 pm

Ех, отдавна не беше имало абсурдна тема във форума :lol: Ама не, наистина, от една тема как би могъл форумът да стане гейски, убихте ме?!? Да не говорим, че в други секции си пишем по тази тематика от сума време без на някой да му пречи. И въпросният игнор нали е затова, аз и без него пак си игнорирам каквото не ме касае всъщност, както каза и Алексис.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Apr 26, 2012 3:50 pm

И това защо е на първа а не в прането. И откъде точно идва целия раздор?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Apr 26, 2012 3:59 pm

Мнението ми се покрива едно към едно с това на Мушу.
This is it. Ground zero.

kalendarа_ska4a
Misting

Post by kalendarа_ska4a » Thu Apr 26, 2012 4:01 pm

Muad_Dib, ходи в Русия, мой човек. Там е забранено да се дискутират гей права, гей фикшън, гей храна, гей фъшкии. В България не е забранено да се говори публично затова доколкото знам?

ЛБГТ фикшънът е определен жанр (ми ей тъй, съществува: и аз не го харесвам особено много, но не ме и дразни) и Алексис има пълното право да направи собствена тема за него. Като не ти харесва, не го четеш... Както е с повечето теми във форума. Ти осъзнаваш ли, че за такава хомофобска изцепка на запад може да те изгонят от работа? Да, точно такава.

И на мен ми се сторих излишно да слушам в продължение на 20 страници (и повече) за гей права когато се тъпче на едно място и няма никакво развитие. Защото в тая скапана държава има само две крайности - хомобофия а ла гей башър и гейско парадиране (не говоря за гей парадите) като свръхкомпенсация.

Все още хората са пълни игнорамуси и считат, че gender roles/behaviour е СВЪРЗАНО по някакъв начин с алтернативните сексуалности, а това въобще не е така. Никой не те смята за хомо (щото поведението ти говори точно за някакъв страх от "гей форум") Какво значи ВАШИЯ форум?

Не мисля, че е добра идеа да ядосваш админа на форума бтв...
:lol: Гледай да не го отнесеш

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Apr 26, 2012 4:03 pm

Едит: понеже това мястото му е в кенефа да пусна един цитат на букър.

http://www.guardian.co.uk/commentisfree ... video-game
It must be awful, being a homophobe. Having to spend all that time obsessing about what gay people might be doing with their genitals. Seeing it in your mind, over and over again, in high-definition close-up. Bravely you masturbate, to make the pictures go away, but to no avail. They're seared onto your mental membranes. Every time you close your eyes, an imaginary gay man's imaginary penis rises from the murk, bowing ominously in your direction, sensing your discomfort. Laughing. Mocking. Possibly even winking. How dare they, this man and his penis? How dare they do this to you?

Obviously you can't fight the big gay penis in your head. It has no physical form, so you can't get a grip on it, much as you'd like to. You'd love to grab it and throttle it until it splutters its last. That might bring you closure. But no. So you do the next best thing. You condemn homosexuals in the real world. Maybe if they could just stop all this "being gay" business for 10 minutes, you'd get some respite from that scary headcock. It might shrivel away completely, leaving nothing behind. Except maybe a nice bit of bum.

No, dammit! Forget I said that! No bum either
От друга страна нямаме критичната маса за обръщането на форума в спартакус - който пък беше ебаси якото място за пик ъп-ване на мацки, особено като бармана беше твой човек и можеше да ги напиваш до безсъзнание.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Apr 26, 2012 4:04 pm

kalendarа_ska4a wrote:Не мисля, че е добра идеа да ядосваш админа на форума бтв...
Да се борим с нетолерантноста с цензура викаш. Колко ефективно.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Thu Apr 26, 2012 4:10 pm

The Dragon wrote:Едит: понеже това мястото му е в кенефа да пусна един цитат на букър.

http://www.guardian.co.uk/commentisfree ... video-game
It must be awful, being a homophobe. Having to spend all that time obsessing about what gay people might be doing with their genitals. Seeing it in your mind, over and over again, in high-definition close-up. Bravely you masturbate, to make the pictures go away, but to no avail. They're seared onto your mental membranes. Every time you close your eyes, an imaginary gay man's imaginary penis rises from the murk, bowing ominously in your direction, sensing your discomfort. Laughing. Mocking. Possibly even winking. How dare they, this man and his penis? How dare they do this to you?

Obviously you can't fight the big gay penis in your head. It has no physical form, so you can't get a grip on it, much as you'd like to. You'd love to grab it and throttle it until it splutters its last. That might bring you closure. But no. So you do the next best thing. You condemn homosexuals in the real world. Maybe if they could just stop all this "being gay" business for 10 minutes, you'd get some respite from that scary headcock. It might shrivel away completely, leaving nothing behind. Except maybe a nice bit of bum.

No, dammit! Forget I said that! No bum either
От друга страна нямаме критичната маса за обръщането на форума в спартакус - който пък беше ебаси якото място за пик ъп-ване на мацки, особено като бармана беше твой човек и можеше да ги напиваш до безсъзнание.
:rofl: Мерси, доста се посмях :)

kalendarа_ska4a
Misting

Post by kalendarа_ska4a » Thu Apr 26, 2012 4:11 pm

Ми, не е много ефективно. Честно казано не се сещам за ефективен начин в момента. Май само времето ще помогне, ама дотогава България няма да съществува сигурно... Ако имаш идея, дай насам

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Apr 26, 2012 4:21 pm

kalendarа_ska4a wrote:Muad_Dib, ходи в Русия, мой човек. Там е забранено да се дискутират гей права, гей фикшън, гей храна, гей фъшкии. В България не е забранено да се говори публично затова доколкото знам?

ЛБГТ фикшънът е определен жанр (ми ей тъй, съществува: и аз не го харесвам особено много, но не ме и дразни) и Алексис има пълното право да направи собствена тема за него. Като не ти харесва, не го четеш... Както е с повечето теми във форума. Ти осъзнаваш ли, че за такава хомофобска изцепка на запад може да те изгонят от работа? Да, точно такава.

И на мен ми се сторих излишно да слушам в продължение на 20 страници (и повече) за гей права когато се тъпче на едно място и няма никакво развитие. Защото в тая скапана държава има само две крайности - хомобофия а ла гей башър и гейско парадиране (не говоря за гей парадите) като свръхкомпенсация.

Все още хората са пълни игнорамуси и считат, че gender roles/behaviour е СВЪРЗАНО по някакъв начин с алтернативните сексуалности, а това въобще не е така. Никой не те смята за хомо (щото поведението ти говори точно за някакъв страх от "гей форум") Какво значи ВАШИЯ форум?

Не мисля, че е добра идеа да ядосваш админа на форума бтв...
АХАХАХХАХАХАХАХАХ. That's more like it, не може само така да се дискутира конструктивно, трябва някой да дойде и да счупи с едно движение тъпомера.

1. Моля те да си пиеш редовно хапчетата, защото очевидно нередовното им приемане ти влияе зле, особено в края на поста ти се губи всякакъв намек за кохерентност.
2. Русия ли? Не, тук ми е добре, познавам средностатическия българин и знам, че благодарение на органично заложената му и утвърждавана с години от баби, дядовци, майка, бащи и техните наследници хомофобия в нашата мила страна никога няма да е окей мъж да лапа пишки. И това никога няма да се промени, слава Богу:)
3. Само моля ти се не ме предупреждавай дали да ядосвам или не админа на форума преди да си видял кога съм регистриран тук и от колко време съм сравнително активен юзър (ще ти дам хинт - доста преди изтерзаната ти самотна душица да намери поле за изява тук).
4. Ще ме изгонят от работа? Ох, дано наистина не разберат, защото сериозно се изплаших. In the mean time в реалността - не, редовият български шеф ще ме тупне с гордост по рамото.

Драгъне, моля те да го даваш по-леко, защото с това за Спартакус и мацките дето си ги прибирал ли прибирал си rofl-нах като пич в офиса и колегите ме гледат странно.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Apr 26, 2012 4:24 pm

мен ми е все тая честно казано , това което не можах да разбера е защо се отделя ПОРЕДНАТА СПЕЦИАЛНА РАЗГРАНИЧИТЕЛНА тема като си има четено напоследък, какво ще четете и т.н. общи теми вярно служили от години.

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Thu Apr 26, 2012 4:33 pm

Добре де, не мога да разбера за какво се вдигна ебати и шума за едно голямо нищо.

Един човек е прочел книга в която, двама известни "герои" правят секс помежду си, на мен ми става интерсно и от чисто любопитство го моля да пусне един абзац прикрит в спойлер. Тримата човека които ни интересува го прочитаме даваме три коментара по случая и темата приключва.

Точно това щеше да се случи, ако не беше започнал рейджа затова трябва ли да обсъждаме такива неща във форума или не. Аз лично не виждам причина да НЕ СЕ обсъждат такива тематики след като това е част от литературно произведение независимо дали жанра ви кефи или не. Книга ли е? Книга е. В правилната тема ли е? В правилната е. Приемайки че тематиката е по-деликатната сложено ли е в спойлер, така че тези дето не искат да го четата да не го правят? Сложено е.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Apr 26, 2012 4:37 pm

Muad_Dib wrote:Драгъне, моля те да го даваш по-леко, защото с това за Спартакус и мацките дето си ги прибирал ли прибирал си rofl-нах като пич в офиса и колегите ме гледат странно.
Което е странно защото цитата на Букър определено е по-смешното от двете изказвания.

А това как ще е в българия е малко относително. Братовчеда на приятелката ми е гей. И то от най-флейминг, провокативно дресинг такивата. В скоро време ще ми се наложи да се видя с и да се здрависам с него с ясното съзнание че допреди няколко дни или часа ръката която хващам е държала член и то не неговия. И че всяка нетолерантност или хомофобия която покажа заради това че той прави гей секс, ще ми бъде брутално изкарана през носа лишавайки ме от хетеро секса който толкова много ценя. Сложи 10-20 хиляди такива ситуации в които някой е принуден да си трае и вече имаш вятър на дори и да не е на промяната, на търпимост.