Молба към Турин
Moderator: Moridin
Молба към Турин
Здравейте.
Аз съм уебмастъра на новия сайт за Толкин - Ендорион, който е обединение на Валакуента и Толкин Онлайн. Бих искал да помоля Турин за разрешение да ползвам разказите и статиите от бр. 16, 17 и 18 на Shadowdance на моя сайт. Става дума за LOTR Reloaded, LOTR The Crown and the Ring и за "Толкин - еталон за надцененост". Искам да ги включа към раздели "Статии за Толкин" и "Фен фикшън".
Можете да ми пишете на adanedhel@endorion.org
Благодаря
Аз съм уебмастъра на новия сайт за Толкин - Ендорион, който е обединение на Валакуента и Толкин Онлайн. Бих искал да помоля Турин за разрешение да ползвам разказите и статиите от бр. 16, 17 и 18 на Shadowdance на моя сайт. Става дума за LOTR Reloaded, LOTR The Crown and the Ring и за "Толкин - еталон за надцененост". Искам да ги включа към раздели "Статии за Толкин" и "Фен фикшън".
Можете да ми пишете на adanedhel@endorion.org
Благодаря
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Трябва да влезе, или всичко или нищо, както се казва.Moridin wrote:Що, тук си е, макар че можеше и по мейл...
А мойта част от Туриновата статия ше влезе ли в толкински фенсайт? :р
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Не е тук мястото, но нещо не мога да отворя линковете за контакт от сайта... Богатата галерия от снимки беше приятна изненада, имате дори снимка на жена му на млади години... Точно щях да направя забележка, че няма, за това всъщност беше постът, и я видях :) Браво :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
ОК. Няма проблеми. Имам позволението на редколегията Ще добавя адреса на сайта.
Ами да... подкрепям мнението на Гибли. Не трябва да вземаш разните критики прекалено навътре - толкова, че да спреш да пишеш. Една критика е добра, единствено когато кара твореца да върви напред; когато е добре аргументирана и подтиква към развитие. Така че - пиши )
Поздрави
ПС. Ако искате ще ви оставя с никовете като автори, но няма ли да е по-добре с истинските имена?
Ами да... подкрепям мнението на Гибли. Не трябва да вземаш разните критики прекалено навътре - толкова, че да спреш да пишеш. Една критика е добра, единствено когато кара твореца да върви напред; когато е добре аргументирана и подтиква към развитие. Така че - пиши )
Поздрави
ПС. Ако искате ще ви оставя с никовете като автори, но няма ли да е по-добре с истинските имена?
иначе серията за ЛОТР я спрях след като прочетох унищожителни отзиви във форума на Бард ("литературен кич с претенции за оригиналност" ми е просто любимото ), сбъркал ли съм че престанах да я пиша?
Не ги слушай, Турин, на "Бард" форума ще оплюят всичко и всеки(просто такъв е духа на мястото, винаги има поне 2-ма, които да разкритикуват сурово абсолютно всичко). Искаме продължение, мен лично ми хареса много серията.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!