Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
Ами те играчите на Левски са изморени, солидарни са с протестите на млекопроизводителите явно. Нали противниковите фенове им викат "говеда" .
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Къде искате да ги пратите горките мутри и те душа носят, символ станаха
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
Нашите момчета имат потенциал. Ние имаме потенциал във всички спортове. Когато футбола у нас стане честен спорт, няма уредени мачове и момчетата се хвърлят за победа всяка игра, тогава ще започнем да си възвръщаме футболната сила, която сме имали едно време. Когато започнат да се стимулират подрастващите да спортуват повече вместо да стават алкохолици от 12 годишна възраст, тогава и спорта ни току виж се възродил, като цяло.
Спортните бази у нас са по стари от комунизма...
Спортните бази у нас са по стари от комунизма...
държавата забавя но не забравя
http://dnes.dir.bg/2008/08/14/news3288822.html
http://dnes.dir.bg/2008/08/14/news3288822.html
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Да я поздавим с парчето на Ъпсурт си е редно ;р Иначе сесията е бая страховита .
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Interpreter
- Forsaken
Аз специално ще си потърся после сканове от броя, за да видя какво ще направят с фотошопа...
Иначе, ако се абстрахираме от физическите качества на модела (ъъъ... и по-грозни моделки сме виждали... мисля...), все още не успявам да проумея: 1. косата! 2. ноктите!! 3. грима!!! 4. Гащите?! 5. Герданът?!?! Тази Теди Велинова не я знам каква е, но за нищо не става като стилист.
Иначе, ако се абстрахираме от физическите качества на модела (ъъъ... и по-грозни моделки сме виждали... мисля...), все още не успявам да проумея: 1. косата! 2. ноктите!! 3. грима!!! 4. Гащите?! 5. Герданът?!?! Тази Теди Велинова не я знам каква е, но за нищо не става като стилист.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Interpreter
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
- Interpreter
- Forsaken