Archie's abs (The Riverdale topic)

Bamse! Pimpa! Ruxpin!

Moderators: Yan, Morwen, Marfa

Post Reply
User avatar
Amelia
Moderator
Posts: 12673
Joined: Mon Aug 30, 2004 9:49 am

Archie's abs (The Riverdale topic)

Post by Amelia » Thu Feb 13, 2020 8:26 am

@Litz
Чие торсо, начи, е най-якото в тоя сериал? :mrgreen:

Аз влача трети сезон в момента. Върви ми трудно, щото настоящата мистерия с Гаргойлите е в гъзъ, а Арчи взе да лее кръв като многострадален шонен герой. И вече не мога да си съспендна дисбилийфа по никакъв начин - Хайръм Лодж отдавна щеше да е отнесен от ФБР-то, ако някой изобщо имаше някъв мозък в тоя сериал. Предишните два сезона бяха по-яки. Поне има ай кендита, като любимецът ми по няква причина е Sweet Pea. :lol:

Също така си харесвам Джъгхед - има една полуусмивка, за която живея, но ни я показва твърде рядко. От жените Бети е готина, а Шерил, мамината, е луда по цялата глава.

Очаквах тоя сериал да прилича на Сабрина повече. За съжаление и тука пеят спорадично като реално само чернокожата девойка има някви умения. Арчи е особено болезнен като запее, тря земат някой друг да го дублира.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

User avatar
Litz
Forsaken
Posts: 2792
Joined: Mon Aug 16, 2010 12:46 am

Re: Archie's abs (The Riverdale topic)

Post by Litz » Thu Feb 13, 2020 9:44 am

Е на Арчи торсото е яко. Реджи и той е с яки плочки. Иначе за мен Вероника е най-голямата болка. И в пеене и като герой и като всичко. Актрисата е толкова бездарна и диалогът и е такъв епичен криндж, че не мога с нея.

Иначе дефакто Кевин е най-добрият певец в каста, но понеже Кевин е гей, той няма друга фунция освен да е гей и да прави гей неща.

Аз го гледам терапевтично тоя сериал. Едно много втф ми е.

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 4 guests