Page 1 of 1

Посредствено играещият Григор Димитров

Posted: Wed Mar 11, 2015 8:53 pm
by Litz
Днес нивата на патриотизъм и спортна гордост ме убиват. То не са анонси, не са капс локове, ша каиш, че нашия първи е станал. Иначе се радвам за него де, щото тоя сезон игра доста посредствено :roll:

Posted: Thu Mar 12, 2015 9:46 am
by Trip
Тц, тц, кога заочаквахме титла след титла от него, кога седнахме да го критикуваме за "посредственост" ;) А нивата на патриотизъм и спортна гордост са огромни винаги в малоумните ни медии, ше кажеш, че вчера си седнала за пръв път да ги гледаш/четеш :)

Posted: Thu Mar 12, 2015 12:40 pm
by Litz
Мен той ме ядосва, щото на моменти играе чудовищно добре и нечовешки и в следващия момент се чудя какъв е този аматьор. Мача му с Гулбис от миналата година ми е пред очите още. Толкова зле игра. Иначе е посредствен старт спрямо миналата година. Поне я няма Мариянчето да обяснява как успехите му са благодарение на нея.

Posted: Fri Mar 13, 2015 12:04 am
by coldie
Все пак това ни е най-добрият тенисист. Според мен има минимален шанс да стане от най-добрите с което показва досега. Липсва му психика. С това го бият другите.

Posted: Fri Mar 13, 2015 12:23 am
by RRSunknown
какви са тия аматьори в топ 10 :roll:

Posted: Mon Mar 23, 2015 10:03 am
by Litz
Не е в топ 10 :mrgreen:

Иначе понякога играе аматьорски зле, демек не знае кво прави на корта и е супер наплашен. Един мач с Гулбис ми беше направил супер силно впечатление.
Ма то всички тенисисти ги имат тия аматьорски моменти, освен Федерер който винаги е на ниво. Когато Джокович почна с Бекер като треньор беше неузнаваемо зле според собственото си ниво.

И Григор така. Има толкова много потенциал, личи си че работи здраво, но или се страхува или няма увереност.