Page 1 of 8

Светът е футбол 2014

Posted: Mon Jun 16, 2014 7:44 pm
by Marfa
Засрамете се, мъже! :x

Отварям тая футболна тема, в която евентуално да си пишете футболни нещица. Оставям ви я чиста и непокътната като току-що отворена нова страница на ново тефтерче.
Spoiler: show
Image

Posted: Mon Jun 16, 2014 8:41 pm
by Claymore
So... how bout them balls and feet, eh?
Споко, изнасям се, но пак като всеки друг път, ще гледам финала та да може да минавам за нормален като някой отвори темата. :mrgreen:

Posted: Tue Jun 17, 2014 11:02 pm
by SatanicSlayer
За сега дузпите са проклятия. Особено ако с тяхна помощ откриваш резултата.

Posted: Wed Jun 18, 2014 11:59 pm
by Devoted of Slaanesh
Вече едно е ясно - ще има нов световен шампион!!! :mrgreen:

Posted: Thu Jun 19, 2014 9:25 am
by Yan
Толкова безобразно слаба Испания не бях очаквал.
А Австралийците показаха завидно желание за игра и вкараха един от най-красивите голове до тук.
Като цяло засега е доста прилично първенство с бая голове.

Posted: Thu Jun 19, 2014 12:13 pm
by Mushu
Честна дума, снощи се ядосах, че изобщо седях да го гледам тоя мач! Испанците много се изложиха, направо нямам думи! И Чили, и Австралия играха чудесно :)

Posted: Sun Jun 29, 2014 12:52 pm
by Marfa
Не знам в каква кома сте тука, но аз искам да споделя впечатления от снощния мач Бразилия - Мексико - Чили, в който мексиканците накрая паднаха от дузпи, ама искрено се надявам поне чилийците да продължат, щото успяха да ми станат симпатични.

Номинирам коментатора за най-малоумен коментатор на футболен мач евър. Няма да забравя как Мичмана, Бог да го прости, каканижеше с равен глас какъв фестивал се провеждал в момента в Швеция, докато датчаните крещяха от радост, че току-що са станали европейски шампион. Но това снощи беше от друга вселена.

То можеш ли в продължение на цял редовен мач, две продължения и после и дузпи да не схванеш, че отборът е на Чили, агитката е от чилийци, футболистите са чилийци и Мексико в момента просто не играе?

Posted: Sun Jun 29, 2014 3:39 pm
by Trip
Еее, извиняваше се даже по едно време човекът, не знаел какво му става. Според мен отрано е почнал да се готви за колумбийския мач с материали за единия отбор.

На четвъртфинала съм твърдо за Колумбия впрочем, няма шест-пет.

Posted: Sun Jun 29, 2014 9:03 pm
by Amikae
Мексико и Холандия спретнаха един уникален мач!

Много ми стана жал за мексиканците, бяха по-добри през почти целия мач. Надявам се, че холандците наистина имат капацитета да направят нещо повече на това първенство, защото с тази защита някой ще им надумка 2-3 гола.

Едит: Опа, Марфе, коментатора снощи беше абсолютното дъно. Не знам дрогиран ли беше, какво му имаше, как е възможно изобщо да объркаш 20 пъти Чили с Мексико, не зная... Цялото студио на БНТ е пълен фарс, даже втория коментатор не можеше да говори български. :lol:

Posted: Sun Jun 29, 2014 9:11 pm
by RRSunknown
Доста повече от 20 пъти - фарс.

А днес беше велик мач, според мен Мексико загубиха тактически като се прибраха.

Posted: Sun Jun 29, 2014 9:18 pm
by Marfa
Е той втория беше бразилец... Но и мен ме е яд за днешното Мексико. Изкефиха ме. :( Дано утре пак играят и най-сетне да бият!

Posted: Sun Jun 29, 2014 11:19 pm
by LFbg
RRSunknown wrote:
А днес беше велик мач, според мен Мексико загубиха тактически като се прибраха.
Бяха гроги накрая. Пък и Холандия си е Холандия, натиснаха здраво. Исках още 30 минути да гледам от тоя мач... Страхотен футбол.

Марфа, осмина финал беше. За съжаление Мексико излезе от турнира.
Утре от 7 ще играят Франция - Нигерия, а от 11 Германия - Алжир.

Posted: Mon Jun 30, 2014 7:54 am
by Trip
Aз храня надежди тоя път Мексикото с Меси най-после да бие!

Posted: Mon Jun 30, 2014 11:00 am
by Jen
И аз така, макар че трябва да се признае, че клони към посредствеността това Мексико, на Меси даже дядо му му казал, че го мързи. И пак той е голямата разлика, де.
На такива форуми винаги има по един неочакван отбор, който изпълзява от мрака. Сега очаквах да са Белгия, (които много странно се държат досега, ако и да побеждават), но се оказаха Колумбия. Много ми харесват, не знам къде се е крило това Хамес Родригес досега!
Иначе на холандците като че ли им е дошло времето вече, страхотно поколение им е сегашното, а Робен е все така неочаквано гениален.

Posted: Mon Jun 30, 2014 11:19 am
by Trip
Доста посредствено Мексико тва бяло-синьото, да, някаква много осезаема липса на плеймейкър се усеща, пък Гагото уж можеше да подава. Не знам обаче що са решили всичко да минава през Ди Мария, сякаш умее нещо друго в средата, освен рейдове по крилото.
Нещо много объркано имат в концептуален план струва ми се - а и Игуаин е дърво отпред, да вземат да го посменят с Лавеци, който все добре се включваше. Не виждам тая нужда от target man отпред точно в отбор като Аржентина.

Иначе Хамеса го взеха Монако за безбожни пари още преди сезон и си цъка бая добре там, ама в националния нещо се е вселил и Фалкао в него, освен че си плеймейква. С малкия изгубен брат на Роналдиньо (онуй къдравото Куадрадо, дето не спря да ги мотае уругвайците вчера) просто ги сцепват. Помежду си имат осем асистенции тия двамата О.о.

Холандците си им е време (винаги, когато не играе Де Йонг), да, а поколението дори не е точно "сегашното", ами си е бая и "бъдещото" щото Вайналдум, Блинд, почти цялата защита, Депай, Ланс, Фер и разни други са със средна възраст 23.