Smite

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Post Reply
User avatar
ProxyFantasy
Paragon
Posts: 615
Joined: Tue Jul 19, 2011 12:59 pm
Contact:

Smite

Post by ProxyFantasy » Fri Sep 28, 2012 10:11 pm

Smite е една игрица още в бета тестинг период, която обаче бързо си печели популярност в МобА средите.

Цялостна концепция Смайт представлява 3рд пърсън МобА с магии, предмети, левели и всичко друго така подобно за копията на Дота. С малки разлики обаче - Smite подобно на BloodlineChampions показва съвсем различна концепция за играта сменяйки изгледа със съвсем оптимизиран 3рд пърсън. Усещането да влезеш в ролята на Тор, да полетиш 10 метра във въздуха, докато въртиш Мьолнир в ръката си, а след това се забиеш в чуждия опонент е нещо, което до сега не съм изпитвал.

Моите преживявания с играта започнаха едва днес, когато късметът ми се усмихна и за рождения ми ден получих Бета Кей от HiReZ Студио. Записах се за бета поканите, когато разбрах, че студиото се е споразумяло с Manowar да им пишат музиката за играта, много приятна новина бтв. И преди бях чувал за игричката, бях гледал пет-шест трийсет минутни клипчета в ютюб и наистина имаше нещо така ненатоварващо в цялата идея.
Когато влезох в играта набързо се запознах с фактологията и разбрах, че главните герои са всъщност богове от много различни митологии. Имаше Кали, Зевс, Тор, Один, Артемида, Хадес, Ра, Варана, Умир и тн. Хареса ми идеята, че не са тръгнали да създават някакви нови герои и да тръгват по неотъпкан път. Бяха направили точно обратното - Бяха се концентрирали върху вече известни персонажи, които си бяха точно на мястото.

Като за начало, на мен ми позволи да си избера един от пет героя, които сигурно са безплатни тази седмица. Това също го очаквах. Пуснах игрицата и бях вкаран в Арената.

Арената си имаше трите стандартни линии, имаше си кулите, имаше си джунглата, нищо повече нищо по-малко. Започнахме битката на линията и тогава забелязах разликите. Всички магии, дори и тупаницата ми бяха скил шотове. Тоест всичко се въртеше от една малка игра на нервички между мен и противника ми, като той ме дебнеше да ми пусне магиите си и да ме улучи както и аз го дебнех за същото. Бях с Умир. Леденият гигант от Норвежката митология. Оказа се много забавно. Беше съвсем различно преживяване от Дота или Лол. Не казвам по-добро. Беше различно.

Като цяло останах много доволен. Мисля, че съм набарал доста приятна игричка. Не съм сигурен, но имам някаква опция Give Betakey. Та ако някой иска с удоволствие може да го инвайтна, пък ако стане, може да поиграем заедно.

User avatar
Claymore
Ascendent
Posts: 4957
Joined: Sat Sep 12, 2009 9:55 pm

Post by Claymore » Fri Feb 21, 2014 2:17 pm

Почнах я и аз, но цъкам главно Арена, Асолт и Mode of the Day, прекалено съм зле в лейнинг фазата специално на тая игра за да играя Conquest, третото лице ме сбърква някакси ако не е на по - прост гейм моуд. Друг е въпроса че трите пъти в които съм опитвал бях един път 23/10 с Ао Куанг но само Атина имаше килове от моя отбор, втория път бях Арес с Купидон, който се появяше след като съм си пуснал улта и веригите и Зевс и Гуан Ю са ме ебали и последния път в който играх соло с Нейт срещу Тир и ме ганкваха през минута, няма СС, няма нищо. Иначе най са ми забавни Анхур, Ао Куанг, Арес и Арахне. Сега забелязвам че доста алитеративно съм ги избирал. :)
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests