Финалният Хари Потър
- Dr. Horrible
- Forsaken
Финалният Хари Потър
... е просто зврески. Заслужава си 98%-те процента в доматите (средната оценка 8.4 е малко ниска, ама карай), заслужава си всичките масови хвалби, заслужава си двойно парите за 3Д кино, заслужава си всичко.
Феновете на поредицата, които си се кефят на Хари Потър от самото начало, категорично няма да останат разочаровани. Другите симпатизанти, които се радват на има-няма половината филми, ще се изкефят и на този. Haters gonna hate.
Всичко е ЕПИЧНО, мега мега мега епично.
Чудесен завършек, зарадва ме дори повече от финалната книга.
Феновете на поредицата, които си се кефят на Хари Потър от самото начало, категорично няма да останат разочаровани. Другите симпатизанти, които се радват на има-няма половината филми, ще се изкефят и на този. Haters gonna hate.
Всичко е ЕПИЧНО, мега мега мега епично.
Чудесен завършек, зарадва ме дори повече от финалната книга.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Другата седмица го чака трето гледане. Имам си вече фаворит момент, с рицарите когато скачат и щита за защита на замъка. Разкошен момент, разкошна музика. 9.5/10 като за филма 11/10 за финал на Хари Потър.
novembre
la città si accende in un istante
il mio corpo non si veste più di voglie
e tu non sembri neanche più così forte
come ti credevo un anno fa
novembre.
la città si accende in un istante
il mio corpo non si veste più di voglie
e tu non sembri neanche più così forte
come ti credevo un anno fa
novembre.
- The Dragon
- Elder God
- Interpreter
- Forsaken
-
- Misting
Ето го и моето. Нещо нямах вдъхновение тоя път за много текст.
And you can't dance with a devil on your back...
Абе свърши се поне

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Hint?ujenetot wrote:Без да съм гледал дори първата серия на финала, не разбирам как може всички да са впечатлени толкова от филм, който в последните си час и половина повтори всичко видяно в Матрицата, Междузвездни войни и прочее взети заедно.
И да, епилога е добър ден, Крис Кълъмбъс.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.