EuroDictXP - Помощ?

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
User avatar
moonlight
Warmage
Posts: 1089
Joined: Fri Jun 27, 2008 10:54 am
Location: Sofia

EuroDictXP - Помощ?

Post by moonlight » Thu May 19, 2011 12:58 pm

Вчера реших да си купя оригинално сиди на Talking версията на ЕвроДикт (27 лв), най-вече заради методите за обучение, понеже имам много да наваксвам откъм лексика.

Днеска на работата извадих сидито, деинсталирах старата (пак официална, за 8 лв) про-версия на Евродикта, инсталирах новата версия и ентусиазирано започнах да съставям списък на думите за обучение, сейвнах си го, както е по инструкция, наканих се да почна да уча, и... почнах да изреждам всички псувни, дето ги знам на български, английски и испански (испанските са малко още, затуй наблегнах на другите два езика).

Та.
По инструкция си записах както си му е реда, лърнинг листа.
Но.
При опит да го заредя, ми се пръква това:

Image
Image
Image

И то при положение, че като съм правила лърнинг листа и клавиатурата ми е била на испански, и думите са на испански, и на речника настройката беше на испански... и после пак всичко беше на испански, като се мъчих да зареждам лърнинг-листовете... какво още искат тия???


И на всичкото отгоре, на български пък въобще не мога да създавам лърнинг листове. Единствения, който речника ми позволява да отворя, е някакъв начален лърнинг лист, дето никаква работа не ми върши:
Image
Image

На някого налагало ли се е да се бори с подобна боза? Да има някакво решение?

С Уиндоус седмица съм бтв, тъй като това сигурно има значение, ама предната версия на речника си бачкаше екстра и без подобни мега-мизерии.

Баси, как ме е яд само :evil:
А тия от съпорта въобще не вдигат телефона, и на мейла немам никакъв отговор...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests