Page 1 of 2

Posted: Wed Oct 06, 2010 7:47 pm
by Amikae
Roland wrote:Ъъъ, ако Мадона излезе с алтернативно мнение за Бах, ще й се смея също толкова, колкото ще се смея на теб. Дел Торо е добър режисьор, но това не го прави по някакъв магически начин авторитет за всичко останало. И пак казвам, щеше да ми е по-кредибилен, ако това мнение го казваше БЕЗ да се е ангажирал с правенето на игра.
Е ти като се смееш, мен(примерно) трябва ли да ми пука? Големият авторитет... :lol:

Posted: Wed Oct 06, 2010 11:42 pm
by Roland
Не знам дали трябва, знам обаче, че ти пука :lol: И не знам що изведнъж заговорихме за това на кой му пука от кого, аз коментирам само, че Дел Торо е точно никакъв авторитет като опре до игри.

Posted: Thu Oct 07, 2010 12:12 am
by RRSunknown
Той в случая няма значение дали е авторитет. Важното е че ако приложим собствените ти съждения:
Иначе Амелия обясни какво имах предвид. Пак повтарям - всеки геймър с претенции иска да смята гейминга за изкуство, но не в това е въпросът. Въпросът е обикновеният Минчо, който може и да е, а може и да не е играл три игри през живота си, да знае - както е с филмите, книгите, театъра и т.н. - че игрите са изкуство. Щото в момента не го знае. Вие трябва да ми кажете как ще го убедите.
Излиза че Минчо почва да научава от разни като Торо че игрите са изкуство и това му се набива в главата .

Posted: Thu Oct 07, 2010 12:27 am
by Roland
Обичам, когато ми цитираш приказките в неправилен контекст. На Минчо Дел Торо му е казал, че игрите са изкуство. Номерът е, че десет като Дел Торо са му казали, че не са. На кого ще вярва?

Предполагам, че трябва да се стигне до натрупване.

Posted: Thu Oct 07, 2010 1:26 am
by RRSunknown
Еми да де - капка по капка вир става. Сега Дел Торо, след време някой друг и после ще видим след 5-6 години дали ще е както сега.

Posted: Thu Oct 07, 2010 6:00 pm
by Amikae
Roland wrote:Не знам дали трябва, знам обаче, че ти пука :lol: И не знам що изведнъж заговорихме за това на кой му пука от кого, аз коментирам само, че Дел Торо е точно никакъв авторитет като опре до игри.
Объркал си се нещо за пукането. Ако не беше лицемерно същество, може би щеше да ми пука, може би. Или поне да имаше някаква по-сериозна гейм култура, но уви...

RRS, не след 5-6, след 1-2 ще се види промяната. А че ще има разни хорица, които вероятно никога няма да приемат игрите за изкуство, в това не трябва да се съмняваш. :lol:

Posted: Thu Oct 07, 2010 6:33 pm
by Roland
И защо, нахално човече, смяташ, че съм лицемерен, ако не е тайна?

Posted: Thu Oct 07, 2010 7:05 pm
by Amikae
Roland wrote:И защо, нахално човече, смяташ, че съм лицемерен, ако не е тайна?
Не е нещо, за което и сам човек не би се досетил за теб и ядрото на този форум. Достатъчно е човек да е бил наоколо известно време. А иначе контактувам с човек, който просто потвърди догадките ми. В следствие на това, което знам, сега виждам теб и доста членове на този форум в една коренно различна светлина. :lol:

Както и да е... Темата е за друго.

Posted: Thu Oct 07, 2010 8:02 pm
by Roland
Или с други думи "нямам какво да кажа, така че ще се направя на мистериозен". Не ми е ясно какво търсиш в тоя форум като сме такива лицемери там, нито пък какво търси "човекът", с когото контактуваш (не, че не е ясно кой е). Някаква особено странна форма на мазохизъм явно.

А темата Е за друго, наистина, и е жалко, че веднъж барем не можа да се въздържиш да я насочиш към мен.

Posted: Thu Oct 07, 2010 8:40 pm
by Amikae
Roland wrote:Или с други думи "нямам какво да кажа, така че ще се направя на мистериозен". Не ми е ясно какво търсиш в тоя форум като сме такива лицемери там, нито пък какво търси "човекът", с когото контактуваш (не, че не е ясно кой е). Някаква особено странна форма на мазохизъм явно.

А темата Е за друго, наистина, и е жалко, че веднъж барем не можа да се въздържиш да я насочиш към мен.
Ти сам насочваш темата към себе си. Ако в коментарите ти не крещеше колко се гордееш от смешната си позиция, може би нямаше да афектираш никой опониращ ти. Цялата тема стана толкова страници заради теб + твоя "ескорт"(Trip). Понеже темата ти позволява да си извърташ нещата, както поискаш, не приемаш никаква аргументация, а и Trip е зад ъгъла, готов да помага. Реторики, меторики, за вас е без значение как се аргументираме, просто си бълвате едно и също.

Иначе аз на никакъв не се правя. Там е и проблема. Тук има една част потребители, които не ни трябва да се преструваме(макар и обяснимо малко).

Posted: Thu Oct 07, 2010 9:18 pm
by RRSunknown
Обърнахте го на лична препирня. Моля ви - спрете се навреме.

Posted: Thu Oct 07, 2010 11:11 pm
by Amelia
Грозно.
Аз от лицемерните ли съм според онзи източник бтв? :lol:
Не ти препоръчвам да му вярваш много между другото. Не е особено кредибъл.

Posted: Fri Oct 08, 2010 5:47 pm
by Amikae
Amelia wrote:Грозно.
Аз от лицемерните ли съм според онзи източник бтв? :lol:
Не ти препоръчвам да му вярваш много между другото. Не е особено кредибъл.
Според него не си. А и аз до този извод стигнах и без негова помощ преди доста време, но за други неща мога да те критикувам. :P

Пък и дай да не се шегуваме, то пред фактите какво да е кредибъл. Той просто ми каза неща, които са унизителни за голяма част от интелектуалците в този форум, на фона на претенциите им. Аз, да речем, не мога да попадна в подобна светлина, поради простото фактче, че не се правя на нещо, което не съм. Затова и сега някак ми избива на смях, като чета нечии коментари.

Posted: Fri Oct 08, 2010 7:48 pm
by Ghibli
Е кажи какво толкова се говори де, защо си къташ информацията? Интересно ми е, а пък ако е вярно, още повече си задължен да го кажеш.

Posted: Fri Oct 08, 2010 8:27 pm
by Amikae
Ghibli wrote:Е кажи какво толкова се говори де, защо си къташ информацията? Интересно ми е, а пък ако е вярно, още повече си задължен да го кажеш.
Нищо не се говори. :lol: Не ми пука достатъчно, че да се занимавам. Всеки тук си знае що за стока е, аз включително. А и ядрото от по-"важните" членове на този форум си се знаят точно колко струват. Освен това нямам намерение да развалям този весел фарс на елитизъм и лицемерие. То аз и не мога. :) В същността си този форум никога няма да се промени. Неслучайно годините си текат, но реално пишат една групичка хора и тук таме някоя заблудена душа(като мен и още 2-3-ма).