Rammstein
Re: Rammstein
Пробвах я няколко пъти и още не мога да намеря смисъл да кажа нещо кой знае колко хубаво за тая.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мен ме кефи песньовката. Хем е типичен Рамщайн, хем е различно. Видеото и то е забавно и пълно с готини изродщини както обикновено.
И двете нови песни ме радват на макс. Хем са класически Рамщайн, хем има и малко по-иновативни елементи.
Който иска да слуша албума. След 2 часа е онлайн
https://listening.rammstein.de/?fbclid= ... R0I6BJR5Ps
https://listening.rammstein.de/?fbclid= ... R0I6BJR5Ps
Вярно е, че е само едно слушане, а този албум се очертава да го слушам още 100 пъти, но е много добре. В цялото нещо Дойчланд влиза много правилно, но вътре е типичен рамщайн, не като звук или като композиция, ами като качество. Продукцията е толкова чиста и великолепна, че дори на хора, дето не им дреме за това ще им направо впечатление колко чисто звучи всичко. По-мелодичен албум, но след първите 2 песни, които вече знаем се почва с бая приличен експеримент. По-малко електроника, ама тежки китари, бас и барабани са на лице. И Тил размазва. Дори да не се чуе друго от този албум песента Puppe е задължителна, защото е най-уникалното вокално изтрещяване, което Тил е правил в кариерата си. Една след друга за мен песните са страхотни. Много правилен албум, който идва като адекватна стъпка след предишния и показва, че тази група няма изтъркване. След толкова много години и без смяна в състава тия шестимата продължават да са сила.
- penzata
- Forsaken
Присъединявам се. Адски слушаем албум и качествен Рамщайн. Мен още на клипа на Дойчланд ме грабна. Наистина прави впечатление чистотата на звука. От Surgical Steel на Carcass насам нямам спомен да съм слушал толкова изчистено нещо.
Точно определение за албума, което напълно подкрепям:
Точно определение за албума, което напълно подкрепям:
трубадур wrote:Много правилен албум, който идва като адекватна стъпка след предишния и показва, че тази група няма изтъркване.
The hardest battles are fought in the mind.
Ей голяма работа са каркас, една от най-любимите ми групи са въобще. Иначе днеска цял ден въртя нонстоп рамщайна и една песен не скипвам, обичам като така стане. Определено е по-слушаем за масовия паляк албум, т.е. и не метъл ентусиастите имат какво да намерят вътре. Изненадващо за мен по-умерено темпо парчоците много ми харесаха. Даже баладата е яка, а и е само 2 минути. Просто фаворит не мога да си харесам. Мисля си, че Ausla(у млаут има тука, ама не ми се дирят двете точки)nder е на път да ми стане любима и после идва Puppe или Weit Weg и докато се осъзная албумът е свършил и почвам отначало с дойчланд.
- penzata
- Forsaken
Дейва, тази песен е чук. А и ми напомня на някаква изкривена през на Рамстейн призмата версия на Baby's on Fire на Die Antwoord.
Васи чуковият албум.
Снощи най-сетне стигнах до него и го изслушах. Кво да ви кажа, пичове, Рамщайн пак го направиха. От разни интервюта човек може да види, че пишат музика, когато им се допише музика и като работят по нов албум за всяка песен си задават въпроса "има ли светът нужда от тая песен". По тоя начин изкарват шедьоври всеки шибан път - единствената група, на която считам 99% от песните за гениални.
Puppe е едно от най-великите песни, които съм чувала. Ебаси колко изриваща е! От целия албум май само Секса ми е некъф мех. И да, звукът е чист и рафиниран като рязан диамант.
Слушах песните, четейки превод на текстовете им - така и някои от другите по-мехави песни като Диамант стават специални.
Дойчланд до момента съм я чула сигурно поне 30 пъти (в комбинация с клипа). Обожавам я и не разбирам кво беше тва мрънкане по нея.
Puppe е едно от най-великите песни, които съм чувала. Ебаси колко изриваща е! От целия албум май само Секса ми е некъф мех. И да, звукът е чист и рафиниран като рязан диамант.
Слушах песните, четейки превод на текстовете им - така и някои от другите по-мехави песни като Диамант стават специални.
Дойчланд до момента съм я чула сигурно поне 30 пъти (в комбинация с клипа). Обожавам я и не разбирам кво беше тва мрънкане по нея.
- penzata
- Forsaken
Дюд, в момента, докато си писала поста, продължавам да ги слушам. Толкова ми е влезнала в главата тази музика, че не мога да заспя. А сутрин отивам с огромен кеф на работа, защото знам, че пътувайки ще слушам албума. Дойчланд е дзверски точната встъпителна песен за този албум.
Рамстейн са дзверове.
Рамстейн са дзверове.
Поправих си мнението за дойчланд след като я чух в албума. Много добра се оказа. Ама аз имам принципен проблем със синглите на рамщайн, оти почти винаги са най-слабите песни в албума. А га неща като Америка са ти по-кекавите композиции, представи си ква е летвата и колко е висока. И тук беше така. Квото дойде след дойчланд и радиото направо е феноменално. И след това с времето, почвам да оценявам и хитовите песни подобаващо. Поради простата причина, че ся слипнот и тривиум изкараха нови, и ебаси яките, песни малко накъсвам рамщайнца, но тоя албум няма спиране. У топ 5 за годината ми ще е без задръжки.
И аз си ги циклим тия дни на спотифая, ма ''Радио'' си остава най- не моята песен. тва инструментала на sonne в края на Дойчланда сцените просто ме просълзява всеки път. Куклата и швестъра изриват просто, как не си е повредил гърлото да го реве това Тил са ще се дебнат разните препратки и нови клипове и мейкинги.
И все пак Lindemann проекта Skills in pills като цял албум ме кефи малко повече, ма то това с цикленето му сигурно...
https://www.revolvermag.com/music/read- ... -new-album
И все пак Lindemann проекта Skills in pills като цял албум ме кефи малко повече, ма то това с цикленето му сигурно...
https://www.revolvermag.com/music/read- ... -new-album
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Въртя си Puppe на loop и не мога да спра. Помощ.
Новият клип е аут Ausländer - удри
https://www.youtube.com/watch?v=pat2c33sbog
само група от тоя ранг и с тяхната репутация може да направи тоя клип.
понякога ме е яд, че са забранили коментарите под клиповете, тука сигурно щеше да е по-голям демидж и от дойчланд
така де
https://www.youtube.com/watch?v=pat2c33sbog
само група от тоя ранг и с тяхната репутация може да направи тоя клип.
понякога ме е яд, че са забранили коментарите под клиповете, тука сигурно щеше да е по-голям демидж и от дойчланд
така де
Ахахахахаххахахахахахахаххахахахахах!!!!
ВЕЛИКАНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ебати еджлордите, заклевам се! Обожавам ги!
ВЕЛИКАНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ебати еджлордите, заклевам се! Обожавам ги!