Спам спам спам и още 100 пъти спам
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
Re: Спам спам спам и още 100 пъти спам
Буквално не знам откъде да почна, ако има такова нещо като ранно 90-арски естраден рап на село, тва ше да е то....
Текстът и той е веднъж де.
Текстът и той е веднъж де.
This is it. Ground zero.
Аз го поизгледах, ама нямам смелост да му пусна звука.
- penzata
- Forsaken
Уви, до момента се оказва, че единствено аз съм a man of culture. Учудвам се, че има хора, които се шокират от тази песен - къде сте расли, бре?!?!? Или аз съм броукън ас фак.
п.п. и по това време, дюд, най-вероятно дамата не е виждала 50 долара, наредени един до друг, тъй че шок валю няма, освен ако не си чужденец.
The hardest battles are fought in the mind.
- Moridin
- Global Moderator
п.п. тва дет вика Литц с търкалянето на покривчицата дето лирическият герой с дедфейс муцуната нежно й милва ръчицата като в ренесансов романс, а двамата уингмени вдясно се чудят с явна агресия защо са се съгласили на цялото нещо, е топ-ът
This is it. Ground zero.
Добро е! Общата култура изисква скръб от познанието. Тва се едно да не си припявал на Бичето. Краят на 90-те, ех...
не сме само ние после що Борат тръгва от наще земи.
When the local Romanian village gets a green screen for educational purposes and after 1 week this appears from them.
https://9gag.com/gag/a7W6L8z
не сме само ние после що Борат тръгва от наще земи.
When the local Romanian village gets a green screen for educational purposes and after 1 week this appears from them.
https://9gag.com/gag/a7W6L8z
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Вия се ебавате, ама извън колоритната картинка, текст и явната липса на редактор, парчето определено е около минута и половина по-дълго от необходимото, новаторските похвати са повече от ясни. Галена от тук е крала движението за "Пура и питие" от видеото към шлагера й хавана тропикана, канйе уест си е взимал бележки как се краде бийт (демек ръсиш глупости върху чужда музика с минимум замазване на положението от твоя страна и викаш, че си ебаси семплиста), тейлър суифт си е взела поука и е стигнала до заключението, че припевът трябва да е по-смотан от куплета, явно показано в Look What You Made Me Do, където имаме явна градация в бриджа, само за да бъде застреляна с монотонния припев, въобще, тва тука си е учебник, от който мнозина са преписвали.
@Litz не знам как го намери това, но е попадението на годината.
И както викат тия под клипа, антуражът от селски анорексични бекове и бекденсърите са най-култовата част от нещо, пукащо се от великолепие.
бтв, имам некво бегло съмнение, че стриптизьорката на масата е лелята на един от тия, най-вероятно на рапера, гледайки как я пипа, но после се сещам, че и у един клип на Остава имаше подобно баране на цици и ся се чудя дали е типичната балканска неадекватност или е било препратка към тоя шедьовър.
пп. Бичето беше ранните 2000 години, и е АРТИСТ.
И както викат тия под клипа, антуражът от селски анорексични бекове и бекденсърите са най-култовата част от нещо, пукащо се от великолепие.
бтв, имам некво бегло съмнение, че стриптизьорката на масата е лелята на един от тия, най-вероятно на рапера, гледайки как я пипа, но после се сещам, че и у един клип на Остава имаше подобно баране на цици и ся се чудя дали е типичната балканска неадекватност или е било препратка към тоя шедьовър.
пп. Бичето беше ранните 2000 години, и е АРТИСТ.
Моридин днес е пауа Аз се престраших и го изгледах със звук. Ми... Добро е, кво. Много е дълбоко. Особено римите там с карамбола-гола-хола-кола. И момъкът е явно с дрехата си от абитюренската. Бе всичко е сила. Само не вдявам що поне не са махнали мильото от масата, дето момата се търкаля, ама може стопанката да не им дава и да е отсякла, че или това, или мушама и те са избрали в полза на по-малкото зло.
- Moridin
- Global Moderator
сус бе труба, къде в остава такива ралти???
подкрепям останалите наблюдения, припевът доколкото може да бъде наречен така, е още по-бизар с напълно флат изпълнението на лелята на фона на емоционалната мелодия на нашичкия (ако и да не стига до очите му, ама то се нещо се губи след толкоз много жени, пози и пъти).
подкрепям останалите наблюдения, припевът доколкото може да бъде наречен така, е още по-бизар с напълно флат изпълнението на лелята на фона на емоционалната мелодия на нашичкия (ако и да не стига до очите му, ама то се нещо се губи след толкоз много жени, пози и пъти).
This is it. Ground zero.
Ебре интелигенцию! Както го раздавате за професура, ще излезе, че Черно фередже е най-древният арт проект по наще земи.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
тва за look what you made me do е истината. тая песен почва толкова добре и припева е пълен минус както казваше друг варненски курифей. най-тъпото е, че са имали някакъв по припевен припер, но тая простотия им е звучала по-добре. пълната противоположност на марксисткия химн work bitch, който е супер бенгър.трубадур wrote: ↑Thu Oct 15, 2020 11:30 amВия се ебавате, ама извън колоритната картинка, текст и явната липса на редактор, парчето определено е около минута и половина по-дълго от необходимото, новаторските похвати са повече от ясни. Галена от тук е крала движението за "Пура и питие" от видеото към шлагера й хавана тропикана, канйе уест си е взимал бележки как се краде бийт (демек ръсиш глупости върху чужда музика с минимум замазване на положението от твоя страна и викаш, че си ебаси семплиста), тейлър суифт си е взела поука и е стигнала до заключението, че припевът трябва да е по-смотан от куплета, явно показано в Look What You Made Me Do, където имаме явна градация в бриджа, само за да бъде застреляна с монотонния припев, въобще, тва тука си е учебник, от който мнозина са преписвали.
Този шедьовър го знам от много години, бяхме с една приятелка и един познат ни го показа, като ненадминат криндж. Присетих се за него вчера, щото с един приятел сме любители на кринджа и исках да му го покажа, ама нито се сещам изпълнител, нито заглавие, нито част от текст, нищо. само естетиката на клипа с ПОКРИВЧИЦАТА, парите, ризката и тн. почвам да търся и това нещо няма намиране. отчайвам се като си мисля, че този шедьовър ще бъде забравен завинаги. реших все пак да пиша на приятелката като съм се подготвила да описвам клипа в детайли. Викам й "Помниш ли песента на един варненски рапър" и тя веднага го изстреля. Та реших да ви го споделя
как никой от вас не изкоментира детето бягащо в огледалото зад стриптизьорката, гонено от майка си?
Нечовешки талант...
https://www.artstation.com/artwork/XAAdy
https://www.artstation.com/artwork/XAAdy
Ако щете вярвайте, но до този т.нар. трейлър на сериала El rostro de Analia ме доведе търсене по служебен въпрос, а оттам нататък нямаше как да не го споделя и тук, защото ми достави огромно естетическо удоволствие Повече такива клипове трябват!
П.П. Трябваше ми да чуя как се произнася името Analia, което се случва на първата минута, но познайте дали не си изгледах докрая всичките 6 и дали няма да си го пусна пак!
П.П. Трябваше ми да чуя как се произнася името Analia, което се случва на първата минута, но познайте дали не си изгледах докрая всичките 6 и дали няма да си го пусна пак!
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.