Аман

Мръсните страсти – на сапун
Post Reply
User avatar
tigermaster
Elder God
Posts: 6460
Joined: Wed Jun 14, 2006 11:39 am

Post by tigermaster » Tue Sep 29, 2009 1:07 pm

Amikae wrote:WoW е морално стара игра. Игра без бъдеще. Мисля си, че не е нормално след толкова много години да продължава да се играе. Изключвам пълчищата дечица, които съставляват голяма част от игровата им база днешно време. Никой нормален човек няма извинение, че играе тази психопатска игра.
Хм, аз също съм на страната на Роланд и компания, общо взето, обаче това някак ме дразни. В смисъл, никога не съм се мислил за нормален човек - може би защото не съм, но все пак... Единствената игра, освен уиндоуските, която играя сега, е "Mortal Kombat 4" - а тя е на десетина години.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Tue Sep 29, 2009 1:12 pm

Тук не става въпрос за сравнение между игри макар така да изглежда. Става въпрос за липса на логика. Защото или един човек принципно играе MMO-та или принципно се е вкопал в WoW. Защото стигам до този извод. Приказки наизуст и прочее. Щом някой претендира, че играе MMO-та за кеф, аз не мога да приема, че той играе WoW за кеф. Тази игра отдавна няма кеф в себе си. И точно хората, които знаят какво беше преди и какво е сега трябва най-добре да разбират и, ако наистина принципно онлайн игрите им доставят удоволствие, да си изтрият играта. А това, че WoW всеоще се играе и видиш ли много сте, та значи не сте луди е пълен мит. Средната възраст на игровата база на WoW пада. Единствените, които я поддържат са точно същите големи хора, които на времето, като излезе се зарибиха.

Липсва ви явно воля да спрете и явно не играете MMO-та за удоволствие, просто не можете да спрете WoW. Сигурно, ако го спрете няма да пипнете друго MMO. Това какво говори? Не е ок това. Криво е. Играта ви е изкривила.

Примерно RRS е спрял да играе. Станал е някакъв шибан катаклизъм с негов приятел за да спре, което е ужасно. И сега въпреки наситеността на пазара на MMO-та пак започва да играе WoW. И моля точно RRS от всички хора тук да не казва, че WoW струва нещо. От сравнително доста време съм в тоя форум и той определено разбира от игри. Просто няма обективни причини да се играе WoW.

RRS, това, че при теб няма проблем не е равнозначно на липса на такъв приятелю. На доста машини от ново поколение съм играл играта с 10-20фпс. Но нека спрем офтопика.

И пак повтарям, че това не е сравнение. Просто WoW се е превърнала в нещо повече от забавление за определени хора и те никога няма да я спрат. Забавление няма в тази игра, няма от около година. [/url]

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9513
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Post by RRSunknown » Tue Sep 29, 2009 1:17 pm

Айде стига тъпи спорове ебаси.
Изобщо нямам да се въвличам в тях.
Ако държиш да ти обясня защо ми харесва WOW в момента търси ме на скайп RRSunknown да ти обясня подробно. Ако се чудиш как провокираш излишен спор който изобщо не е по темата - няма да се вържа.

User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Post by Muad_Dib » Tue Sep 29, 2009 1:23 pm

Amikae, айде въздържай се от квалификации и епитети бе човек, админът те помоли учтиво два път, силно се надявам да ти изтрие поста сега. Това, че ти не харесваш УоУ си е някакво твое мнение и толкова. Срещу теб има 15 милиона дупи, които продължават да я играят.

Да добавя нещо с надежда най-после да сменим темата Aion срещу WoW и крапи личните нападки.

Аз преди около 5-6 месеца започнах да играя пак УоУ заради РЛ приятели, които се бяха зарибили отново. С ръка на сърцето си признавам, че никога не бих се занимавал с УоУ ако поне още 3-4 добри мои РЛ приятели не биха го правили. Разликата между това да се хилиш и кефиш на вента с твоите другари и просто да циклиш с рандъм други българи/шведи/корейци/китайци е от небето до земята. Уви почти всичките ми приятели спряха УоУ, а аз освен това започвам държавна сесия, така че чао-чао, Близард.

Да не споменавам факта, че купчината добри заглавия, които излязоха и предстои да излязат следващите 2 месеца за XBOX 360 ( за които бтв не трябва да отделям 6 часа 4 от 7 вечери за рейдване) нараства експоненциално.

User avatar
Yan
Site Admin
Posts: 6926
Joined: Sat Dec 20, 2003 12:01 am
Location: Who cares...
Contact:

Post by Yan » Tue Sep 29, 2009 2:03 pm

Спрях да моля.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Post by Muad_Dib » Mon Oct 05, 2009 11:24 am

Ти хубаво си спрял да молиш, ама наистина не мога да разбера моят пост с какво подклажда караницата "Уоу" срешу "АИОН"??? Тихо и кротко си обяснявам някои принципни истини за ММО-тата и любезно казвам на Амикае, че ще дойдеш.

User avatar
Yan
Site Admin
Posts: 6926
Joined: Sat Dec 20, 2003 12:01 am
Location: Who cares...
Contact:

Post by Yan » Mon Oct 05, 2009 11:57 am

Нейде да пише, че зарад твоя пост съм местил?
Просто съм преместил след него.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests