Page 1 of 6

Hajime no Ippo

Posted: Fri Jan 09, 2009 7:50 pm
by Amelia
Реших да отпразнувам излизането на първи епизод от продължението с пускането на тема за това заглавие. И без това си заслужава, предвид тоталната му гениалност.

Та, името е Hajime no Ippo: New Chalenger, историята почва там, дето свърши филма (боя на Иппо с доктора), звукът и визията са осезаемо по-зле от предишните (боксьорите са някви тънки), но пък сею-тата са си същите, а след тъпата интродукция епизодът пое с темпото на стария сериал И РИТА ГЪЗОВЕ!!!

ЩЕ СЕ РАЗМАЖЕМ!!!

Posted: Fri Jan 09, 2009 10:18 pm
by neEd'Le
ше се гледа непременно,обаче оригиналното сериалче го гледах преди около 3 лета и напълно съм забравил за какво ставаше въпрос изобщо,тъй че ще трябва да го прегледам наново :D

Posted: Sat Jan 10, 2009 2:30 am
by Pugsley
И аз мисля да боцна оригиналното ипо тия дни и без тва отдавна му се точа.

Posted: Sun Jan 11, 2009 10:31 am
by Xellos
ООООО даааааа почна се :twisted:

Image

Posted: Thu Feb 19, 2009 6:45 pm
by Pugsley
На 11 епизод съм и ЦВИЛЯ ОТ КЕФ. ЕБАСИ ЯКОТО АНИМЕ. Яко ешкан, мнооо хумор и то качествен и нашия не е чак такъв патетик ревльо какъвто в началото имаше потенциал да е. Да не говорим, че абсолютно сички останали МАЖАТ, а майтапа с кура не става по-малко смешен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Posted: Thu Feb 19, 2009 7:56 pm
by Amelia
Налиииииииииииии?

Единственото спортно/шонен биткаджийско аниме, на което бих дала 10-ка с чиста съвест. И което ЧУПИ кефометъра. Гледала съм го 3 пъти досега - всеки път ме размазва. Съвършено е, дори в несъвършенствата си.

Posted: Thu Feb 19, 2009 9:28 pm
by Xellos
Нема друго такова да :mrgreen:

Posted: Fri Feb 20, 2009 3:36 pm
by Pugsley
Такамура е ебаси изрода. Не помня откога не съм се кефил толкова много на някой.

Posted: Fri Feb 20, 2009 7:26 pm
by Xellos
Стигна ли до планинския лагер? :mrgreen:

Posted: Mon Feb 23, 2009 5:41 am
by Pugsley
Тамън го минах. Щях да се посера от смях. Сега вече е някакво сериозно меле и чакам да видя дали Такамура ще продължи да мачка.

Posted: Mon Feb 23, 2009 6:09 am
by AlDim
Уви, новият сериал е клони към посредствен. Музиката е тотален шит, визията е бая прецакана и темпото е убито от упор, барабар с емоцията и повечето яки майтапи. Намират се прилични епизоди, но са се изложили яко, мамка им.

Posted: Mon Feb 23, 2009 7:42 am
by Amelia
Лошо, Седларов, лошо. Изгледахме 2-7 епизоди и сме много недоволни и нещастни и двамата.

КАКВО СА НАПРАВИЛИ С ЛЮБИМИЯ МИ ШОНЕН БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ???

Мачът на Мията беше УЖАСЕН. Статичен, отвратително анимиран, отвратително озвучен, с пейсинг като на Наруто и също толкова малоумно патетичен. Публиката се състоеше от една картинка, която повтаряха през цялото време. Плюс още две за нашите персонажи. Музиката е като правена за някво шожо или като за мека, пълна с андрогини и педераси. ВТФ? Тотално антиклимактична, неадекватна и нетърпимо тъпа. Реве ми се. Артът, сравнен със стария е все едно да сравнявам Москвич с последен модел БМВ. Човечетата са грозни, ръбести, криви и маломерни. Бати колко съм разочарована! Направили са най-съвършеното аниме да изглежда като рандъм посредствена тупалка. Има и рикапи, за Бога! И аз им се радвам, щото са от старото Иппо и са по-добри от това, което гледаме в момента. Рикапите, бате!

Епизодът със спаринга между Рикардо Мартинез и Иппо беше ок, както и мачът на Дате до момента. Преди мача обаче, нещата бяха разтеглени безобразно. Има очевидни разлики в арта и режисурата - ако запазят настоящите, ще е добре. На Рикардо Мартинез са му сложили ОМГ Гласът (Жоужи Наката - Алукард, тфа) и мисля, че не му отива много, но пък съм склонна да се празня от него, без оглед на персонажа, така че съм доволна. Ох, дано подобрят нещата, иначе май ще заеба сериала и ще си остана на мангата и стария ОСТ...

Posted: Tue Mar 10, 2009 9:57 am
by Amelia
Една от многото причини да обичам Такамура...
Ех...
Spoiler: show
Image
Image
Image
ЗЛИЯТ мач с Брайън Хоук за световната титла ще е скоро. Нямам търпение, жал ми е само, че няма да е на нивото на старото аниме. Това щеше да е най-добрият мач евър...

Posted: Tue Mar 10, 2009 11:19 am
by Xellos
малко са осакатени линковете :P

Posted: Tue Mar 10, 2009 11:58 am
by Amelia
Опраих ги.