Kak ne trabva da se durjim vuv foruma

Мръсните страсти – на сапун
Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Fri Aug 08, 2008 11:49 am

Аз лично се питам всъщност има ли такива жени, които не биха скочили на някой богат чичко или мутряга, ако им се отвори възможност? Защото започвам да си мисля, че всички са такива, просто повечето са прикрити докато ударят джакпота.

User avatar
Morwen
Shadowdancer
Posts: 13468
Joined: Sat Dec 20, 2003 1:20 am

Post by Morwen » Fri Aug 08, 2008 11:58 am

Аз не бих. Познавам още доста такива.

А има ли мъже, които не биха скочили на някоя знойна пача дори да са женени? Мисля, че е ясно, че и в двата случая обобщенията са прекалени.

Общо взето двете категории идиоти се привличат - жени, които искат само да доят мъжа, с който има връзка и мъже, които искат просто да се хвалят, че чукат тазгодишната мис Долна Диканя, а коя ще е тя не ги интересува. Според мен е форма на легална проституция, момичето просто си уточнява цената.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

User avatar
herairness
Jaghut Tyrant
Posts: 1983
Joined: Tue Oct 04, 2005 10:43 am
Location: varna

Post by herairness » Fri Aug 08, 2008 12:20 pm

И аз не бих, баси, мразя обобщенията :evil: Но все пак броят на въпросните мадами хич не е малък, уви :(
Image

Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Fri Aug 08, 2008 12:27 pm

Ще се изненадаш от броя на мъжете, които не биха изневерили на жена си. Мурви много, истински жени малко.

User avatar
Morwen
Shadowdancer
Posts: 13468
Joined: Sat Dec 20, 2003 1:20 am

Post by Morwen » Fri Aug 08, 2008 12:31 pm

Не, вероятно няма да се изненадам, считам го за нормално, както и това жените да не се държат като пачи. Не знам какво да ти кажа, явно се движиш в много лоша женска компания. Или твърде много се впечатляваш от това, че медиите промотират такива жени. Бтв, ако черпиш това мнение от опита ти с въртящи се около теб ученички или почти ученички (извинявай, ако греша за възрастта), имай предвид, че те просто още не са дораснали да са сериозни. И да, и аз мразя обобщенията.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Fri Aug 08, 2008 12:52 pm

Хаха :lol: Е млад съм ама чак пък ученички. Моля те... Опита си го базирам от познанства с различни жени на възраст 20-25 години. Отиваш в университета и на ляво и на дясно мурви. Съжалявам ако истинските жени са по големи, но такава е средата, в която аз живея. И трябва да ви кажа, че такива като тая от статията са ужасно, ужасно много.

И какво това ли ще са бъдещите жени на България? Как да ги уважавам аз? Как да си мисля, че стават за нещо повече от 1 е*ане?

Съжалявам, но изглежда този начин на мисли е заложен генетично на жените и само някои успяват да го загърбят. Но то и като цяло обществото ни деградира. Нали гледам какво се случва по улиците. 14-15 годишни деца шарят на ляво, на дясно по групички. Трошат, разбиват, заяждат се с хората. Момичетата изк*рвяват от малки още. Преди години моя набор и по големите от мен изобщо не бяхме такива. На техните години се целихме с кестени в парка, а сега по парковете се плющят и дрогират. И момичетата насърчават момчетата на тия простотии.

alex_sultanov

Post by alex_sultanov » Fri Aug 08, 2008 1:09 pm

Детайлите ти са верни, но общата картина - не. Смени средата или собствения си mind-set и ще се увериш, че има най-различни жени. Разполагам с много представително наблюдение над "колежките" в бг-университетите (главно хуманитарни специалности) и курварлък е последното, което бих им приписал. А може и аз "инстинктивно" да подбирам добри момичета. :wink:

Кестени с бодли или без? :ninja:

Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Fri Aug 08, 2008 1:16 pm

Е радвам се за теб. Иначе моя Mind-set си е напълно неутрален. Просто е дразнещо, че би трябвало мутрите вече да не са на мода, а е точно обратното.

Аз не казвам, че абсолютно всички жени са такива, но една доста голяма част са и това си мисля е обезпокоително. Може би за това до някъде са виновни и родителите и средата, в която живеем.

Едит: Кестени без бодли, че с бодливата обвивка много меко удрят :wink:

User avatar
Ludmila76
Adept
Posts: 200
Joined: Fri Apr 04, 2008 12:27 pm
Location: Sofia

Post by Ludmila76 » Fri Aug 08, 2008 1:30 pm

alex_sultanov wrote: може и аз "инстинктивно" да подбирам добри момичета. :wink:
дай критерии за добри? Които не биха се явили на кастинг за порно филм? Примерно?
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams

User avatar
BaYa
Forsaken
Posts: 3002
Joined: Thu Jul 27, 2006 10:20 pm
Location: На топличко, във въображението ми!
Contact:

Post by BaYa » Fri Aug 08, 2008 1:33 pm

Първо да попитам. Какво е мурви? :oops:

Второ, присъединявам се с 2 вдигнати ръце, уши и т.н. към клубът Аз не бих.... За мен причината е ясна като утринна зора - това е дълбооооооооко под достойнството ми. И както казваше баба ми (Драматизирайки поголовно!! :wink: ): Дори най-бедният човек, от съвсем неизвестно семейство има голяма ценност - достойнството си.

За лошо, или за добро, 25-те ми години отминаха дооооста отдавна, така че в моят случай - признавам си - си е жив житейски опит. Еманципирах се доста млада, дори живеех сама в Мароко. И си ходех насам натам с приятелки и приятели, излизах си и т.н. И много бързо усетих, че един отказ на време е най-доброто лекарство. И да не приемеш една бира от човек чиято ценностнма система те слага на рафт с останалите му притежания е едно от най-големите удоволствия който сромно, нормално момиче като мен можеше да си позволи. :twisted: :twisted: И да, признавам с ръка на сърцето, че съм си докарвала доста кефове пренебрегвайки изявлени "колексионери", за спорта да ги разярявам!! :oops:

Живик, съвсем си прав. Аз бих набила някоя от тези, само защото разваля доброто име на останалите, нормални жени по света. Предлагам вие да пребивате всеки кретен който си мисли, че понеже жена му си е негова, може да си я млати до смърт. Или онези които мислят, че понеже деколтето й е по-голямо, непознатата желае един такъв голям м/у краката. (Много се извинявам за пошлостта на последния израз, използвам го само като нещо доста нагледно и първосигнално!! Злобеа! :oops: )

И също много се извинявам за това което сега ще кажа, особено понеже аз самата винаги наблягам на това че съм българка, тук. Гордея се (някак) с това и даже агитирам приятели и познати за България и българите (Макар да си казвам, че е с уговорки.). И ме притеснява много, че само у нас виждам това да се приема почти с някаква криворазбрана гордост.
Тук, такава фльорца (или фльорцо), ще гледа да прикрива такава "слабост" на характера, възпитанието или на волята много добре! Дори ще се опита да противопостави някаква вътрешна борба. Колкото и да са кухи лейките тук, ценят независимоста повече от дебел джоб! Макар и после да не успяват да се въждъжат!
И това, за мен а най-срамното като жена, и най-притеснителното като българка.

И извинете за дълбоко чувсвения и драматичен пост!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Последно: Много мразя обобщенията! Особено тези за мъжете. Защото тях ги бълват жените, и като жена, се чувствам солидарно отговорна за тъпанарките от "рода" ми. :wink:

Добавка: Хайде да не започваме пак с критерийте на Алекс за жените. Които, както много хора тук вече знаем, са мааалко изкривени, неправилни и леко болезнена тема във форума. А и повечето вече ги знаем, макар аз да се повтарям в момента. :wink:
Разговоръм макра и чувствено-разгорещен, е приятен и конструктивен. Не ми се ще да го разваляме с по-тендециозен критерий
!
Last edited by BaYa on Fri Aug 08, 2008 1:40 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9513
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Post by RRSunknown » Fri Aug 08, 2008 1:36 pm

BaYa wrote:Първо да попитам. Какво е мурви
Mутри + курви = мурви :roll:

Amikae
Ascendent
Posts: 4199
Joined: Thu Aug 07, 2008 12:07 pm

Post by Amikae » Fri Aug 08, 2008 1:37 pm

Мурва=мутра+курва.

Също може да се нарече Мутреса.
Last edited by Amikae on Fri Aug 08, 2008 1:38 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Roamer
Ascendent
Posts: 4895
Joined: Wed Jan 03, 2007 5:25 pm
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Contact:

Post by Roamer » Fri Aug 08, 2008 1:38 pm

Тук май пак го има моментът с... добре де, някой накрая ще ми каже ли как се превежда на български "vocal minority"? :) Свят голям, хора всякакви, ама в най-различни ситуации в най-различни групи хора го има това - малка част от групата, сравнително малко на брой хора, които просто се изявяват МНОГО по-силно от останалите - и повечето хора виждат тях и спрямо тяхното поведение си правят изводи и за останалите, които изводи в огромната част от случаите са силно преувеличени, а в доста случаи и просто неверни.

Та и със жените, които... да кажем, "търсят блясъка"... също е така. Да, има ги, не, не са прекалено много, да, много се набиват на очи, да, човек в един момент започва основно тях да забелязва, не, другите не са изчезнали, и, да, дори смятам, че другите все още са повече, дори и в ситуация като сегашната у нас, когато прекалената показност и простотия се смята за освободеност и е на мода.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

User avatar
BaYa
Forsaken
Posts: 3002
Joined: Thu Jul 27, 2006 10:20 pm
Location: На топличко, във въображението ми!
Contact:

Post by BaYa » Fri Aug 08, 2008 1:46 pm

Благодаря за информацията (RRSunknown и Nheela)! :oops:

Ром, мииииииии прав си!! :? И е дребната, но много важна подробност която пропуснахме да включим в разискванията ни!! :wink:

Като отностително скоро слезлиотдърветата, се държим здраво за стадните си инстинкти. Един от които си е баш генерализацията, и лепенето на етикети в последствие.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

User avatar
Morwen
Shadowdancer
Posts: 13468
Joined: Sat Dec 20, 2003 1:20 am

Post by Morwen » Fri Aug 08, 2008 1:51 pm

Nheela wrote:Хаха :lol: Е млад съм ама чак пък ученички. Моля те... Опита си го базирам от познанства с различни жени на възраст 20-25 години. Отиваш в университета и на ляво и на дясно мурви. Съжалявам ако истинските жени са по големи, но такава е средата, в която аз живея. И трябва да ви кажа, че такива като тая от статията са ужасно, ужасно много.

И какво това ли ще са бъдещите жени на България? Как да ги уважавам аз? Как да си мисля, че стават за нещо повече от 1 е*ане?

Съжалявам, но изглежда този начин на мисли е заложен генетично на жените и само някои успяват да го загърбят.
Добре, ти сериозно ли смяташ, че като се отнасяш с жените като с курви около теб ще се задържат други? Или, че ще проявяват добро отношение към теб, след като ти очевидно ги презираш по подразбиране?

Момче, нека пак ти го кажа. Познавам много жени, които не са такива. Повечето жени, с които общувам не са. Има много свестни жени. Това, че в твоя модел на света това не се вмества, си е твой проблем, съжалявам.

Генетично било. Ще ме извиняваш, ама пълни глупости. Първо, хората сме достатъчно далеч от животните, за да може личността да се развива много над чисто биологическите си инстинкти. Второ, чисто биологически на жените е заложено да се стремят към здраво семейство, за да могат да отгледат сигурно поколението си.
Но то и като цяло обществото ни деградира. Нали гледам какво се случва по улиците. 14-15 годишни деца шарят на ляво, на дясно по групички. Трошат, разбиват, заяждат се с хората. Момичетата изк*рвяват от малки още. Преди години моя набор и по големите от мен изобщо не бяхме такива. На техните години се целихме с кестени в парка, а сега по парковете се плющят и дрогират. И момичетата насърчават момчетата на тия простотии
И момичетата, и момчетата го правят, но момичетата са виновни. Евала.

Да, има много тъпи патки, деградирали младежи, а също така и мъже откровени рецидивисти. Но ако подхождаш към всички сякаш не си струват, значи не уважаваш и струващите си. Бтв, смешно е да обвиняваш само единият пол. Не може в едно общество жените да са тотални уличници, а мъжете - ангели небесни, най-малкото чисто математически не излиза сметката. Ще ме прощаваш, но звучиш просто като женомразец.
Last edited by Morwen on Fri Aug 08, 2008 2:11 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests