мразя цензурата

Мръсните страсти – на сапун
Post Reply
User avatar
Interpreter
Forsaken
Posts: 3462
Joined: Sun Aug 07, 2005 5:57 pm
Location: тук - там

мразя цензурата

Post by Interpreter » Fri Aug 31, 2007 11:09 pm

мразя цензурата

User avatar
Darkling
Paragon
Posts: 592
Joined: Thu Aug 03, 2006 11:39 pm

Post by Darkling » Fri Aug 31, 2007 11:17 pm

стига глупости де..
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

User avatar
shayhiri
Elder God
Posts: 6111
Joined: Mon Dec 20, 2004 7:15 pm

Post by shayhiri » Fri Aug 31, 2007 11:19 pm

Няма цензура тука - като на външен човек с агресивно форумно поведение и не по-малка нетърпимост към авторитаризма можеш да ми вярваш. :) Репликата на Никола очевидно беше изтрита по съвсем прозаични причини, нямащи нищо общо с въпроса, ще ти ги пиша на ЛС.

Разбирам, че искаш да те баннат, за да се отървеш по лесния начин, но няма да стане. :lol: Емо се извини, макар и неохотно, като пич. И то за нещо съвсем малко. Хич не е трудно всъщност. :wink:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

User avatar
Interpreter
Forsaken
Posts: 3462
Joined: Sun Aug 07, 2005 5:57 pm
Location: тук - там

Post by Interpreter » Fri Aug 31, 2007 11:41 pm

ОК. Може и да съм прегрял, но... форумът си е драма. Според мен. Като живота. :) Без сценарист и режисьор - казваш си репликата, в рамките на добрият тон (каквото и да значи това), имаш си там някакви свои мотиви, носиш си отговорност.
Не бива някаква администрация да решава произволно кое е "спам" и кое не е, кога да "локва" и кого по произволно усмотрение да "банва" - това си намирисва на цензура и не е много по-различно от други сайтове, срещу които някои хора тук негодуват.
Да те нарекат "дребно човече" (което в устата на Роланд направо си е комплимент, впрочем :lol: ) и веднага след това да ти "локнат" темата просто е смешно.

Извинение? Предпочетох да отговоря на Емо в лс, но щом е толкова важно, ето:

"Емо, отговарям ти тук, за да не раздуваме повече цирка :)
Сещаш се, че при толкова упреци към мен, не малко от които, уви, основателни, точно аз да ти казвам "на грешка - и прошка" е нелепо. Все едно ти да ми кажеш "ми на хиляда грешки - хиляда прошки". На всичко отгоре въпросът как е най-добре да се транскрибира Ganoes си остава спорен.
Онова го пуснах само за да напомня, че човек като се разпали или разбърза, бърка. Хиляда страници текст, хиляда възможности за грешки :(
А цитатът си е фин бъзик, но го оценявам :lol:"
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

User avatar
shayhiri
Elder God
Posts: 6111
Joined: Mon Dec 20, 2004 7:15 pm

Post by shayhiri » Fri Aug 31, 2007 11:46 pm

Така вече бива, поне според мен. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

User avatar
Moridin
Global Moderator
Posts: 19287
Joined: Fri Dec 19, 2003 10:21 pm
Location: On the other side
Contact:

Post by Moridin » Fri Aug 31, 2007 11:54 pm

Все някой трябва да решава, за да не става анархия. Така или иначе това не стои под въпрос, всеки от нас е участник във форум, чиито правила са ясно определени, а прилагането им - поверено на преценката на админите. Цензура, не цензура, това е положението.

Да, може би е некоректно да ти локнат темата след обида, но локването все някога трябва да стане нали? Или ще чакаме всички да са доволни от казаното, за да локнем? Ми то тогава едва ли ще има вече нужда да се локва.

Тази тема, както и другата, скоро ще отидат във форума с прането. Все пак проявявам добра воля и обяснявам взетите мерки :)

Та нека прекратим и без това загрознялата дискусия дотук и да оставим малазанската тема да почива няколко дни (докат аз прочета седмата и я напълня с други работи :mrgreen: )
This is it. Ground zero.

User avatar
Marfa
Moderator
Posts: 11240
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:12 pm
Contact:

Post by Marfa » Sat Sep 01, 2007 10:21 am

Е, щеше да е хубаво темата да се локне преди да се стигне до неизбежното - тоест до обидите, ама и така бива. А и репликата на Никола не беше кой знае какво, та изтриването й да се нарече цензура все пак.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

User avatar
Muad_Dib
Shadowdancer
Posts: 10972
Joined: Mon Oct 04, 2004 3:12 pm

Post by Muad_Dib » Sat Sep 01, 2007 11:58 am

Така.

Аз се казвам Никола. :lol:

Репликата ми беше абсолютен "дрън-дрън", просто дълго време не сме се засичали с Емо та ми беше залипсвал. Беше ми ясно, че Ян ще я изтрие, макар с цялостното развитие на помията в малазанската тема да имах някаква надежда....

Хубаво, че има админи и хубаво, че си вършат работата. Надявам се, че никога няма да бъдат избирателно пропускливи и ще модерират Игрите например по същия начин по който и Книгите.

Да не говорим, че при Филмите със сигурност не се "чисти" толкова ревностно, най-малкото на Александърчо всеки втори пост му е спам и никой не го бръсне за слива.... :roll:

User avatar
AlDim
Elder God
Posts: 5885
Joined: Mon Jul 24, 2006 1:49 pm

Post by AlDim » Sat Sep 01, 2007 12:11 pm

Pff, spam. Tuka vsichki ste spameri, barabar s adminite. :lol:

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests