Page 1 of 25

Formula 1

Posted: Thu Jun 14, 2007 6:11 pm
by dellusion
Еми предполагам, че тук има хора, които следят състезанията. Отварям една тема, за дискусии след гранд при-тата до края сезона. От тази неделя ще бъдат запомнени 2 неща: 22 годишният Хамилтън завърши първи и постави рекорд за най-млад пилот, печелил състезание и размазващата катастрофа на Кубица. Аз наистина си мислех че няма да преживее инцидента, ама стана човека. Даже до колкото разбрах, се е оттървал само с навехнат глезен.

Posted: Thu Jun 14, 2007 10:29 pm
by Pugsley
Аз за тоя спорт знам само, че Дафи става у 5 да го гледа. Начи сметай .....

Posted: Thu Jun 14, 2007 10:45 pm
by Alexis
Беше очевидно, че травмата на Кубица не е толкова тежка, макар че аз се обзаложих за счупване. Тия коли са направени да се помелят и пилотът да остане жив и по възможност здрав, особено след Сена.

Иначе аз много харесах Гранд При на Канада, едно от най-интересните състезания след (ако не ме лъже паметта, а не ми се рови за потвърждение) Бразилия преди 3 сезона, когато Алонсо спечели след като прекъснаха на 2/3 от състезанието защото останаха 6 или 7 коли на пистата.

Да видим, какво ще стане в САЩ. Аз продължавам да съм си фенка на Кими, макар да нямам нищо против Хамилтън. Но не харесвам Алонсо.

Posted: Thu Jun 14, 2007 11:40 pm
by Marfa
И аз съм осведомена точно колкот и Пъглси, ама много искам да се разпиша. Понеже въобще нямам кво да кажа по темата, щот не знам кво, оставям само подходящото смайли:
Image

Posted: Fri Jun 15, 2007 9:31 am
by Lord Annorion
Не съм голям фен на F1, но чат пат гледам състезанията като ги улуча по ТВ-то. Общо взето единственият отбор, който не харесвам е Ферари. Винаги са ми били антипатични и главната причина за това разбира се беше Шумахер. ;) До тазгодишното издание нямах фаворит сред другите отбори, но МакЛарън взеха да ме кефят на макс. Може би изменно защото са трън в петата на Ферари. :D МакЛарън Рулз! :twisted:

Posted: Fri Jun 15, 2007 9:35 am
by Demandred
Gloryhunter. ;)

Едно време бях фен на Ф1, но това беше преди 10-ина години, сега ми е крайно скучно и не го гледам.

Posted: Fri Jun 15, 2007 10:55 am
by Guest
Колкото и да е здрава пилотската кабина, не може да те предпази от вътрешни наранявания. Това представи си, движиш се с 250 км/ч и изведнъж(при сблъсака) спираш да се движиш... тежка си беше катастрофата.

А за Кими - мен не ми харесва много. В стремежа си да е най-добър, непрестанно си чупи колите. Добрия пилот трябва не само да притежава прецизност при шофирането, но и да се съобразява с възможностите на машината си.

Posted: Fri Jun 15, 2007 10:59 am
by dellusion
Омг... това бях аз :)

Posted: Sun Jun 17, 2007 7:45 pm
by Lord Annorion
След петнайсетина минути започва състезанието. ;) Ще викам за Хамилтън и МакЛарън. :D

Posted: Sun Jun 17, 2007 7:56 pm
by Ghibli
И аз по принцип не следя особено състезанията, но даже за "неспециалист" като мен е интересно какво се случва тази година с Хамилтън :) Знам, че е рано да се говори така, но имам чувството, че наблюдаваме как се твори легенда :shock: Този човек няма по-ниско място от трето :shock: в дебютната си година :shock: и в момента води в шампионата :shock: като не се дава на никого :shock:
Определено има талант и честно казано ще се радвам, ако спечели титла, не е като да не заслужава.

Posted: Sun Jun 17, 2007 9:30 pm
by Guest
Мхм, Люйс пак ще им скъса шортите ;) След 6 обиколки.
Интересно ми е обаче, 6 обиколки достатъчни ли са Кими да изпревари съотборника си. Честно казано, изобщо не му вярвам напоследък, че може да изпревари някого. Когото и да е. Изобщо. :(

Posted: Sun Jun 17, 2007 9:31 pm
by Alanna
Това пък бях аз!

Интересно преди можеше ли с такава лекота да се поства като Гост? Струва ми се, че беше задължително да се логна.

Posted: Sun Jun 17, 2007 9:43 pm
by zhivik
Баси, това момче пак спечели :) Браво на Хамилтън, сега ще ми е интересно каква ще е физиономията на Алонсо :twisted:

Posted: Sun Jun 17, 2007 10:43 pm
by Lord Annorion
Не беше лошо състезанието... имаше доста интересни моменти, но такива почти липсваха в борбата за първите три места. Макар да не харесвам Ферари ми е неприятно, че са толкова жалки спрямо МакЛарън. Трябва да има и малко интрига все пак. Единственото за което можем да се чудим вече преди състезанията е Хамилтън или Алонсо ще победи в вътреотборният спор. Ако Ферари не направят чудо до края на сезона едва ли Алонсо ще успее да отмъкне шампионската титла на Хамилтън.

Posted: Wed Jun 20, 2007 10:52 am
by dellusion
Хамилтън мачка наред... почва да ме плаши вече. Има реалната опасност да се окаже уникален пилот и в следващите няколко години да няма интрига за първото място.

Аз обаче си оставам за Алонсо :) \о/

OT:
Допреди седмица, регистрацията беше задължителна за да постнеш, да.