Направих един брауз из днешния си спам. Представителна извадка дет са вика. Искам да разбера Схемата, да открия дето се вика Божествената Закономерност в това явление, но тя остро ми се изплъзва. Нека да видим..
(извинявам се, че коментирам само заглавията, понеже все пак има ония мейлове дето като ги отвориш и пращат обратно известие, че кутията ти е активна и подлежи на още виртуална сперма)
costume - "What's Coming To The Movies This Week" - пич, живея на майна си райна и доста слабо ме вълнува какво има в твоите кина тая седмица, а ако все пак ме вълнуваше, ЩЯХ ДА ТЕ ПОМОЛЯ ДА МИ КАЖЕШ И САМ. Джърк.
Get in shape - Get a NordicTrack Elliptical Machine and more on us! - нордик.. трак.. елиптикал... машин.... Не. Благодаря.
Jace Hall - She will love you more than any other guy - what if she already does???
New Laptop - Top of the line laptops - choose the one you want! - ще ви доставим вашия Тохсиба безплатно с комплект слушалки на Санасоник
Shopping Mania - Grade your favorite store and you could get $1000 - това е нещо като "Завържи се днес отляво надясно и може би в Таджикистан ще има преврат", нали?
10.3 Megapixels - Get a Sony Cybershot Digital Camera - we'll pay! - не понасям алтруисти!!!
Laptop on us - A brand new Toshiba Satellite Notebook on us - еми, честито, еби му майката, и аз си имам нови колонки, ама не се фукам толкова гаменски пред хората. Джъркс.
Flatscreen TV - You could get a new 37 inch Panasonic Plasma TV - we'll pay for it! - ще го чакам...
Jasongs Conner - Re: Of stink - мамка ти, Джейсонгсе, шсе сетиш да ми отговориш след 3 месеца! Еми аз вече се задуших, мерси!
lifesaver - good old boy - saved yer life, didnt it just? СОРИ, НЕ СЪМ В ТВОЯТА ГРУПА ЗА МЪЖЕ, ПРЕЖИВЕЛИ АБОРТ, И ТОВА НЕ МЕ ВЪЛНУВА!
Williams - than is required on any other mainstrieam Un*xish system and a broad - между другото тревата Е вредна
slide no - is name - тоя пич ще го потвърди
Make-up on us - Get $1000 of MAC Cosmetics on us! - get your filthy hands off me, crossdresser!
Darlena Dean - How's work? - Добре, мерси. Как е целулитът?
columnist - as governing - ...................
Никога не ми предлагат да ми уголемят гърдите