Page 1 of 1

Timeline (Фатален срок)

Posted: Sun Apr 04, 2004 2:18 pm
by Tais

Posted: Sun Apr 04, 2004 2:28 pm
by Ghibli
Извинявай, че не е съвсем по темата, но: аз пък гледах The Reckonong и там също има хубава средновековна атмосфера, поне според мен.

Posted: Sun Apr 04, 2004 2:40 pm
by Tais

Posted: Sun Apr 04, 2004 6:29 pm
by Rand al'Thor
Макар историята да беше банална, наистина саунда беше готин. Актьорите бяха на средно ниво, а и много ме изкефи края с онази, която трябваше да я обесят. Наистина приятен филм за прекарване на следобеда!

Posted: Sun Apr 04, 2004 11:50 pm
by Ghibli
The Reckoning, преведен като "Игра на морал", се оказа доста силен точно в атмосферата - действието се развива посред зима и по някакъв начин са успели да предадат едновременно студа и прозрачните цветове и... не точно мръсотията, а бедността. Освен това самият филм не е лош, участват някои любими актьори - Пол Бетани, Уилям Дефо и Венсан Касел , че и още няколко отгоре, и всичките играят много добре, заради това си струва; критика имам само към края - един малко отвлечен разговор, който твърде явно казва всичко, предпочитам намеците, но не е голям недостатък, и без това фимът си е ориентиран към моралните поучения; което звучи ужасно, но да се гледа не е :) На музиката не обърнах внимание, съжалявам :)

Posted: Mon Apr 12, 2004 2:19 pm
by Caliostro
Много приятен и неангажиращ филм за уикенда, особено за феновете на средновековието и пътуването във времето! :D
А музиката е просто щастие.