Page 1 of 1

(Конкурс 2) Брой 41 - Терафирма

Posted: Sun Aug 27, 2006 11:53 am
by Moridin
Коментирайте тук ;)

Posted: Mon Aug 28, 2006 9:38 am
by zhivik
Това не беше лошо, ама нещо като че ли не ми допадна особено. Може би заради стила ли, не знам, но поне идеята е доста интересна.

Posted: Mon Aug 28, 2006 1:12 pm
by Vankata
Скучно. Може би предимно заради отегчителния, монотонно леещ се стил. На текста просто му липсва ритъм! През цялото време не успя да събуди у мен интерес - един такъв приспивен поток от думи, чийто смисъл трудно достига до съзнанието. Не можах да се съсредоточа върху останалото, така че няма да го коментирам.

Posted: Wed Aug 30, 2006 7:57 pm
by Jaar
Още един разказ с подвеждащо заглавие. И не много ясна идея. От лудницата натам се обърках тотално и до края така и не разбрах какво се случи - това преживяванията на един луд или на един бог бяха... Разказ с подобен сюжет би трябвало да е малко по-... ясен в описанията, защото реалност/сън/бълнуване/... трябва да са различими донякъде за читателя. Липсваше ми и причина/събитие, което да служи за начална точка на историята.

Posted: Wed Aug 30, 2006 8:22 pm
by Regsa
Малко объркан разказ. Или поне на мен така ми се стори, защото трудно успявах да проследя основната нишка. И през цялото време имах желание, колкото се може по-бързо да стигна до края. Ще ми се наложи да го чета втори път, а при мен това не е на хубаво.

Posted: Wed Sep 06, 2006 3:33 pm
by Amira
Признавам, че четох разказа набързо. Може би е заради стила, но не успях да се задълбоча в историята. Накрая останах с впечатлението, че има някаква много оригинална идея, но за съжаления не я разбрах. Смятам, че разказът би трябвало да се редактира, така че да стане по-ясен, а може би и по-кратък.

Posted: Fri Nov 03, 2006 11:04 pm
by JaimeLannister
Заинтригува ме и тъкмо, когато си мислех, че ще се появи нещо нтересно, всичко се оплете в така споменаваната за всичко неясност.
Незнайно защо стилът ми хареса, а моментът с лудницата...
Еми аз след 2 дни започвам да работя в лудница, нормално е да ме заинтригува ;)