Нова игра с разкази :)
Moderators: Trip, Random, Marfa
Нова игра с разкази :)
И така, хавата е следната - първите петима, които добарат, имат право да пуснат по две характеристики на герой (независимо физически, интелектуални или каквито и да било), като всеки трябва да допълва следващия, докато въпросният герой не получи общо 10 характеристики. Забранени са единствено противоречията с предишните постове. Когато петимата се изредят, героят става открит за употреба и в рамките на 2 седмици всеки (не само тези петима, а наистина всеки) може да напише кратък разказ с негово участие. Разказите ще пращате на адреса на списанието, а като изтече срокът, ще се пускат тук за гласуване (и масирано коментиране естествено ) анонимно.
Победителят започва нов герой и т.н.
Награди НЯМА Чест, слава и жени, тва е единственото, за което се пише
Впрочем, трябва да дам кредит на Елейн, чиято беше основата на идеята
ЕДИТ: Три неща:
1) Пишете такива работи, по които вие бихте искали да пишете разказ. Пълната олигофрения не че е непрепоръчителна, но понякога спъва вдъхновението. Бъдете добри към другарчето демек И по-добре се опитвайте да допълвате, отколкото да извращавате
2) Ако напишете нещо и едновременно с вас някой го повтори, нека вторият да си едитва поста, за да няма дублиране
3) Няма задължителна жанрова сфера, но поне споменаването на всяка от характеристиките, дори и да не играе никаква роля в сюжета, е задължително.
И така, бидейки пускащ темата, пускам и първите две характеристики на героя:
Той е... мъж с раздвояване на самоличността.
Победителят започва нов герой и т.н.
Награди НЯМА Чест, слава и жени, тва е единственото, за което се пише
Впрочем, трябва да дам кредит на Елейн, чиято беше основата на идеята
ЕДИТ: Три неща:
1) Пишете такива работи, по които вие бихте искали да пишете разказ. Пълната олигофрения не че е непрепоръчителна, но понякога спъва вдъхновението. Бъдете добри към другарчето демек И по-добре се опитвайте да допълвате, отколкото да извращавате
2) Ако напишете нещо и едновременно с вас някой го повтори, нека вторият да си едитва поста, за да няма дублиране
3) Няма задължителна жанрова сфера, но поне споменаването на всяка от характеристиките, дори и да не играе никаква роля в сюжета, е задължително.
И така, бидейки пускащ темата, пускам и първите две характеристики на героя:
Той е... мъж с раздвояване на самоличността.
Last edited by Roland on Sat Sep 10, 2005 11:32 am, edited 4 times in total.
And you can't dance with a devil on your back...
1. дълга коса
2. татуировка на рамото
2. татуировка на рамото
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
2, 3.Саркастичен и отчаян от живота
[еех, не можеш да не се опишеш кат мъж, а ;ррр]
аз не съм саркастична, ако си забелязал...:Р
[не съм]
[еех, не можеш да не се опишеш кат мъж, а ;ррр]
аз не съм саркастична, ако си забелязал...:Р
[не съм]
Last edited by Morwen on Sat Sep 10, 2005 12:08 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Сирак от малък и като цяло неудачник с жените (мисля, че добре се вързва с идеята на Морви).
съгласен
съгласен
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- Lubimetz13
- Mistborn
даденоLubimetz13 wrote:Ъъъ... заекващ и пътешественик, така става ли?
и така другари и другарки - behold the first true hero.
1. мъж
2. с раздвояване на самоличността,
3. дълга коса
4. татуировка на рамото
5. саркастичен
6. отчаян от живота
7. сирак от малък
8. неудачник с жените
9. заекващ
10. пътешественик
мисля че няма противоречия, оки дерзайте.
опаа да не забравя срока две седмици нейде - до 23.09.05г. тази година дамек ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Jaar
- Mistborn
Е, що? Ранд като нищо ще започне да заеква, когато вече няма да знае кого да слуша - Луз Терин или човекът насреща. Освен туй е голям неудачник с жените верно, че има три, ама и те са едни... Остана само дългата коса и сме го напаснали в характеристиката.
Ама да ви се не види значи. За какви лиготии ми говорехте... Тъкмо бях замислил една начална сцена за предишния пич със свещи, горещ восък и още един мъж...
А, да, забравих да питам - победителят сам ли си избира жените или ка се процедира точно?
Ама да ви се не види значи. За какви лиготии ми говорехте... Тъкмо бях замислил една начална сцена за предишния пич със свещи, горещ восък и още един мъж...
А, да, забравих да питам - победителят сам ли си избира жените или ка се процедира точно?
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
ми ще намериш 'себе си', , може и морковче
Морви, не си ли бе, мама?! А аз така разчитах...
Енихау, дай да не разлигавяме темата съвсем Бтв, не е лошо като за първа сесия да си кажат хората, които искат да пишат, да се види все пак има ли интерес Аз лично мисля да пиша, макар че като почна, ще разбера дали ще стане
Енихау, дай да не разлигавяме темата съвсем Бтв, не е лошо като за първа сесия да си кажат хората, които искат да пишат, да се види все пак има ли интерес Аз лично мисля да пиша, макар че като почна, ще разбера дали ще стане
And you can't dance with a devil on your back...