странно нещо са това рейдовете... снощи очаквах дори да отложат рейда, защото мейн-танка ни + един от пала танковете бяха кенсълнали участие, а нямаше и достатъчно записани от нормалния рейд състав... останах изненадана, че въпреки това започнаха инвайтите... оказа се, че едно от рогетата ни дори е сейвнато, та се наложи да бъде сменено... на негово място дойде маге, дето ни е бек-ап и е влизало 2 пъти на хероик ОС...
разчистихме траша... аз се настроих за маса уайпове... е, не е като да нямаше... само дето бяха 3... единия път баш-дпс-то от кор-играчи умряха във Войд зона... втория път танка на Сарт умря... а на третия опит не знам каква бе причината да измрем... на четвъртия опит - Сарт + 3 дрейка предадоха Богу-дух като по учебник...
ей, това не го разбирам!! как е възможно, веднъж като падне бос след редица прогресив рънове, вечери наред, после ВИНАГИ да пада лесно... дори състава да е алтернативен... психологически ли е момента, що ли... народа придобива арогантността, че няма начин да не падне, щото вече е падал, някаква шашма на Близард ли е... не знам.. но е факт...
след това бе останал Малигос - него в ОЩЕ по-алтернативен състав го направихме, щото няколко кор-играча лийвнаха рейда, щото бяха заети с РЛ ангажименти и бяха заменени от новаци (същото бекап маге остана по мое настояване пред маге-офицера ни, за да учи битката, че за пръв път виждаше Мали)... сладка работа... рейда свърши рано-рано, а ние вече се разчистили всичко възможно на хероик
позачудих се какво да правя, а в това време се логна една стара Вов-кримка - рогето Фружин

все така слакващ на 74 лвл!

хванах го за ушите да му направим груповите куести, а той насъбрал доста... първо отидох с Таис... е, правя маса дмж, ама в коприни - ако не убия до 5 удара елитката, тя ме довършва... убих една де, обаче тя бе по-лесната... реших, че е по-удачно да мина на Лийд и да хийлвам, докато той убива.. и така се получи... гледах и не вярвах на очите си как с 2 ХоТ-а го държах на макс-живот...

а той, милия, ги дялкаше, че е зелен та зелен

чак жал ми стана заради екипировката му, а иначе е толкова добър играч

поне понаправихме малко групови куести и той удари 75 лвл... да знаете, че като се появи на линия следващия път, ще имам нужда от помощ - да направим парти за Зул`Дракската Арена, за да се сдобие поне с оръжие... а мисля и да го осветлявам за бг-рейдовете ни, ако желае да се джойнва...
а довечера нямаме рейдове, та някакви предложения за съвместно мероприятие?