Дам, 3 на мен ми е от най-любимите, мисля че с него наистина се влюбих в сериалаRoland wrote:Buffy Rewatch - Season 3
ТОЛКОВА по-як ми се видя на второ гледане... Многократно по-добър от първите два.
Buffy the Vampire Slayer & Angel - SPOILERS
- Dr. Horrible
- Forsaken
Трети сезон категорично е с пъти по-добър от предишните. Аз също се запалих така злокобно по сериала именно докато гледах този сезон.
Кордилия действително става истински разкошна, всяка нейна реплика е страхотна. Уилоу, Зандър и Оз ми бяха адски тъпи в сравнение с нея.
Иначе като любими епизоди и аз бих посочил тези от ревюто по изброените причини, но също така бих наблегнал Consequences и Enemies, защото са не просто Фейт-центрирани, но и доста силни. Особено втория, който съдържа могъщата пророческа реплика
Кордилия действително става истински разкошна, всяка нейна реплика е страхотна. Уилоу, Зандър и Оз ми бяха адски тъпи в сравнение с нея.
Иначе като любими епизоди и аз бих посочил тези от ревюто по изброените причини, но също така бих наблегнал Consequences и Enemies, защото са не просто Фейт-центрирани, но и доста силни. Особено втория, който съдържа могъщата пророческа реплика
- Spoiler: show
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Ако не се лъжа нивото се качва нагоре защото сериала започва да се продуцира от друа телевизия и има лека промяна в целевата публика 
The Complete Slayer може л ида се изтегли от някъде и дали отзи сайт http://www.buffyguide.com/ е същото?
The Complete Slayer може л ида се изтегли от някъде и дали отзи сайт http://www.buffyguide.com/ е същото?
Изгледах сериала, изчетох всички мнения в тази тема и ми е много трудно да кажа нещо без да повторя нещо от казаното до тук. Това че от 4 часа не съм спрял да слушам OST-то na OMWF и не може да ми писне е твърде показателно.
И двата сериала са феноменални. Бъфи е една идея над Ейнджъл
Толкова противоречиви мнение и горещи спорове просто не могат да бъдат породени от нещо слабо
))
И двата сериала са феноменални. Бъфи е една идея над Ейнджъл
Толкова противоречиви мнение и горещи спорове просто не могат да бъдат породени от нещо слабо
- Gunslinger
- Warmage
Само да те поправя, че Jonathan се появява за сефте във втори сезон, а не в трети.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
В грешка си, ясно е показан като Джонатан в "Go Fish", където Уилоу го разпитва.Roland wrote:Дам, така е. Аз имах предвид, че има роля и име в трети сезон, щот във втори мисля, че е "boy"
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Тъкмо изгледах Into the Woods от пети сезон. Ако изключим The Body, това е може би най-тъжният епизод в целия сериал и най-противното проявление на Уидъновия синдром. При все липсата на химия с Гелар, за мен Райли си остава един от най-смислените персонажи в тоя сериал и начинът, по който приключиха линията му, беше супер гаден.
And you can't dance with a devil on your back...
- Dr. Horrible
- Forsaken
И аз много харесвах Райли и ми беше доста кофти, като си замина. Ама пък Бъфи заслужаваше да го загуби и да остане без него, така че одобрявам напускането 
Иначе наскоро излезе one-shot-ът за Райли към комиксовия сезон 8. Не разкри абсолютно нищо неочаквано, ама пък имаше свеж диалог и беше приятен.
Иначе наскоро излезе one-shot-ът за Райли към комиксовия сезон 8. Не разкри абсолютно нищо неочаквано, ама пък имаше свеж диалог и беше приятен.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
На мен пък развръзката с Райли ми се стори доста логична. Просто той е мъж и като повечето такива желае да доминира във връзката си и след като със Слейърката очевадно това нямам как да се получи (не само че е супергърл ами и самочувствието и се удря в тавана с всяка изминала серия) просто той си тръгва, което общо взето е най-достойния начин в тази ситуация. Не знам, лично на мен, а и предполагам на доста фенове, Райли не беше баш любимец и шкартирането му само може да ме радва
))
No offence.
ПП: Поне малко и натри носа като я заряза.
No offence.
ПП: Поне малко и натри носа като я заряза.