За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Jul 15, 2009 4:32 pm

Моля този пост и двата с многоточието на предишната страница да се изтрият, че явно има и други поддръжници на тезата "светът е по-як скучен". Не че всички постове в тази тема са он-топик, но моите явно са от някакъв по-специален вид офтопик.
Last edited by passer-by on Wed Jul 15, 2009 7:01 pm, edited 4 times in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jul 15, 2009 5:28 pm

Добре, това е нещо, което не си струва нет трафика за тези постове.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

RAT400
Sorcerer

Post by RAT400 » Fri Jul 17, 2009 5:43 pm

Бе и аз съм тук, да се отбележи, макар че повече чета, отколкото пиша.

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Thu Jul 23, 2009 10:36 pm

Айде и аз да кажа няколко думи за себе си :)
Мартин се казвам, на 20 години съм, като гледам съм малко под средната възраст. Уча в СУ, Психология. Преди това учих в Класическата гимназия. Кактуси нямам ( :D ), но учителката ни по старобългарски в гимназията отглеждаше в кабинета си всякакъв род кактуси със странни имена като Стамат и Венедин :)
Във форума попаднах напълно случайно – един колега от СУ ми препоръча един форум, от там ми препоръчаха друг, от там – този :D
По характер съм… странен. Но в повечето време съм умерено странен не прекалено странен :D Интересувам се от хората, от това как мислят, как действат и как чувсват, въобще как живеят.
Гледам доста сериали от всякакви жанрове. Всъщност сериалите май са най-голямата ми мания. Книжки също чета, но те рядко са фентъзи или фантастика, така че ще мога доста да се обогатя в този форум. И комикси чета от време на време, основно на Марвел, доста за Х-мен.
Възможно е да сте ме засичали из други форуми, макар в последно време да не съм особено активен. Нося съм никове като Майкъл Вон, Cyclops и Daredevil.

И това е за мен.
Форумът ми изглежда интересен и, както казах и по-горе, определено има какво да науча от хората тук. :)
But goddamn,
you got me in love again

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jul 23, 2009 10:39 pm

Еми добре дошъл, дано ти хареса и да решиш да поостанеш :)
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Jul 24, 2009 12:02 am

Добре дошъл:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Jul 24, 2009 12:19 am

Ха добре дошъл в зверилника, пък дано не те уплашим твърде бързо :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jul 24, 2009 12:52 am

ОМГ! Стамат и Венедин!!!!

Определено някой ден ще си кръстя някое животно така!!!
Обожавам да им слагам такива имена!

Досега съм имала кукувица Косара, петел Миташки, кокошка Герасим (мислехме, че е петел като я взехме още малко пиле и после трябваше да вземем Миташки за да имаме петел все пак), котарак Никола, котарак Божидар, куче Любен, куче Драго, куче Трифон, куче Джуро...

Напоследък се бях замечтала някой ден да си взема гигантско псе и да го кръстя Убогин. Може да си взема някое средно и да го ръстя Венедин. ГЕНИАЛНО!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Dreamfall
Merchant

Post by Dreamfall » Sat Aug 01, 2009 8:12 pm

Извинявам се, че ще разваля заформящият се клуб "На 28". Обмислих перспективата да изчакам сто тридесет и два дни, за да кажа "епа и яз", обаче дотогава клубът вече ще е продължил напред с развитието си, а аз ще съм безнадеждно изостанал.

Калоян.

Занимавам се с "творчество" откакто се помня. Като малък написах две книги-игри. Да, те не бяха хубави книги-игри, нито оригинални книги-игри. Но си бяха мои. И бяха НЕ-ВЪЗ-МОЖНИ за изиграване докрай. Даже аз не можех да си ги завърша успешно.

[Now fast forward]

Писах разкази. Омръзнаха ми. Писах ролева-игра - собствено-измислен фентъзи-свят и система. Омръзна ми.

[Faster forward]

Писах поезия. Спечелих някаква награда в някакъв конкурс. Бях много щастлив. После стъпих на земята и осъзнах че стиховете ми са бездарни и тъпи. Омръзнаха ми.

[Even faster forward]

Трябваше да изоставя идеята за писането изцяло, за да осъзная че всъщност в това има някаква идея и потенциал. Смешно е, че точно когато реших да зарежа всичко, едва тогава - от позицията на по-дистанциран наблюдател - успях да видя хубавите и лошите страни. И възможността. It's only after you've lost everything that you're free to do anything.

Преди няколко месеца или най-много година някъде, един човек ме покани да дойда тук. Каза че ще ми бъде интересно, че това място би дало отговор и среда за развитието на интересите ми в областта на творчеството - свое и чуждо. Тогава аз учтиво отклоних поканата му, без дори да погледна и да се замисля. Отклоних - не, може би отложих. И когато преди малко по случайност - следвайки линкове от блогове - попаднах тук - не се колебах прекалено дълго.
- But! Now. And this is remarkable. If I change to eight tonal clusters -- [strums violin] Voila. They fly in counter-clockwise, synchronized, concentric circles as though a regimented flock. Watson, this is exceptional. I, using musical theory, have created order out of Chaos.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat Aug 01, 2009 8:13 pm

Добре дошъл :)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sat Aug 01, 2009 8:18 pm

Добре дошъл :)

а миналата година като поцъкахме един път футбол не ти ли мина през ума да хвърлиш едно око насам? :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Dreamfall
Merchant

Post by Dreamfall » Sat Aug 01, 2009 8:20 pm

Добре заварил. Накратко - не. По-дългата версия е, че трябва пак да поцъкаме футбол :) Аз влязох във форма и т.н. Но май това не е много за тук.
- But! Now. And this is remarkable. If I change to eight tonal clusters -- [strums violin] Voila. They fly in counter-clockwise, synchronized, concentric circles as though a regimented flock. Watson, this is exceptional. I, using musical theory, have created order out of Chaos.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Aug 02, 2009 4:44 am

Препратките към Боен Клуб винаги стоплят нашите сърца :P
Добре дошъл :) и футбол трябва да се играе максимално!!!
This is it. Ground zero.

paju4eto
Commoner

Post by paju4eto » Thu Aug 20, 2009 11:29 am

На 28 години съм, татко е полицай, имам котка на име Лигла, а ако тръгна да си изреждам имената на кактусите (респективно цветята), ще ми трябват два поста. :lol:
Малко по-сериозно - филоложка от СУ, омъжена, за кратко даскал, в момента се занимавам с писане (ама не творческо). Обичам цветята, книгите, музиката, приказките.
Открих ви заради една книга - прочетох много хубаво ревю и се регистрирах (или беше обратното), след което изчаквах да имам малко повече време да почета на спокойствие.
Снощи пък попаднах в "Работилницата" и останах запленена...Има много полезни неща в нея. Тепърва ще чета из списанието. Наслаждавам се на идеята, напоследък сериозно ми липсват интересни четива.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu Aug 20, 2009 11:35 am

Добре дошла :D
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.