Litz
когато някой обижда мен и приятелите ми и после спретне ноя цирк си заслужава всичките обиди
1. Според една по-общо човешка и едва ли не по-християнска гледна точка

би трябвало не да връщаш обидите, а просто да посочиш грешките и двуличието им, защото те си се самообиждат с тях достатъчно.
2. Показваш че техните обиди са достигнали целта си. Не им доставяй този кеф.
3. Не е ли целта на парада с мирни и положителни средства да докажете, колко са неправи тези типове?
Ако се превърне в shit storm не убива ли това първоначалния замисъл? Не са ли това провокации, точно с цел да ви изложат?
Тия са погълнати от злоба и лошотия.
"Hater gonna hate", "Don't feed the troll!"...и въобще трябва да го знаеш този урок.
Аз дори хващам бас, че голяма част от тях нито са такива хомофоби, нито са такива християни и хич не им пречат LGBT-тата, но като в приказката на Хитър Петър за животните "Кога да си покажа магарията, ако не сега?".
Т.е. най-нормална и естествена човешка магария. Ито "нормално" може да се използва в негативен смисъл и като нещо което изисква порицание.
Пък и казах нормални хората на прайда нали, което беше препратка към всичките коментари как сме ненормални.
Споко, има пък хора дето смятат
и двете страни за ненормални да слагат секса (дори репрудоктивния), като нещо толкова централно и важно.
Има ин витро, бъдещето е на клонирането и пр.
Не е ли време да почнем да се отърваваме от цялата тази тъпа и животинска култура на ухажването?
Не само е абсолютно нерационална, но идва прекалено скъпо.