Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Бате защо реши да си го причиниш въобще този филм?Bat Garo Still Rots wrote:Изгледах една голяма помия на име "Teeth"![]()
За първи път зацепих какво става, когато мацката отиде на гинеколог, при което докато я преглеждаше вагината му отхапа пръстите
- Spoiler: show

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
The Bucket List
Невероятен филм, който накрая с небрежния си и ведър темп (въпреки тежката си тема) взе че почти ме разплака. Препоръчвам го с ръка на сърцето на всеки почитател на малкото останало наистина качествено кино, за което не ти трябват пуканки и не трябва да го гледаш "на дигитално". Джак Никълсън и Морган Фрийман са на размазващо ниво както обикновено, а нещата, които ще правят по време на филма ще ви оставят едно след друго без дъх.
Невероятен филм, който накрая с небрежния си и ведър темп (въпреки тежката си тема) взе че почти ме разплака. Препоръчвам го с ръка на сърцето на всеки почитател на малкото останало наистина качествено кино, за което не ти трябват пуканки и не трябва да го гледаш "на дигитално". Джак Никълсън и Морган Фрийман са на размазващо ниво както обикновено, а нещата, които ще правят по време на филма ще ви оставят едно след друго без дъх.
И аз го гледах преди малко (да не остана по-назад случайно) и съм по-скоро на мнението на Дем, много хубав, с много силна актьорска игра, но ми беше една идея по-сантиментален. Може просто да не съм била в ревливо и затрогващо настроение, знае ли човек. Но определено е много хубав филм и аз препоръчвам.
И аз искам да имам финансовата възможност да натракам и изпълня 100 точки по един евентуален мой списък :/....
И аз искам да имам финансовата възможност да натракам и изпълня 100 точки по един евентуален мой списък :/....
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- herairness
- Jaghut Tyrant
"Константин". Не беше зле, хареса ми. Само Киану Рийвс и Рейчъл Вайс малко не бяха на място, но и те се търпяха. Оплюваните навсякъде специални ефекти хич не бяха зле всъщност.
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".