Играно напоследък
Moderator: AlDim
Врътнах X-Men Origins: Wolverine на бокса и съм що годе доволен. Впечатленията ми накратко и с оценка после:
+Несмърдяща игра по филм, и то по сравнително тъп филм, си е постижение само по себе си
+Wolverine най-после получи достойно игрално превъплъщение, усещането за кървава сеч си го има и е доста кефещо
+Добра, но не перфектна бойна система
+РПГ-елементите
+Цяла добавена глава в историята спрямо филма, която включва Сентинели, Мистик и Боливар Траск
+Гласовете на Джакман и Лив Шрайбър са налице
+5-6 доста благи не-с-енджина-на-играта анимации
+Страхотна графика, добрият стар unreal3 поунва лошо
+Битката със Сентинела
-играта следва малоумната история на филма, макар и с готино пренареждане на минало и настояще
-гласовете на всички останали освен Wolverine и Sabretooth смърдят могъщо
-последните 20 минути са ужасни - играта е ръшната донемайкъде, последният бос е като за деца в предучилищна и въобще бързането да се хванат хлапетата, излезли от киносалона си е казало думата
-доволно количество бъгове
-няколко крайно изнервящи jump and run sequence-a....
-няколко пъзела на ниво края на 90те....
-на хард си почваш отначало
Еми това е като че ли. Raven са се справили що годе, добре, че беше ревюто на снейка във Форплей, че иначе никога нямаше да я пусна (игра по филм да не е ужасна е коледно чудо). Бих й дал оценка 6.5-7/10.
+Несмърдяща игра по филм, и то по сравнително тъп филм, си е постижение само по себе си
+Wolverine най-после получи достойно игрално превъплъщение, усещането за кървава сеч си го има и е доста кефещо
+Добра, но не перфектна бойна система
+РПГ-елементите
+Цяла добавена глава в историята спрямо филма, която включва Сентинели, Мистик и Боливар Траск
+Гласовете на Джакман и Лив Шрайбър са налице
+5-6 доста благи не-с-енджина-на-играта анимации
+Страхотна графика, добрият стар unreal3 поунва лошо
+Битката със Сентинела
-играта следва малоумната история на филма, макар и с готино пренареждане на минало и настояще
-гласовете на всички останали освен Wolverine и Sabretooth смърдят могъщо
-последните 20 минути са ужасни - играта е ръшната донемайкъде, последният бос е като за деца в предучилищна и въобще бързането да се хванат хлапетата, излезли от киносалона си е казало думата
-доволно количество бъгове
-няколко крайно изнервящи jump and run sequence-a....
-няколко пъзела на ниво края на 90те....
-на хард си почваш отначало
Еми това е като че ли. Raven са се справили що годе, добре, че беше ревюто на снейка във Форплей, че иначе никога нямаше да я пусна (игра по филм да не е ужасна е коледно чудо). Бих й дал оценка 6.5-7/10.
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
някой може ли да ми обясни защо pandora tomorrow има толкова високи оценки?
уот дъ шит ве,играта е безкраен цикъл от вида на "фишер,прецака мисията,щото някво миризливо човече ти искочи иззад ъгъла и те засече',последвано от лоудване и пречукване на човечето по един от двата възможни начина в играта.
и така до следващото човече иззад ъгъла
по-накъсан геймплей няма,заклевам се.
уот дъ шит ве,играта е безкраен цикъл от вида на "фишер,прецака мисията,щото някво миризливо човече ти искочи иззад ъгъла и те засече',последвано от лоудване и пречукване на човечето по един от двата възможни начина в играта.
и така до следващото човече иззад ъгъла

по-накъсан геймплей няма,заклевам се.
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Escape from Butcher Bay е по-=скоро first person RPG отколкото стелт екшън. Аз лично с такова впечатление съм останал, но я минавах в оригиналната й версия, новата не съм я пипвал все още.The Dragon wrote:Ъъъъ Ридик не ти е харесал?Muad_Dib wrote:Никаква идея, аз стелт екшъните освен Thief не ги разбирам и никога не съм им разбирал фъна...
- RRSunknown
- Elder God
Таз история за стелта на MGS няма значение в колко форума я пишеш, няма да стане вярна.
Основният елемент в MGS 1-3 е стелтът и това е най-важното за жанровата им принадлежност.
То па Hitman колко е стелт... Имаш вариант да изтребиш всичко до крак в повечето мисии, особено в части 2-4. Splinter Cell да не говорим.

То па Hitman колко е стелт... Имаш вариант да изтребиш всичко до крак в повечето мисии, особено в части 2-4. Splinter Cell да не говорим.
- RRSunknown
- Elder God
Не само че е вярна а е абсолютно доказана. Това че ти го гледаш под грешен ъгъл не сменя неща нещата които се правят в играта. Аз като играх първия път метал геар солид 2 съм стелтвал 10% от цялото време. А докажи ми че това ще го направиш в Thief, Splinter Cell или Hitman. Няма как да стане. Да кажем че за разлика от споменатите MGS не отговаря на две основни условия на стелт дефиницията:
1. Винаги си по силен от противниците и в открит бой си с предимство.
2. Никога не си прецакан по дефолт вдигне ли се аларма а напротив - винаги може да се измъкнеш.
Разбира се то като се замисля и във Vampires и Deus Ex имаше някъкъв стелт. Определено това са видни представители на стелт жанра
1. Винаги си по силен от противниците и в открит бой си с предимство.
2. Никога не си прецакан по дефолт вдигне ли се аларма а напротив - винаги може да се измъкнеш.
Разбира се то като се замисля и във Vampires и Deus Ex имаше някъкъв стелт. Определено това са видни представители на стелт жанра

- RRSunknown
- Elder God
1. Vampires Bloodlines щом държиш на протокола макар всеки ще се сети за какво става дума от контекста.
2. Именно
3. Ако си минал двойката по този начин много ме съмнява че си минал единицата, тройката и четворката. Просто защото ще изпаднеш в нарушение на правило 2- Не вдигай аларма че си ти се прецаква мисията по дефолт.
2. Именно

3. Ако си минал двойката по този начин много ме съмнява че си минал единицата, тройката и четворката. Просто защото ще изпаднеш в нарушение на правило 2- Не вдигай аларма че си ти се прецаква мисията по дефолт.
Ужас, ъгълът ми е грешен! Отивам да се посипя с пепел 
Най-голямата част от геймплея на MGS2 е стелтването по разните платформи, като MG/MGS поредицата като цяло е един от основоположниците на стелт екшън жанра.
Специално за Hitman, след минаването на частите като по учебник, съм се лигавил доста из нивата, изтребвайки куцо и сакато. Особено в Blood Money нашичкият е толкова оувърпауърд, че нищо не може да му се опре, дори в ръкопашен бой. Там си е изцяло избор на играча дали да стелти или да громи.
В тоз ред на мисли ето ти да се позабавляваш, докато размишляваш относно грешния си ъгъл:
http://www.gametrailers.com/search.php? ... ovies&ac=1
Туй е особено добър пример: http://www.gametrailers.com/user-movie/ ... part/74281
Как да е. Поспри се малко, че наистина ставаш за смях вече с тия гръмки заявления.

Което е възможно най-дърварския начин да се мине играта. Не само защото се губи голяма част от удоволствието, а и защото самият геймплей хич не е пригоден за екшънстване (за разлика от MGS4, която повече бие на шуутър). На по-високи трудности пък е и почти невъзможно.Аз като играх първия път метал геар солид 2 съм стелтвал 10% от цялото време.
Най-голямата част от геймплея на MGS2 е стелтването по разните платформи, като MG/MGS поредицата като цяло е един от основоположниците на стелт екшън жанра.
Специално за Hitman, след минаването на частите като по учебник, съм се лигавил доста из нивата, изтребвайки куцо и сакато. Особено в Blood Money нашичкият е толкова оувърпауърд, че нищо не може да му се опре, дори в ръкопашен бой. Там си е изцяло избор на играча дали да стелти или да громи.
В тоз ред на мисли ето ти да се позабавляваш, докато размишляваш относно грешния си ъгъл:
http://www.gametrailers.com/search.php? ... ovies&ac=1
Туй е особено добър пример: http://www.gametrailers.com/user-movie/ ... part/74281
Как да е. Поспри се малко, че наистина ставаш за смях вече с тия гръмки заявления.