Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Аз пък изгледах първи и трети (щот втори ми се прееба) епизод на Skins (ето и IMDB link). Това е британска ангсти тийн-комедия от тия с многото псуване, безразборния секс и наркотиците, но сериалът е адски чаровен поне в тия два и половина епизода, които видях, и определено ще си го изгледам с кеф.
Качил съм първия епизод ТУК, понеже сериалът го няма в бг-пиъринга и в момента го досвалям от mininova, където са най-много сийдърите.
Не е нещо гениално, но има адски симпатични, интересни и разнообразни герои (за момента най ме радват девственият-но-свестен гийк, шантавата мацка с eating disorder, дето изглежда постоянно напушена, и гей-персонажът, който като никога не ни е натрапен като такъв, а е просто некъв адекватен рус пич, който, цитирам хетеро-актьора, дето го играе, "just happens to shag blokes") и готини диалози с МАЗЕН брит-сленг, which you gotta love
Постерчето на сериала (quite decadent really
)
Качил съм първия епизод ТУК, понеже сериалът го няма в бг-пиъринга и в момента го досвалям от mininova, където са най-много сийдърите.
Не е нещо гениално, но има адски симпатични, интересни и разнообразни герои (за момента най ме радват девственият-но-свестен гийк, шантавата мацка с eating disorder, дето изглежда постоянно напушена, и гей-персонажът, който като никога не ни е натрапен като такъв, а е просто некъв адекватен рус пич, който, цитирам хетеро-актьора, дето го играе, "just happens to shag blokes") и готини диалози с МАЗЕН брит-сленг, which you gotta love

Постерчето на сериала (quite decadent really

- Spoiler: show
And you can't dance with a devil on your back...
За Dexter, на мен ми харесва новият подход към втория сезон, с тази доста тънка ироничност. Първият сезон също беше доста ироничен, но доста по-мрачен, и си личеше, че е по книга (докато вторият сезон не следва продълженията на Darkly Dreaming Dexter). Освен това има едни тънки задявки, например актьорът, който играе агентът на ФБР във втория сезон на Dexter е точно същият, който играе един от най-страшните серийни убийци в Criminal Minds, убил повече от 200 души в продължения на десетилетия. Нещо повече, първият епизод с него (появява се и във финала на втория сезон на Criminal Minds) е единственият път, когато убиецът се измъква. Не знам, ама измежду всички възможни актьори да изберат точно този да играе агент на ФБР, преследващ сериен убиец - според си е напълно преднамерено 
А, и не знам дали е просто съвпадение, ама последният епизод се казваше An Inconvenient Lie. Като направиш връзката с един известен наскоро документален филм със сходно заглавие, както и че основното действащо лице в този филм буквално преди дни подели Нобеловата награда за мир ... може и да е случайност, ама нещо много случайности се натрупаха
Добавено: А, и забравих да спомена, че третият сезон на Weeds ме кефи адски много, просто е много по-брутален от втория

А, и не знам дали е просто съвпадение, ама последният епизод се казваше An Inconvenient Lie. Като направиш връзката с един известен наскоро документален филм със сходно заглавие, както и че основното действащо лице в този филм буквално преди дни подели Нобеловата награда за мир ... може и да е случайност, ама нещо много случайности се натрупаха

Добавено: А, и забравих да спомена, че третият сезон на Weeds ме кефи адски много, просто е много по-брутален от втория

This signature is not yet rated
И мен много ме изкефи новият епизод на Декстър, на края едвам сдържах смеха си при физиономията на Рита
@zhivik, първият сезон явно също е доста по-различен от книгата, на която е базиран. Darkly Dreaming Dexter и продълженията и включват доста фантастични елементи, а сериалът си е чист трилър.

@zhivik, първият сезон явно също е доста по-различен от книгата, на която е базиран. Darkly Dreaming Dexter и продълженията и включват доста фантастични елементи, а сериалът си е чист трилър.

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Не съм чел книгите, така че не мога да кажа нищо по въпроса. От това, което прочетох като информация за сериала, останах с впечатлението че поне основната сюжетна линия е запазена до голяма степен.
This signature is not yet rated
И аз не съм чел книжките, но задълбах в уикипедия. Основната сюжетна линия изглежда не само е запазена, ами и доста разширена, като само мистичните части / които в следващите части явно стават чиста фантастика / са изпуснати. Има някаква надежда сериалът да се върне към книгите де, в последния епизод Декстър няколко пъти спомена този Dark Passenger.
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
- BaYa
- Forsaken
Довършвам 2-ят сезон на Изгубени. Със сигурност е много оригинална и интересна идея. Ама много са я оплескали. И са страхотно предвидими, повечето изненади и обрати в сюжета. Вчера направо си играхме, пробвайки колко можем да отгатнем от сюжета и не е никак трудно; някак си предварително те насочват по прекалено очеизваден начин.
@Gunslinger, би ли казал нещо за Кадилакс & Динозорс. Играта е вече малко стара, но ме хвърли в оркестара с тоя сериал.

@Gunslinger, би ли казал нещо за Кадилакс & Динозорс. Играта е вече малко стара, но ме хвърли в оркестара с тоя сериал.

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Gunslinger
- Warmage
Еми анимационно е само 13 епизода!Идеята е тип Капитан Планета главните герои се опитват да опазат природата през 26 век,докато лошите строят машини и замърсяват яко!Няма много общо с играта,комикса не съм го чел!Доста голямата разлика е,че Мустафа има някъв цигански мустак и прилича на Милко Калайджиев!BaYa wrote:@Gunslinger, би ли казал нещо за Кадилакс & Динозорс. Играта е вече малко стара, но ме хвърли в оркестара с тоя сериал.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Сред зрителите пишещи във форума на imdb все по-упорито се твърди, че Journeyman ще бъди свален от екран.
Не бих била радостна, ако това стане. Не че е нещо кой знае какво, но поне не е поредния криминален/докторски/адвокатски spin-off. Sci-fi сериалите и без това са супер малко, нека да дадат шанс на този. Много зрители недоволстват, че бил подобен на Quantum Leap и чист rip off на Timetraveler's Wife. Като незапозната нито със сериала, нито с книгата, не ми пука дали е rip off или не. По-добре да си го оставят Journeyman-a. Някой от вас, гледащите го, дали разбра е ли Ливия жива или не. И ако да, в каква действителност живее, щото явно не знаеше, че Дан е женен за Кейт, значи явно не ще да е в същата реалност като Дан.

pulled out