За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Wikenda te lova za dalgite u6i i ot 20 do 30 runove na SM catedralkata! S druida 6te cera i rezvam ako stane sakatlak
. Samo taiskata da ne razbere. Ma kam lvl na run i loota iak. Sled tva roga e neubivaem s vani6a ot mob 6lvl nad nego.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Дам..пратих тикет, те провериха, ГМ се обади да каже, че не става. Общо взето изтрити герои се пазят 6 месеца в базата. Преди беше 9 сега вече е 6. Така че не трийте герои деца...
Даже направо го виждам как контактва 5 левел гномчета зад ИФ и им предлага Handful of Candy ако си свалят дрехите....
Таис, тоя звучеше малко като да си пада.Едит: Драгън, той ги изтри преди повече от половин година, нормално е да са затрити вече... а и ГМ не му се е включило да си хортуват, щото си пада по 12 лвл найт-елф рогета от България, а щото Делвига им е писал мейл...

Хеликоптерите са душите на взривени танкове...
той да поработи над събирането на куести за Дедмайнс първо, щото е още дребен - 12 лвл стана снощи... не може да влиза в Скарлет-вилаетите по никакъв начин на този етап...
вие с Тишо се разберете кой ще го води в Гномерган, щото аз там не ща... по същия начин съм и по отношение на Улдаман - силно подтискащ ми е и се губя винаги... в СМ и от мен има един рън - след 34 лвл за куестите :р а след 40-сти лвл - рън на ЗФ... ако е послушен и ме хване в настроение, може и 2 ръна... в Мараудон ходя единствено да навестявам принцесата... за Сънкън темпъл ми се ще да се скатая, ама ако го организирате групово мероприятие, ще дойда за фън-а, с която кака кажете...
вие с Тишо се разберете кой ще го води в Гномерган, щото аз там не ща... по същия начин съм и по отношение на Улдаман - силно подтискащ ми е и се губя винаги... в СМ и от мен има един рън - след 34 лвл за куестите :р а след 40-сти лвл - рън на ЗФ... ако е послушен и ме хване в настроение, може и 2 ръна... в Мараудон ходя единствено да навестявам принцесата... за Сънкън темпъл ми се ще да се скатая, ама ако го организирате групово мероприятие, ще дойда за фън-а, с която кака кажете...

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
виж сега, за найт елфка някак ще го разбера (макар, че той твоя е пръч), ама голи гномчета... баси, колко извратен ще трябва да е тозиB. Delvig wrote:Таис, тоя звучеше малко като да си пада.Даже направо го виждам как контактва 5 левел гномчета зад ИФ и им предлага Handful of Candy ако си свалят дрехите....

Благодарско за бъфф рън офертите.
Ще се възползвам със сигурност, но е по-добре да ги правим само на събрани куестове защото иначе стават много влизания. Сега поне се качват левели бързо, а и рога е удачен за тази цел. (с уориъра каква беше трагедия като се сетя..
) Таис вчера обаче ДМ беше силно плодотворен - 5 сини айтема за 15 минути рън. Трябва само да изтормозя Ланито да сложи по някой енчант на железата за да ми светят из Дъскууд след някой левел 

направи си ресърч какви енчанти искаш и кажи - ако не Ланито, моята Лиан би трябвало да ги може... тези дни мисля още един рън на ДМ да направим, а може и сама един за зелени боклучета, че нещо не падаха достатъчно снощи - ни един айтъм от роге-сета не падна
а трябва да се пооблечеш, че да левълваш по-бързо...
Едит: щях да забравя - бих се джойннала и за някой дребен инстанс в орда-териториите с Таис за ачийвмънта, обаче трябва и някой по-ориентиран да е с нас, защото там се губя...

Едит: щях да забравя - бих се джойннала и за някой дребен инстанс в орда-териториите с Таис за ачийвмънта, обаче трябва и някой по-ориентиран да е с нас, защото там се губя...

- PrivateRaio
- Misting
искам и аз отпуска
при нас снощи отложиха рейда, щото горкия ни рейд-лидер болен... да видим дали днес ще е в състояние да играе, че ща ходим някъде... аз минах вече с Таис на аркейн, но нес ъм си пробвала билда в рейд още... само дето продължавам да съм със 700-800 мс латенция вечер и е адски изнервящо... 

- PrivateRaio
- Misting
бе то поиграх аз снощи, направо от автогарата на компа
това с латенцията от кога ти е?
аз снощи ъпдейтнах омен и пробвахме на майтап Накс с 20 човека. Латенцията ми беше около 700 нон-стоп. Но нямам наблюдения защото влезнах веднага като се прибрах , уж да видя какво става, пък ме емнаха и ме съмоннаха.
Та на шега, за 3 часа - 11 боса. За ачийвмънта, дано го довършим, че се носи слух че Глори оф дъ райдър ще отпада след пача. А аз си искам драките, кончета секакви поемам

това с латенцията от кога ти е?
аз снощи ъпдейтнах омен и пробвахме на майтап Накс с 20 човека. Латенцията ми беше около 700 нон-стоп. Но нямам наблюдения защото влезнах веднага като се прибрах , уж да видя какво става, пък ме емнаха и ме съмоннаха.
Та на шега, за 3 часа - 11 боса. За ачийвмънта, дано го довършим, че се носи слух че Глори оф дъ райдър ще отпада след пача. А аз си искам драките, кончета секакви поемам

За първото - ще проверя и ще ти пиша. За орда-инстанс..там нашия Св. Паламурник Светли е специалист. Той е по-орда от БГ мастера в Огримар да ти кажа.Tais wrote:направи си ресърч какви енчанти искаш и кажи - ако не Ланито, моята Лиан би трябвало да ги може... тези дни мисля още един рън на ДМ да направим, а може и сама един за зелени боклучета, че нещо не падаха достатъчно снощи - ни един айтъм от роге-сета не падна![]()

Явно проблем с латенцията имат само някои. Засега сме аз и Таис, а явно и ти си на същия хал Райо. И особеното е, че сякаш не е за всичик сървъри, защото като влизах на Нептулон, беше зелена връзката.
За енчанти няма проблем, Делвиг - когато кажеш. Танче, дай и на мен да съм полезна с нещо
За енчанти няма проблем, Делвиг - когато кажеш. Танче, дай и на мен да съм полезна с нещо

Юда, егоист, луда и wow-холик 

Делвииииг, и без толкова четки ще те води Паламурника където кажеш, споко
мило, като спретнем един график кой къде да размотава Делвига, ще си съвсем полезна, споко
за връзката - не зная докога мислят да е така
моите доставчици като пинг-наха Зенедар, казаха, че до Австрия връзката е добре, но по-нататък някъде вече минавала на 400-нещо си
странно, че всяка вечер е така до полунощ наше време
после се оправя...

мило, като спретнем един график кой къде да размотава Делвига, ще си съвсем полезна, споко

за връзката - не зная докога мислят да е така

+2/3 тролB. Delvig wrote:Според слуховете е 1/5 орк и 1/12...бойно кодо. Освен това имал толкова висок фишинг скил, че изадил три чифта и половина епични ботуши от езерцето в Alterac Valley

Иначе майтапа настрана, предлагам екскурзия до RFC дето е насред Оргримар. За желаещите - фишинг ваканция с ачийвмънт на езерцето с First-Aid-тренера (симпатичен трол, пада ми се трети братовчед). За по-смелите - атака на АХ, само да няма прийстове наоколо, че диспелват бъбъл, мръсниците