За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jan 07, 2009 9:42 pm

Аз бях на 17, когато за пръв път се запознах с ядрото на тая компания и тогава средната възраст пак беше такава, тъй че нема се пуашиш.
And you can't dance with a devil on your back...

Dante
Mistborn

Post by Dante » Wed Jan 07, 2009 9:56 pm

Lord wrote:Събрахме се... изгнанниците :lol:

edit:
Аз съм на 16, средната възраст във форума е около 10 години над моята...
Дойде Данте и започна да говори очевидното. Ез евър. Да напомня, че този човек носеше титлата Floodmaster of Citadel...
Да напомня, че се бореше редом с мен за тази титла. И стига сме занимавали хората с лайната от шитаделата...Минало, заминало.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jan 07, 2009 9:59 pm

А, споко, тук просто не можете да флодите :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Dante
Mistborn

Post by Dante » Wed Jan 07, 2009 10:02 pm

Бтв ние сме засичали на Аквалония 2007, тогава бях сред редиците на цитаделци... :roll: А иначе ние и не искаме да флъдим, то там освен това друго няма какво да се прави...

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Tue Jul 14, 2009 11:31 am

Интересна темичка.
Фактите говорят, че от представилите се в нея, в момента са оцеляли само Amelia и Trip.
Но да не бъдем суеверни :

Здравейте другарчета,
Казвам се Ники Караилиев и съм роден в културната столица на България - Карнобат. На 28 съм, женен и чакам 2-ро дете, което е странно, като се вземе предвид, че до преди 3 години бях девствен.
В кратките си студентски години дойдох да уча в София, не до там културната, но иначе икономическа столица на БГ, в престижния университет УНСС, информатика, но се отказах на втори курс, защо там летвата е вдигната много високо, не е като в другите университети в БГ и не успях да изкарам. От доста години вече работя в София като офис асистент на строителна фирма и смея да твърдя, че съм един от най-големите експерти на Word и Excel в България, ако има състезание ще отида.
И така, тук можете да пишете всичко за себе си (Здравейте аз, съм Тошко и, съм на 12 години съм и имам, куче а татко, ми е полицаи но, незнам дали е убивал хора!), включително колко ви е голям и дали имате кактус, а ако да - как сте го кръстили
Имам кактус (подариха ми го), казва се Thorny, колкото и да е клиширано. Все едно да си кръстиш кучето Рекс или Ласи.
Колко ми е голям... ами зависи, доста абстрактен въпрос. За секс идва малко малък, но пък за ориниране е перфектен и се управлява по-лесно така.

Музика слушам всякаква, от метъл до чалга, напоследък все повече чалга, особено на маса. Много съм впечатлен от хита Карнобатман, който ако се замислите е не просто добър на музикално ниво, ами си е и един вид поезия.
http://vbox7.com/play:9ec63991

Любимите ми автори са Чейс, Крайтън и Даниел Стийл. Особено последната, не можете да ме убедите, че разните там писатели, дето вие ги четете и пишат фантасмагории, могат да описват нещата и човешките емоции наполовина колкото нея. Чел съм Алф примерно и беше много зле.
Но не чета много.

Спорт мразя, мисля че е за слабоумници.

Ами това е в общи линии

ПП Щеше да е интересно ако и старите user-и бяха драснали по някой друг ред за себе си

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Jul 14, 2009 11:51 am

pnv_Creator wrote:Интересна темичка.
Фактите говорят, че от представилите се в нея, в момента са оцеляли само Amelia и Trip.
Мисля, че не си прав - и аз съм си още тук ;) А сигурно има и други, ама не ми се рови :lol: Иначе добре дошъл - интересно "СиВи" си имаш, дано и тук да ти е интересно :mrgreen:
Image

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jul 14, 2009 12:01 pm

Мараба:)
Досега не бях виждала толкова подроно описание на въпросите. :D

Иначе, аз като стар юзър да си кажа. Казвам се Милена и съм на 28, завършила съм софийския, а преди това НПМГ. Нямам кактус и мисля да пропусна въпроса с това колко ми е голям...:oops:
Иначе имам куче, обичам морето нощем и в някакви случаи обичам и да пиша.

Като малка смятах, че столицата на България е Рашка Гращица и предпочитам Нора Робъртс пред Даниел Стийл. И един куп други пред тях двете, де, но това е отделен въпрос.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Jul 14, 2009 12:10 pm

Всички ли са на 28 ? :shock:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jul 14, 2009 12:16 pm

Мне, има доста, които са под и над:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Jul 14, 2009 12:22 pm

Защото и аз съм на 28 и почнах да се плаша от съвпаденията ХАХА.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Jul 14, 2009 12:29 pm

Аз съм на 27 ;)
Image

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jul 14, 2009 12:32 pm

Hямаше ли стара тема за това? Всми имам спомен, че пиша нещо такова някъде в този форум и не беше тази тема ;)

та странно, но и аз съм на 28 (surprise), познат на повечето хора като Коцето, и аз от НПМГ (мафия!). Кактус имах, ама избяга, май котката го изгони :( Надявам се да е добре... Колко ми е голям - имаше идея мъжете в целия форум да си ги измерим, та да решим всички спорове в зародиш - сверяваш данните и готово, ултимативен аргумент, разбираш ли. Официалния измерител на форума обаче напусна работа и затова никой не казва вече, щото другите не му вярват...

а иначе много много се кефя на Пауло Коелю, но всъщност нищо негово не съм чел :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Jen
Paragon

Post by Jen » Tue Jul 14, 2009 12:42 pm

Плюс една бройка и от мен за "28" групата. :lol:
If I never meet you in this life, let me feel the lack.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Tue Jul 14, 2009 12:51 pm

Много сме и сме силни!
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Jul 14, 2009 1:19 pm

Това е... ...интересно. 28-ците, де. Аз ще я стигна тая възраст след има-няма пет години. Септември ще стана на 23, иначе казано.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”