За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)
Moderator: Moridin
Да напомня, че се бореше редом с мен за тази титла. И стига сме занимавали хората с лайната от шитаделата...Минало, заминало.Lord wrote:Събрахме се... изгнанниците
edit:Дойде Данте и започна да говори очевидното. Ез евър. Да напомня, че този човек носеше титлата Floodmaster of Citadel...Аз съм на 16, средната възраст във форума е около 10 години над моята...
- pnv_Creator
- Misting
Интересна темичка.
Фактите говорят, че от представилите се в нея, в момента са оцеляли само Amelia и Trip.
Но да не бъдем суеверни :
Здравейте другарчета,
Казвам се Ники Караилиев и съм роден в културната столица на България - Карнобат. На 28 съм, женен и чакам 2-ро дете, което е странно, като се вземе предвид, че до преди 3 години бях девствен.
В кратките си студентски години дойдох да уча в София, не до там културната, но иначе икономическа столица на БГ, в престижния университет УНСС, информатика, но се отказах на втори курс, защо там летвата е вдигната много високо, не е като в другите университети в БГ и не успях да изкарам. От доста години вече работя в София като офис асистент на строителна фирма и смея да твърдя, че съм един от най-големите експерти на Word и Excel в България, ако има състезание ще отида.
Колко ми е голям... ами зависи, доста абстрактен въпрос. За секс идва малко малък, но пък за ориниране е перфектен и се управлява по-лесно така.
Музика слушам всякаква, от метъл до чалга, напоследък все повече чалга, особено на маса. Много съм впечатлен от хита Карнобатман, който ако се замислите е не просто добър на музикално ниво, ами си е и един вид поезия.
http://vbox7.com/play:9ec63991
Любимите ми автори са Чейс, Крайтън и Даниел Стийл. Особено последната, не можете да ме убедите, че разните там писатели, дето вие ги четете и пишат фантасмагории, могат да описват нещата и човешките емоции наполовина колкото нея. Чел съм Алф примерно и беше много зле.
Но не чета много.
Спорт мразя, мисля че е за слабоумници.
Ами това е в общи линии
ПП Щеше да е интересно ако и старите user-и бяха драснали по някой друг ред за себе си
Фактите говорят, че от представилите се в нея, в момента са оцеляли само Amelia и Trip.
Но да не бъдем суеверни :
Здравейте другарчета,
Казвам се Ники Караилиев и съм роден в културната столица на България - Карнобат. На 28 съм, женен и чакам 2-ро дете, което е странно, като се вземе предвид, че до преди 3 години бях девствен.
В кратките си студентски години дойдох да уча в София, не до там културната, но иначе икономическа столица на БГ, в престижния университет УНСС, информатика, но се отказах на втори курс, защо там летвата е вдигната много високо, не е като в другите университети в БГ и не успях да изкарам. От доста години вече работя в София като офис асистент на строителна фирма и смея да твърдя, че съм един от най-големите експерти на Word и Excel в България, ако има състезание ще отида.
Имам кактус (подариха ми го), казва се Thorny, колкото и да е клиширано. Все едно да си кръстиш кучето Рекс или Ласи.И така, тук можете да пишете всичко за себе си (Здравейте аз, съм Тошко и, съм на 12 години съм и имам, куче а татко, ми е полицаи но, незнам дали е убивал хора!), включително колко ви е голям и дали имате кактус, а ако да - как сте го кръстили
Колко ми е голям... ами зависи, доста абстрактен въпрос. За секс идва малко малък, но пък за ориниране е перфектен и се управлява по-лесно така.
Музика слушам всякаква, от метъл до чалга, напоследък все повече чалга, особено на маса. Много съм впечатлен от хита Карнобатман, който ако се замислите е не просто добър на музикално ниво, ами си е и един вид поезия.
http://vbox7.com/play:9ec63991
Любимите ми автори са Чейс, Крайтън и Даниел Стийл. Особено последната, не можете да ме убедите, че разните там писатели, дето вие ги четете и пишат фантасмагории, могат да описват нещата и човешките емоции наполовина колкото нея. Чел съм Алф примерно и беше много зле.
Но не чета много.
Спорт мразя, мисля че е за слабоумници.
Ами това е в общи линии
ПП Щеше да е интересно ако и старите user-и бяха драснали по някой друг ред за себе си
- herairness
- Jaghut Tyrant
Мараба:)
Досега не бях виждала толкова подроно описание на въпросите.
Иначе, аз като стар юзър да си кажа. Казвам се Милена и съм на 28, завършила съм софийския, а преди това НПМГ. Нямам кактус и мисля да пропусна въпроса с това колко ми е голям...
Иначе имам куче, обичам морето нощем и в някакви случаи обичам и да пиша.
Като малка смятах, че столицата на България е Рашка Гращица и предпочитам Нора Робъртс пред Даниел Стийл. И един куп други пред тях двете, де, но това е отделен въпрос.
Досега не бях виждала толкова подроно описание на въпросите.

Иначе, аз като стар юзър да си кажа. Казвам се Милена и съм на 28, завършила съм софийския, а преди това НПМГ. Нямам кактус и мисля да пропусна въпроса с това колко ми е голям...

Иначе имам куче, обичам морето нощем и в някакви случаи обичам и да пиша.
Като малка смятах, че столицата на България е Рашка Гращица и предпочитам Нора Робъртс пред Даниел Стийл. И един куп други пред тях двете, де, но това е отделен въпрос.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- RRSunknown
- Elder God
- herairness
- Jaghut Tyrant
Hямаше ли стара тема за това? Всми имам спомен, че пиша нещо такова някъде в този форум и не беше тази тема 
та странно, но и аз съм на 28 (surprise), познат на повечето хора като Коцето, и аз от НПМГ (мафия!). Кактус имах, ама избяга, май котката го изгони
Надявам се да е добре... Колко ми е голям - имаше идея мъжете в целия форум да си ги измерим, та да решим всички спорове в зародиш - сверяваш данните и готово, ултимативен аргумент, разбираш ли. Официалния измерител на форума обаче напусна работа и затова никой не казва вече, щото другите не му вярват...
а иначе много много се кефя на Пауло Коелю, но всъщност нищо негово не съм чел

та странно, но и аз съм на 28 (surprise), познат на повечето хора като Коцето, и аз от НПМГ (мафия!). Кактус имах, ама избяга, май котката го изгони

а иначе много много се кефя на Пауло Коелю, но всъщност нищо негово не съм чел

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
- tigermaster
- Elder God
Това е... ...интересно. 28-ците, де. Аз ще я стигна тая възраст след има-няма пет години. Септември ще стана на 23, иначе казано.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог