Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 30, 2008 5:16 pm

Пак е бесно :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Morrowind
Adept

Post by Morrowind » Fri Aug 01, 2008 4:50 pm

http://www.wildaboutmovies.com/movies/T ... nMovie.php

Надявам се, никой не е писал предитова, а ако е - извинявам се за повторението:) Просто от това, което четох по различните сайотове из нет-а - новия Терминатор се очертава да е страшен филм. Само малко Бейл ще ми се поитърка така, ама...:) Някой да е чувал нещо повече?

P.S: гледайте в нет-а артовете...кефят:)
www.branev.blogspot.com - моят блог
http://fortumo.bg/ - SMS услуги за 5 минути

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Thu Aug 07, 2008 4:02 pm

Morrowind wrote:http://www.wildaboutmovies.com/movies/T ... nMovie.php

Надявам се, никой не е писал предитова, а ако е - извинявам се за повторението:) Просто от това, което четох по различните сайотове из нет-а - новия Терминатор се очертава да е страшен филм. Само малко Бейл ще ми се поитърка така, ама...:) Някой да е чувал нещо повече?

P.S: гледайте в нет-а артовете...кефят:)
Всъщност знае се, че братът на Christopher Nolan, Jonathan, е пренаписал първоначалния сценарий и shooting версията е всъщност негова, което комбинирано с участието на Bale е обещаващо.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Aug 07, 2008 4:07 pm

Дааам, обещаващо е определено :)
And you can't dance with a devil on your back...

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Sat Aug 09, 2008 3:26 pm

Хмм в ИМДБ нищо не пише за Нолан + Терминатор. Иначе дано да е вярно. Аз съм голям фен на терминаторите и ще се радвам от салвейшън да излезе нещо като тъмния рицар :).
Look at the darkness...
...around me.

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Sat Aug 09, 2008 3:33 pm

McG го е казал на ComiCon.

Мен по ме интересува Ноланд Мл. да довърши Interstellar на Спилбърг.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sun Aug 10, 2008 10:29 pm

Silver wrote:
Мен по ме интересува Ноланд Мл. да довърши Interstellar на Спилбърг.
О да! :yay: Аз се чувствам по идентичен начин (добре че Спилбърг реши да избута Lincoln за по-догодина). Сега само остава да attach-нат и Bale към прокета и всичко ще е перфектно. :mrgreen:
Иначе дано да е вярно.
Определено е вярно. В IMDB почти никога не упоменават сценаристите, които преработват вече готовите сценарии. Понякога ако сценарият е пуснат online, обаче, си има вписано от до за всяка една поправка кой я е правил и кога.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Sun Aug 10, 2008 11:09 pm

О, не, плс, без Бейл, ако може. Писна ми да ми изскача от всеки втори филм. Той вече направи ролята на живота си два пъти (в Империя на Слънцето и Американски Психар) - всичко останало беше излишно.

Това, което ме грее основно е, че има ненулева вероятност Спилбърг най-сетне да заснеме сценарий, който му подхожда на режисьорските умения, защото неговото е най-голямото прахосничество на талант в кино-историята.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon Aug 11, 2008 7:17 am

Silver wrote:О, не, плс, без Бейл, ако може. Писна ми да ми изскача от всеки втори филм. Той вече направи ролята на живота си два пъти (в Империя на Слънцето и Американски Психар) - всичко останало беше излишно.

Това, което ме грее основно е, че има ненулева вероятност Спилбърг най-сетне да заснеме сценарий, който му подхожда на режисьорските умения, защото неговото е най-голямото прахосничество на талант в кино-историята.
Off topic, но не ти ли харесва поне A.I. или Minority Report?
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Silver
Jaghut Tyrant

Post by Silver » Mon Aug 11, 2008 12:08 pm

О, не ме разбирай погрешно, Спилбърг е най-добрият режисьор евър по всички чисто обективни критерии и много от филмите му биха били по разни топове, ако имах глупостта да си съставям такива. :) A.I. и M.R. са му наистина сред най-добрите сюжетно, но и двата си имат пропуските. Просто искам поне веднъж да не е очевиден и да остави нещо за главите на зрителите. Но в интерес на истината, не мисля, че ще му се удаде, дори с Нолан.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Aug 11, 2008 12:46 pm

Мисля, че не съм единственият в този форум, който е бил тотално отвратен от "Изкуствен интелект". Хубаво сниман, да, добре изигран, да, обаче... Де да знам, всъщност. Робот да постави в опасност живота на истинското ти дете и вместо да го разчастиш, ти тръгваш да го спасяваш... Поне това ми е останало в главата. Отделно, че намирам за напълно безсмислена идеята да се влюбиш в машина до толкова, особено пък когато става дума за дете-робот. Мечтата на нормалния родител е да види детето си пораснало и постигнало нещо в живота, не детето да си остане дете за вечни времена.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Mon Aug 11, 2008 12:52 pm

Silver wrote:О, не ме разбирай погрешно, Спилбърг е най-добрият режисьор евър по всички чисто обективни критерии и много от филмите му биха били по разни топове, ако имах глупостта да си съставям такива.
Айде да не се изхвърляме. Разбирам, че това си е твое мнение и имаш право на него, обаче все пак ми е доста трудно да го подмина без едно "не съм съгласен". Ама толкова не съм съгласен, че няма накъде.

Само исках да знаете.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon Aug 11, 2008 8:03 pm

Silver wrote:О, не ме разбирай погрешно, Спилбърг е най-добрият режисьор евър по всички чисто обективни критерии и много от филмите му биха били по разни топове, ако имах глупостта да си съставям такива. :) A.I. и M.R. са му наистина сред най-добрите сюжетно, но и двата си имат пропуските. Просто искам поне веднъж да не е очевиден и да остави нещо за главите на зрителите. Но в интерес на истината, не мисля, че ще му се удаде, дори с Нолан.
О и аз съм сигурна, че той на стила си не би могъл да измени. Не си правя илюзии. При него понякога има зачатъци на subtlety, но така и не му отпуска края както трябва. Всъщност не мисля, че който и да е режисьор може да бъде кой знае какъв хамелеон. Все едно да поискаш от David Lynch да ти направи високобюджетен екшън стил Michael Bay. :lol:

Предполагам, че от комбинирането му с Нолан ще излезе нещо подобно на Minority Report. Дано не вземе Shia LaBeouf. :shock:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Aug 11, 2008 9:23 pm

Хмм, за западни режисьори-хамелеони не бих казал, че се сещам, но всеки, който гледа четирите филма на Лукас Мудисон (или бяха пет?), ще се шашне колко малко общо имат един с друг :)
And you can't dance with a devil on your back...

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon Aug 11, 2008 10:06 pm

Roland wrote:Хмм, за западни режисьори-хамелеони не бих казал, че се сещам, но всеки, който гледа четирите филма на Лукас Мудисон (или бяха пет?), ще се шашне колко малко общо имат един с друг :)
Дааа, имаш право. Пък и като се замислих, между някои от филмите на Кубрик също трудно се откриват общи знаменатели (като изключим някои от решенията му свързани със стила и маниера му на снимане). :oops: