На кино с компания :)
Тъй като на нас Роум ни изникна ангажимент, предлагам да отложим Atonement за понеделник. Ако не просто ходете без нас...
Last edited by Morwen on Fri Jan 04, 2008 10:46 am, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Хуу.Muad_Dib wrote:За киното за ДНЕС (АВП 2) предлагам 18:15 на касите са се чакаме, едва ли ще трябва да се купуват билети от рано така че нека не се хабим. Аз май ще бъда там още от 18. ФИлмът е в 18:45.
ЗАявилите желание са:
Значи за утре сме:
Аз
Алекс
Симо
Ицо
Тихо
Емо
Кръшна компания отвсякъде:).
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
И аз. Ма за Изкупление не виждам как ще ви изчакам до понеделник. Може и да пробвам.
Живик, кажи си маршрута за Витоша, да видим можем ли се прикачим?
Живик, кажи си маршрута за Витоша, да видим можем ли се прикачим?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ми освен да дойдете в замяна с Рол и Емо на Изкупление в понеделник. Феър инаф? 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.