Част от музиката в този трейлър е взета от вечната класика "Shaolin Soccer". Ама изглежда тъпо.shayhiri wrote:Поредната идиотщина, на която си заслужава да видиш само трейлъра:
http://youtube.com/watch?v=fOiRcLCWPnA
Нелегален кунг-фу пинг-понг с Кр. Уокън.Е сега трябваше да пуснат Звезден прах, вместо да го засилват с/щу Час Пик, Борн и Симпсънс.
Upcoming Movies
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Определено яко звучи, на Хийт гласецът поне в тоя трейлър няма и нотка Броукбек Маунтин в него:).
Аз съм пропуснал, че Аарън Екхарт е джойннал каста и то като Харви Дент, която значи че след 3-4 години може и да го гледаме като Two-Face, ако не и още в този филм...
Пак ще повторя мисълта си от преди - адски го чакам този филм, само дето Леджър ще е или най-якият Джокер евър или най-жалкият...
Аз съм пропуснал, че Аарън Екхарт е джойннал каста и то като Харви Дент, която значи че след 3-4 години може и да го гледаме като Two-Face, ако не и още в този филм...
Пак ще повторя мисълта си от преди - адски го чакам този филм, само дето Леджър ще е или най-якият Джокер евър или най-жалкият...
Нема надминаване Джак просто.Dwight wrote:Леджър е много добър актьор, но Джак Никълсън от версията от 1989 играе изключително като Джокера.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
АРЕ ДА ВИДИМ....Това е началото на историята по дяволите. ОНЗИ Джокер колкото и да беше омазващо велик си беше стар (да, и един Джокер може да бъде стар).Xellos wrote:Нема надминаване Джак просто.Dwight wrote:Леджър е много добър актьор, но Джак Никълсън от версията от 1989 играе изключително като Джокера.Леджър в тая роля наистина не си го представям, ама да видим де
Те просто ще бъдат много различни според мен, едва ли ще могат да се сравняват.
Те и на Бъртън Батманите нямаха надминаване, ама каква стана тя:).
За тва - първо да видим 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Говоря за Джокера конкретно. Новия батман си е як спор нема, ма и Дъ ивъл гайс там беха нови