За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
Когато стане
Мое и лока да дигам, че превтаса на 20лв една година.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
дадено... уикенда - по алтове и мързелуване, а понеделник и вторник - хероици
аз тебе в Скарлет още днес може да те заведа да го отметна този ангажимент, щото като се отпусна на алт, не обичам да сменям... само ще изчакам да мине 20:30, че съм се писала като бек-ап за Ъндайинг рейда за Накс 10.. като гледам колко много народ се е записал, едва ли ще им трябвам, но ще изчакам да тръгне рейда, за да съм сигурна, че нямат нужда от мен...

аз тебе в Скарлет още днес може да те заведа да го отметна този ангажимент, щото като се отпусна на алт, не обичам да сменям... само ще изчакам да мине 20:30, че съм се писала като бек-ап за Ъндайинг рейда за Накс 10.. като гледам колко много народ се е записал, едва ли ще им трябвам, но ще изчакам да тръгне рейда, за да съм сигурна, че нямат нужда от мен...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- The Dragon
- Elder God
Еми тръгвам най-сетне са от офиса и след 8;30 се логвам и палим стелта към СМ 
едит..
Е мерси Таиске, левъл и кусур изкатерих и 3 дрешки екипнах та не беше само разкарване там
Довечера 30ка, ма ше търса са и спонсор за Гномерган, че 5 куеста там, хп/реп и некой и друг дроп ше ми направи празнците по-убави
Трее прая и пари с мискинята, че енчантите са скъпо удоволствие. 

едит..
Е мерси Таиске, левъл и кусур изкатерих и 3 дрешки екипнах та не беше само разкарване там

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Казват, че два пъти в една и съща река не можело да влезеш. Хм..тази ми е много позната....
Както спомена Таис направих си паладин. Не ми хареса. Прекалено силен, прекалено лъскав. Да не говорим, че има нещо обезпокоително в това възрастен мъж, закован в броня да се посипва спорадично със златист прашец и всякакви там сияния, докато наоколо звънтят арфи и подобни амурщини. Или може би просто аз не разбирам тънкостите на класа. (Впрочем доказателство за последното е и това че всички здравомислещи лоу левел паладини се размотават с 1 ханд + щит..аз влачех 2х секира....с +аджилити.
Освен това спорадично се опитвам да чарджвам мобове (плейт чек, секира чек..)
....в резултат се случва само дежурното самозаблагословяване. )
Та си направих роге. Поредното. (Ако Близард имаше ачийвмент за най-много правени рогета, които никога не са достигнали 30 левел аз щях да съм с големи шансове за купата.
Ама нейсе.)
Освен това се изнервих на ограниченията на тест акаунта и си взех нормален. Тоест вече съм комуникативен. (В технически смисъл.
)
Както спомена Таис направих си паладин. Не ми хареса. Прекалено силен, прекалено лъскав. Да не говорим, че има нещо обезпокоително в това възрастен мъж, закован в броня да се посипва спорадично със златист прашец и всякакви там сияния, докато наоколо звънтят арфи и подобни амурщини. Или може би просто аз не разбирам тънкостите на класа. (Впрочем доказателство за последното е и това че всички здравомислещи лоу левел паладини се размотават с 1 ханд + щит..аз влачех 2х секира....с +аджилити.

Та си направих роге. Поредното. (Ако Близард имаше ачийвмент за най-много правени рогета, които никога не са достигнали 30 левел аз щях да съм с големи шансове за купата.

Освен това се изнервих на ограниченията на тест акаунта и си взех нормален. Тоест вече съм комуникативен. (В технически смисъл.

Хеликоптерите са душите на взривени танкове...
Делвиге, нали знаеш, че "завинаги отказали се Вов-играчи" няма, има само "взели си временно почивка от Вов-а играчи"
иначе добре си ни дошъл
дано ти върнат уориъра, че да пробваш ДК - ще ти хареса, сигурна съм
че иначе не виждам как ще вдигнеш капама-рогето до 55 лвл
а аз за довечера трябва да минавам на аркейн да пробвам билда в рейд
маге-офицера ми даде разпореждания, че да свикваме с него, щото чел, че за Улдуар бил по-правилния билд... да видим де... изгубила съм тренинг за аркейн, ама няма да е трудно да си го припомня, мисля... та днес ще трябва да си направя билд... и да се моля маната да не свършва
обаче така - да разчистваме всичко героично за 2 дена, е много разлагащо дисциплината... днес чак не ми се вярва, че е дошло време за рейд... то само връзката да ми се оправи, че с тези проблеми в международния интернет снощи на 2 пъти да ми умре партито (хийлвах в ПЪГ за дейли-хероика - Стратхолм)... и странно - за втори път хийлвах танк друид, а нямам спомен ТОЛКОВА много дмж да е отнасял първия
редовно ми стоеше на минус 20к живот... оня вика "ползвай си хотовете"... викам му "какви хот-ове бе, човек, само докато отмине глобъл КД и ще си пътник"... само на хийлинг тач карах и едва го удържах
че и мана-регенерацията ми не смогваше да навакса и на всеки КД бях с Инервейт... е, то и връзката ми грееше в червено, но тя причиняваше само 1-2 сек. забавяне на каста... докато НР-то му просто се стопяваше... и на 2 пъти аз умрях, щото никой не се грижеше да не ме блъскат ъндедите мене.. бият си нуубската по елитките, а хилъра им едва смогва танка и себе си да хийлва... накрая ударих един голям хийл на танка и опънах клоните... само дето не ги напсувах, ама какво да се прави - ПЪГ...

иначе добре си ни дошъл

а аз за довечера трябва да минавам на аркейн да пробвам билда в рейд

обаче така - да разчистваме всичко героично за 2 дена, е много разлагащо дисциплината... днес чак не ми се вярва, че е дошло време за рейд... то само връзката да ми се оправи, че с тези проблеми в международния интернет снощи на 2 пъти да ми умре партито (хийлвах в ПЪГ за дейли-хероика - Стратхолм)... и странно - за втори път хийлвах танк друид, а нямам спомен ТОЛКОВА много дмж да е отнасял първия

Що пък щит? Ако ще караш ретри, блъскаш с двуръчното оръжие и се радваш на живота. И даже имаш живот, на който да се радваш. Е, вярно, че в някой момент трябва да дойде кака Лийд (поне тогава още беше Лийд) да ти помага на куест, ама куестът беше за 5-ма (е, поизхвърлили са се), а от куеста пада прекрасен меч - отново двуръчен. От друга страна, на нежна блъделфка й отива да се посипва със златен прашец
. Но и на Паламурника му отива
Нищо, че няма нежен вид
Обаче stealth популацията почва сериозно да нараства. Навремето човек се препъваше в попове - къде сенчести, къде не толкова, а сега току ти иззвънти някоя сянка зад гърба. Ще вземат да отмъкнат салатата и пиенето, докато шефката се подмотава и мачка маргаритки.
И като стана дума за шефката... Май ще върна чичото с брадвата на линия. Много си обичам сърдитата боровинка, ама хич не държи мобовете. Обаче пък ще ми липсват хубавите дотчета
Няма угодия и туй то.

Обаче stealth популацията почва сериозно да нараства. Навремето човек се препъваше в попове - къде сенчести, къде не толкова, а сега току ти иззвънти някоя сянка зад гърба. Ще вземат да отмъкнат салатата и пиенето, докато шефката се подмотава и мачка маргаритки.
И като стана дума за шефката... Май ще върна чичото с брадвата на линия. Много си обичам сърдитата боровинка, ама хич не държи мобовете. Обаче пък ще ми липсват хубавите дотчета

Юда, егоист, луда и wow-холик 

зарежи дот-четата, мило, онова добиче мачка наред! връщай фелгарда - идеален е за левълване - буташ 2 дота на моба и пращаш оня със секирата да свърши черната работа, докато ти си копаеш мината наблиза... после просто прибираш луута...
а ти вдигни някакво дпс до 80 лвл, че да ходим заедно в хероици, щото ПъГ-вете ще ме съсипят...
а ти вдигни някакво дпс до 80 лвл, че да ходим заедно в хероици, щото ПъГ-вете ще ме съсипят...
то и аз доста се мотая по алтове, дори се забавлявах и гилдия да направя на алтовете си банки, че и бая пари потроших за гилд-банк пространства
а Лиан стана 73 лвл без да се усетя...
мисля, че се успях да стигна до консенсус със себе си за аркейн билда, ама да имаше още мааалко точки за разпределяне, нямаше да е лошо:
http://www.wowhead.com/?talent=ochVfz0IzxGuMtedcZbGc0o
коментари?

мисля, че се успях да стигна до консенсус със себе си за аркейн билда, ама да имаше още мааалко точки за разпределяне, нямаше да е лошо:
http://www.wowhead.com/?talent=ochVfz0IzxGuMtedcZbGc0o
коментари?
А бе ретри... това не е фън
Друго си АоЕ левелинг като прот
Слагаш на щита спайкс, пускаш ретри аурата и събираш де що има мобове край тебе, въртиш мана/живот блесингите и си подреждаш трупчетата в красив полукръг край теб. Единствено кастърите са проблем, но и на тях им бях хванал цаката - преди да тръгна да бия кастър, си дърпам един-два ДПС-моба да ме налагат, и после като прок-не реконинга става шамари с крак отвсякъде
А понеже ставаше дума, че изнагляваме напоследък - направихме Олд Киндгъм с 4 човека, след като рогето, дето ни беше 5-ти взе та се разкачи в началото. Ама това дисцип-хилърите не щат да мрат, на последния бос дето трябва да си биеш дружинката, налагам аз Ланис, налагам, ама тя не мре
Иначе вчера - понеже си падам мазохист - се пробвах на ШадоуЛаб хероик соло. Първия бос го пропуснах, разчистих паковете преди втория внимателно, него го пребих като куче (щото е меле
) и стигнах до боса-лок, дето си съмонва войдове. Там - дърво
Не мога да го убия достатъчно бързо, той се хийлва с войдовете
След второто умиране се заинатих и реших че няма пък да мра
И се почна едно гонене, той ме гони, аз се хийлвам, той ме бие, аз се хийлвам... и така 40 минути
Докато той остана без мана
Тогава вече не кастваше АоЕ като ме телепортне при себе си и веднага търчеше след мен. Отне ми още 10 минути да измисля оптималния маршрут за кайтване между войдовете и накрая подви коленца, орка му с орк
Но виж Мурмур се оказа корав, след 4 опита се отказах, ДПС-то ми слабо
А от последния ВоА 10 падна гладиаторски панталонки, бяхме трима паладина... Сложих хубави камъчета и сега се фукам с тях в Уинтерграсп
Реших да си направя експеримент и да развивам прот-ПвП
Естествено става само за масовки, в арена ще ме смелят за секунди. Обаче с умиление се сещам едно роге като го праснах със щита как го критнах за 7к
Умря опулен от изненада

А понеже ставаше дума, че изнагляваме напоследък - направихме Олд Киндгъм с 4 човека, след като рогето, дето ни беше 5-ти взе та се разкачи в началото. Ама това дисцип-хилърите не щат да мрат, на последния бос дето трябва да си биеш дружинката, налагам аз Ланис, налагам, ама тя не мре

Иначе вчера - понеже си падам мазохист - се пробвах на ШадоуЛаб хероик соло. Първия бос го пропуснах, разчистих паковете преди втория внимателно, него го пребих като куче (щото е меле

А от последния ВоА 10 падна гладиаторски панталонки, бяхме трима паладина... Сложих хубави камъчета и сега се фукам с тях в Уинтерграсп

Не зная дали е било от дисциплината. Ако бях холи, надали щеше да ти е по-лесно. Дисциплината дава damage absorption, та проблем би било да я биеш, пък да не правиш демидж:))) Както се случи при мен, докато се опитвах да се опазя от всички вас. Общо взето двата паладина тичаха фиърнати, а Таис пердашеше болтове по мен, които кротко потъваха в шита ми. Малко смешно стана в един момент, когато тъкмо бягах от двата паладина и Таис ме закова във фрост нова.. та ме сполетя паладинско възмездие, но без особен резултат
. Последва диспел на новата, а в това време щитът пое ударите.
Така и не мога да разбера обаче колко точно ми абсорбира щитът. Като правя изчисленията по талантите, би трябвало да е малко под 4к. Обаче, като чета по другите форуми, говори се за 7к абсорбация, при това от хора, които категорично нямат по-добър гиър от моя. И на моменти ми се струва, че действително повече абсорбира, но вероятно само така ми се иска, защото колкото и да го смятам, над 4к май не може да е.
Освен ако не пропускам нещо в сметките.
А за мейдж билда - не разбирам много. Замислих се за това, което говорихме за регенерацията. Възможно е другите да не я вземат в билда, защото преценяват, че няма да е значителна разликата, ако нямат достатъчно голяма регенерация, то 30% може и да не ги оправят достатъчно, че да си струва точките. Но от друга страна, ти в момента имаш 70 м5с, ще качиш поне още толкова от 30%, а вероятно и повече, защото и интелектът ти ще скочи с таланта, което ти подобрява допълнително регенерацията. Това прави поне 150 м5с май. За хийлър е нищо, но за мейдж нямам идея. В крайна сметка, ти ще го усетиш:)

Така и не мога да разбера обаче колко точно ми абсорбира щитът. Като правя изчисленията по талантите, би трябвало да е малко под 4к. Обаче, като чета по другите форуми, говори се за 7к абсорбация, при това от хора, които категорично нямат по-добър гиър от моя. И на моменти ми се струва, че действително повече абсорбира, но вероятно само така ми се иска, защото колкото и да го смятам, над 4к май не може да е.

А за мейдж билда - не разбирам много. Замислих се за това, което говорихме за регенерацията. Възможно е другите да не я вземат в билда, защото преценяват, че няма да е значителна разликата, ако нямат достатъчно голяма регенерация, то 30% може и да не ги оправят достатъчно, че да си струва точките. Но от друга страна, ти в момента имаш 70 м5с, ще качиш поне още толкова от 30%, а вероятно и повече, защото и интелектът ти ще скочи с таланта, което ти подобрява допълнително регенерацията. Това прави поне 150 м5с май. За хийлър е нищо, но за мейдж нямам идея. В крайна сметка, ти ще го усетиш:)
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Да повдигна въпроса за гилд табарда ;ррр. Искам да спретна един да видя как става процедурата само.
Мня разиграх се с рогето аз, мобовете нямат голям шанс. Пвп ше ми спукат дупарата, макар че бастосах първата си орда. Мой лвл лок да ме ганква реши
. Бая време седе сапнат. Друида само за пари и хероици са остава
). И да води разни неща на разни места
Жалко че с тия ремонти не можах да поиграя яката са празниците.
Таиске мерси пак за СМ
Мня разиграх се с рогето аз, мобовете нямат голям шанс. Пвп ше ми спукат дупарата, макар че бастосах първата си орда. Мой лвл лок да ме ганква реши

Таиске мерси пак за СМ

първо нещо важно:
ЧРД, Делвиге!!!
Да си ни жив и здрав и мноооого да се забавляваш! (едно птиченце ми прошепна, че днес имаме повод да се натъпчем с бонбони, както си му е реда
де са ми трюфелите, бре?!
)
* * * * *
за билда - проблема е, че много мана гъртат и аркейн бластовете (с дебъфа), че и мисълите...
регенерацията здраво ще се задъхва... сега гледам, Блоби ме разубеждава да не хабя точка за Слоу, ама не съм съгласна... все пак то ми дава 30% хейст за 15 сек и НЯМА КД!! верно, 4 пъти по-скъп е на мана, сравнено с Айс вейнс-а, обаче НЯМА КД, все пак... а и говорим за 1 точка само... също ме убеждава да преместя една точка от Аркейн фокуса в Аркейн стабилити, обаче аз не ща, щото това ще ми оскъпи магиите, а ако има паладинска аура в рейда (дай Боже!!), точката в интеръпта, ще си е чиста загуба... и засега ще карам без редукция на агрото
да видим дали босовете няма да пожелаят да ме уважават изначало...
ЧРД, Делвиге!!!

Да си ни жив и здрав и мноооого да се забавляваш! (едно птиченце ми прошепна, че днес имаме повод да се натъпчем с бонбони, както си му е реда

* * * * *
за билда - проблема е, че много мана гъртат и аркейн бластовете (с дебъфа), че и мисълите...

ААА честито Биг Гай
Жив и здрав и прав и корав!
Мдаа закупих следващата доза два месеца :/ до 6 май трее имам 80ка роге просто ;р

Мдаа закупих следващата доза два месеца :/ до 6 май трее имам 80ка роге просто ;р