останали ли са още игри, в които хората да могат да победят компютурите?
Повечето си ги знаех; виж, това за кръстословиците го бях пропуснал

Moderator: Moridin
Е не!! Това ще го преведа и ще го пусна из целия офис!!!Corwin wrote:Поздрав за пиещите кола.
- Spoiler: show
Лелееееееее, ето я къде била Лиа!! Че от вчера вечерта не можем да я намерим в къщи!! Къде живее тоя, да отида да го набия и да си прибера котето!!!Pugsley wrote:http://youtube.com/watch?v=Qit3ALTelOo& ... er&search=
Болката !!!
Така, така, казаха ли ти го, Роум? (Бая, не пропускай "у"-то, че става сложно.BaYa wrote:Ромър-е, като за начало, ти какъв експириънс имаш с тревите? И колко годишен? Понеже профаните имат мнооого предразсъдъци към непознатото!!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Бе, аз все си мислех, че има неща, които човек разбира и без да ги пробва като "жълтият сняг не се яде" или "хашишът не разяжда метала"...BaYa wrote: Ромър-е, като за начало, ти какъв експириънс имаш с тревите? И колко годишен? Понеже профаните имат мнооого предразсъдъци към непознатото!!
Тва не го разбрах, явно е някъв жаргон.Ако не пафкаш коз, си профан.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests