На кино с компания :)
Не се яжте така, че ей сега съм станал и ми бръмчат ушите. И цялата ми тераса е в преспи. Верно се води "зимна градина", ма тва вече е прекалено. Мисля, че дори различавам върволица миниатюрни вълчи следи.
Рол, ако не в събота, можеш ли в неделя? Щото ей вече сме на линия Живик, аз, Морви, Роум и др., пък и Мор няма накъде да клинчи в създалата се ситуация.
Ще се ходи на Atonement-a. А ако нежеланието ти е принципно, да припомня, че кинематографията е сред основните достойнства на филма, което автоматично го прави пригоден (ако не и препоръчителен) за голям екран.
Рол, ако не в събота, можеш ли в неделя? Щото ей вече сме на линия Живик, аз, Морви, Роум и др., пък и Мор няма накъде да клинчи в създалата се ситуация.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
За да мога да участвам и аз веднъж в колективен дебилизъм баси! В дена на премиерта на Американски Гангстер вие отидохте на Резидент Ивъл, така че си трай, ЖивикЗащото ако е, някой може ли да ми обясни защо всички се изсипвате да гледате Alien vs. Predator?

Иначе - Атоунмънта задължително го гледайте на кино, ще ви въздейства невероятно много, сигурен съм. Ако не бях толкова СКУЧНО безпаричен и доста нетърпелив, и аз щях да дойда.
Горкият Рол.
Да, ние тогава ще сме на "Аз съм легенда".

Last edited by shayhiri on Thu Jan 03, 2008 3:10 pm, edited 2 times in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Аз не отидох, точно за да не участвам в колективния дебилизъм, така че ти си трайMuad_Dib wrote:За да мога да участвам и аз веднъж в колективен дебилизъм баси! В дена на премиерта на Американски Гангстер вие отидохте на Резидент Ивъл, така че си трай, ЖивикЗащото ако е, някой може ли да ми обясни защо всички се изсипвате да гледате Alien vs. Predator?![]()

Иначе по темата, 19:15 ми е добре, предполагам за Мола става дума, нали?
This signature is not yet rated
Мор.
Кофти така (от една страна) като излизат наведнъж два общогледивни филма и "се бият" агитките. Да видим кой ще събере повече публика, Б мувито или Оскар бейт-ът.

Кофти така (от една страна) като излизат наведнъж два общогледивни филма и "се бият" агитките. Да видим кой ще събере повече публика, Б мувито или Оскар бейт-ът.

Last edited by shayhiri on Thu Jan 03, 2008 3:24 pm, edited 1 time in total.