За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Jun 08, 2009 12:55 pm

Дима - gquit без обяснения. Най-добре в 3 през нощта.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Jun 08, 2009 12:55 pm

Еее Ланис, прочетох ти още предния път отговора. Просто си разсъждавам сам..не ми обръщай внимание ;)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 08, 2009 1:08 pm

Аз не бих бързала с gquit. Нашата гилдия пита в апликационния "защо напуснахте сегашната си гилдия". И четат юнаците, всичко четат. Вярвам, че и други гилдии го правят. Т.е. изчакай малко наистина да е ясно, че няма бъдеще във вашата, и ще можеш спокойно да напишеш, че гилдията се разпада и не рейдва, без да изглежда, че си тръгваш при първата трудност.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Jun 08, 2009 1:10 pm

Lannis wrote:Падат в Накс 25, Улдуар 10 и вероятно Емалон пуска от тях в Voа10
Всъщност напълно сигурно Емалон ги пуска :) Хем по 2 :wink: Аз от там си ги трупам като мравчица всяка седмица :lol:

На моя лвл не ми се заяждат, а ?? до сега не ми диспелват бъбъла докато се портална
Какво да ти кажа... каква драма се разигра в Алтерак съботата... Отивам да защитавам един наш бункер, а вътре крава-уориър. Голяма, с голям меч. И една малка кравичка, с малки рогца - друид. И за да не самотни - едно немъртво роге. Засада ми правят един вид. :roll: Естествено пуснах почти веднага бъбъл, щото те ме стъннаха и решиха да изсипят моментално всички тринкети и КД връз мен :? Рогето умря малко след като ми свърши бъбъла. Пуснах ЛоХ и успях да убия и друида :wink: Уориъра вече беше - как да го кажа - тривиален :lol: :lol: Предполагам после и тримата са отишли групово да реват по форумите "нърф паладинс!!!11" :lol: :lol:

Така че си помисли дали искаш да си ретри или ще поемеш по трудния но епичен път на прот-паладина :lol: :lol:

Додрапах до Реверед с Даркмуун, що декове върнах, не е истина, имам 20 Берсерк тринкета (http://www.wowhead.com/?item=42989) в момента :lol: Ако на някой му трябват (екстра са за ПвП) да казва - направо подарявам :wink:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jun 08, 2009 2:27 pm

Lannis wrote:Нашата гилдия пита в апликационния "защо напуснахте сегашната си гилдия". И четат юнаците, всичко четат.
не само четат, но и се обсъжда всичко. в момента се обсъжда ъпликейшън на ферал друид, който е написал, че много иска да играе с нас, има много опит, приятели в гилдията и т.н. както си му е реда, ама е написал и че в 10:30 гейм тайм всяка вечер трябва да ходи да яде за 10 мин... втора страница вече тече с обсъждане на молбата му за приемане... имам някаква вина за това, защото изказах мнението си, че за мен е неприемливо да ходи афк по време на рейд, за да яде... това ако се случи на бос, останалите сме вързани да чакаме играч в изпитателен срок да се наяде... а мене тази перспектива не ме радва...

та идеята ми е, че при кандидатстване за гилдия е важно всичко изписано, чете се всичко, гледа се дори дали е грамотно изписано... лично аз гледам само няколко неща: възрастта, предишен рейд-опит, предишна гилдия и причини да я напусне, възможността да рейдва и кого познава от гилдията ни... останалото ми е пълнеж, дори гиъра рядко поглеждам...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon Jun 08, 2009 3:00 pm

Големи драми са се разигравали вчера. И аз си имах една, където се проявих като големия лош вълк. Цъкам си куестчета с прийста и гледам едно ДК идва и то да куести. Сега аз като куестя гледам изобщо да не ганквам и да не се бия, това си е загубено време и експ.
Обръщам му гръб най-демонстративно и отивам да отключвам едни клетки. Ама ДК-то юруш право към мен с мръсна газ и си викам ясна е работата. някакво комплексирано педалче со е направило uber клас и даи сега да покаже що за играч е.
Напада ме, аз си го дотя и като му ударих едно търчене между клетките с пленници.... Оня след мен, аз се вътря покрай 3 клетки, между тях, около тях - на разноглед го направих. И ДоТ-четата си вършат работата. Убих го.
После застанах на един хълм, изчаках го да се ресне и пак го убих, но това ДК-то как налива не е истина. Подпуках го на 1/2 живот и гадината едвам не ме уби. Реших, че тая работа така не мога да я оставя и ако тръгна да ви правя куестите и оня ми скочи в кофти момент ще го спонсорирам с хонор. А последното много го мразя.
То беше ясно, че куести няма да правя, та поне реших да му дам урок на ДК-то. Направих си макрос за таргетване с неговото име и релогнах на друида и направо му пръснах... фрост презънса. Убих го обще 9 пъти, накрая се ресна от гробището с всичките му икономически последствия.
Решен да не се отказвам толкова лесно от поучителната си дейност полетях към хордската база, спамех макроса и го видях там. Гадинката влезе в една къща, аз кацнах на покрива, станах на котка, стеалтнах се, скочих долу и... оня си би хартстоуна:(
Почувстах се прецакан.
Не мое да мъмриш, брат!

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 08, 2009 3:03 pm

Ей на, такива поучителни истории ми радват душата :lol: :lol: :lol:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jun 08, 2009 3:04 pm

.....
ти знаеш мнението ми, магаре такова! :evil:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 08, 2009 3:08 pm

Дзвер, видя ли като каква секси мацка е представил Дафи твоя друид? :lol: :lol: :lol: :lol:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jun 08, 2009 3:10 pm

амг!!! Анну, виж се тука:
http://www.contamguild.com/forums/viewtopic.php?t=1242

:lol: :lol: :lol:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 08, 2009 3:15 pm

Аз мисля, че в гилдията битува вярването, че Анну е момиче. Първо видях Конт да използва "She", "her" по отношение на друида:). След това Ниста. А сега Дафи направо се е развихрил :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 08, 2009 3:16 pm

Ееее дайте и ние да видимееее ;р

Тише, ми аз ненам на кво да го играя в чест на истината, ма после кат смена и ше кажа... ааа колко лесно са стана ;). Ма 40ката нямах време вчера да и пробвам дори скиловете. Не мога да намеря некой беше ли пускал пала гайд?
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jun 08, 2009 3:18 pm

амиии.... Браги, ще се опитам да я опиша...
представата им за Анну е като за една секси найт-елфка, къпеща се полу-гола на лунна светлина, сластно отмятаща коси... :lol:
Last edited by Tais on Mon Jun 08, 2009 3:25 pm, edited 1 time in total.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 08, 2009 3:21 pm

Omg, само не им разбивайте мечтите със снимка на Дзвера :mrgreen: Ше
получат трайно увреждания :P

Тише, дай некой съвет начи ко да нареда и кви оръжия. Гиъра квото падне плейт ся :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 08, 2009 3:22 pm

Да пробваме с този линк