За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Jun 08, 2009 12:55 pm

Дима - gquit без обяснения. Най-добре в 3 през нощта.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Jun 08, 2009 12:55 pm

Еее Ланис, прочетох ти още предния път отговора. Просто си разсъждавам сам..не ми обръщай внимание ;)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 08, 2009 1:08 pm

Аз не бих бързала с gquit. Нашата гилдия пита в апликационния "защо напуснахте сегашната си гилдия". И четат юнаците, всичко четат. Вярвам, че и други гилдии го правят. Т.е. изчакай малко наистина да е ясно, че няма бъдеще във вашата, и ще можеш спокойно да напишеш, че гилдията се разпада и не рейдва, без да изглежда, че си тръгваш при първата трудност.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Jun 08, 2009 1:10 pm

Lannis wrote:Падат в Накс 25, Улдуар 10 и вероятно Емалон пуска от тях в Voа10
Всъщност напълно сигурно Емалон ги пуска :) Хем по 2 :wink: Аз от там си ги трупам като мравчица всяка седмица :lol:

На моя лвл не ми се заяждат, а ?? до сега не ми диспелват бъбъла докато се портална
Какво да ти кажа... каква драма се разигра в Алтерак съботата... Отивам да защитавам един наш бункер, а вътре крава-уориър. Голяма, с голям меч. И една малка кравичка, с малки рогца - друид. И за да не самотни - едно немъртво роге. Засада ми правят един вид. :roll: Естествено пуснах почти веднага бъбъл, щото те ме стъннаха и решиха да изсипят моментално всички тринкети и КД връз мен :? Рогето умря малко след като ми свърши бъбъла. Пуснах ЛоХ и успях да убия и друида :wink: Уориъра вече беше - как да го кажа - тривиален :lol: :lol: Предполагам после и тримата са отишли групово да реват по форумите "нърф паладинс!!!11" :lol: :lol:

Така че си помисли дали искаш да си ретри или ще поемеш по трудния но епичен път на прот-паладина :lol: :lol:

Додрапах до Реверед с Даркмуун, що декове върнах, не е истина, имам 20 Берсерк тринкета (http://www.wowhead.com/?item=42989) в момента :lol: Ако на някой му трябват (екстра са за ПвП) да казва - направо подарявам :wink:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jun 08, 2009 2:27 pm

Lannis wrote:Нашата гилдия пита в апликационния "защо напуснахте сегашната си гилдия". И четат юнаците, всичко четат.
не само четат, но и се обсъжда всичко. в момента се обсъжда ъпликейшън на ферал друид, който е написал, че много иска да играе с нас, има много опит, приятели в гилдията и т.н. както си му е реда, ама е написал и че в 10:30 гейм тайм всяка вечер трябва да ходи да яде за 10 мин... втора страница вече тече с обсъждане на молбата му за приемане... имам някаква вина за това, защото изказах мнението си, че за мен е неприемливо да ходи афк по време на рейд, за да яде... това ако се случи на бос, останалите сме вързани да чакаме играч в изпитателен срок да се наяде... а мене тази перспектива не ме радва...

та идеята ми е, че при кандидатстване за гилдия е важно всичко изписано, чете се всичко, гледа се дори дали е грамотно изписано... лично аз гледам само няколко неща: възрастта, предишен рейд-опит, предишна гилдия и причини да я напусне, възможността да рейдва и кого познава от гилдията ни... останалото ми е пълнеж, дори гиъра рядко поглеждам...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon Jun 08, 2009 3:00 pm

Големи драми са се разигравали вчера. И аз си имах една, където се проявих като големия лош вълк. Цъкам си куестчета с прийста и гледам едно ДК идва и то да куести. Сега аз като куестя гледам изобщо да не ганквам и да не се бия, това си е загубено време и експ.
Обръщам му гръб най-демонстративно и отивам да отключвам едни клетки. Ама ДК-то юруш право към мен с мръсна газ и си викам ясна е работата. някакво комплексирано педалче со е направило uber клас и даи сега да покаже що за играч е.
Напада ме, аз си го дотя и като му ударих едно търчене между клетките с пленници.... Оня след мен, аз се вътря покрай 3 клетки, между тях, около тях - на разноглед го направих. И ДоТ-четата си вършат работата. Убих го.
После застанах на един хълм, изчаках го да се ресне и пак го убих, но това ДК-то как налива не е истина. Подпуках го на 1/2 живот и гадината едвам не ме уби. Реших, че тая работа така не мога да я оставя и ако тръгна да ви правя куестите и оня ми скочи в кофти момент ще го спонсорирам с хонор. А последното много го мразя.
То беше ясно, че куести няма да правя, та поне реших да му дам урок на ДК-то. Направих си макрос за таргетване с неговото име и релогнах на друида и направо му пръснах... фрост презънса. Убих го обще 9 пъти, накрая се ресна от гробището с всичките му икономически последствия.
Решен да не се отказвам толкова лесно от поучителната си дейност полетях към хордската база, спамех макроса и го видях там. Гадинката влезе в една къща, аз кацнах на покрива, станах на котка, стеалтнах се, скочих долу и... оня си би хартстоуна:(
Почувстах се прецакан.
Не мое да мъмриш, брат!

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 08, 2009 3:03 pm

Ей на, такива поучителни истории ми радват душата :lol: :lol: :lol:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jun 08, 2009 3:04 pm

.....
ти знаеш мнението ми, магаре такова! :evil:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 08, 2009 3:08 pm

Дзвер, видя ли като каква секси мацка е представил Дафи твоя друид? :lol: :lol: :lol: :lol:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jun 08, 2009 3:10 pm

амг!!! Анну, виж се тука:
http://www.contamguild.com/forums/viewtopic.php?t=1242

:lol: :lol: :lol:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 08, 2009 3:15 pm

Аз мисля, че в гилдията битува вярването, че Анну е момиче. Първо видях Конт да използва "She", "her" по отношение на друида:). След това Ниста. А сега Дафи направо се е развихрил :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 08, 2009 3:16 pm

Ееее дайте и ние да видимееее ;р

Тише, ми аз ненам на кво да го играя в чест на истината, ма после кат смена и ше кажа... ааа колко лесно са стана ;). Ма 40ката нямах време вчера да и пробвам дори скиловете. Не мога да намеря некой беше ли пускал пала гайд?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jun 08, 2009 3:18 pm

амиии.... Браги, ще се опитам да я опиша...
представата им за Анну е като за една секси найт-елфка, къпеща се полу-гола на лунна светлина, сластно отмятаща коси... :lol:
Last edited by Tais on Mon Jun 08, 2009 3:25 pm, edited 1 time in total.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 08, 2009 3:21 pm

Omg, само не им разбивайте мечтите със снимка на Дзвера :mrgreen: Ше
получат трайно увреждания :P

Тише, дай некой съвет начи ко да нареда и кви оръжия. Гиъра квото падне плейт ся :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Jun 08, 2009 3:22 pm

Да пробваме с този линк
Spoiler: show
Image