За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
Какво да ти кажа... гилдията не е каквато беше навремето при основателитеXellos wrote:btw има ли некъф шанс да влеза в ''Шопска салата'' колкото да имам гилдия че ми досаждат адски много ;р

Обаче сега като съм офицер май мога да каня когото си поискам, та само ми напомни като съм онлайн и ще те направим шопско-салатец

Едит: иначе то и аз мога да хийлвам... май

Е аз заради името де, иначе кой знае къф социален живт там нема да проявявам както ме знаете
Ше напомна довечера.
3 дена са празници ше фана аз, че събота на работа
Ма пак ше се разкъртим от игране.
Чеф-а
тва как се зима титлата?

Чеф-а

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Светльо, ако слушаш, може и шеф на гилдията да станеш :Р. Лунел са я хванали луните и витае някъде, може да се вдъхнови да ти прехвърли управление... Но пък тогава няма да има срещу кого да роптаеш... та... хм... трябва да се обмисли.
Кселосе, всичките ти алтове са добре дошли:)
Кселосе, всичките ти алтове са добре дошли:)
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Vednaga praim edna djudjanka "malka grozdova" alt po slu4aia 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
хехехе... идейно
пускам още нещо от Близард за хънтърите (нашия офицер е неуморен да ъпдейтва нещо напоследък
):

пускам още нещо от Близард за хънтърите (нашия офицер е неуморен да ъпдейтва нещо напоследък

Jurai wrote:Blizzard Staff wrote: Hunter (Skills List / Talent + Glyph Calc.)
Pet
* Thunderstomp (Gorilla) has been removed as a pet skill and replaced by Pummel - Pummel the target, interrupting spellcasting and preventing any spell in that school from being cast for 4 sec. (20 Focus, 5 yd range, Instant, 10 sec cooldown)
* Thunderstomp is now a pet talent available to any Tenacity pet. Now your bears, crocs or ESPECIALLY CRABS can join in the AE tanking fun.
* Savage Rend (Raptor) now temporarily boost the raptor's damage by 10% for 30 seconds.
* Furious Howl (Wolf) now only affects the wolf and its master, duration increased from 10 to 20 seconds.
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
трябва да ми кажеш къде да погледна и аз, да разбера какво съм пропуснала да сготвя, че я нямам...
то не че ще я нося де... стоя си без титла аз и даже моя маге-офицер ме насмете снощи, че не си слагам тази от убиването на Сарт с 3 дрейка на хероик, щото било престижно и важно за гилдията... казах му, че никак не е секси и няма да я туря... две титли бих носила - Immortal (от разчистване на Накс 25 без някой от рейда да умре) и Tais of the Nightfall (от Сарт с 3 дрейка на нормал), ама ги нямам...
то не че ще я нося де... стоя си без титла аз и даже моя маге-офицер ме насмете снощи, че не си слагам тази от убиването на Сарт с 3 дрейка на хероик, щото било престижно и важно за гилдията... казах му, че никак не е секси и няма да я туря... две титли бих носила - Immortal (от разчистване на Накс 25 без някой от рейда да умре) и Tais of the Nightfall (от Сарт с 3 дрейка на нормал), ама ги нямам...

http://eu.wowarmory.com/character-achie ... dar&n=Tais
Те ти линк
Кликаш на Professions - Cooking и гледаш какво няма... ама при тебе бая работа ще падне
Липсват ти една камара Нотренд рецепти, плюс няколко от Аутланд, ще трябва да се поразходиш из беттълграунди да поготвиш
Такива ми ти работи
Те ти линк

Шъ съ борим вече за офицерство. Аз пък до вчера си мислех че тва си е активна гилдия с некви други хора
Блейка 
Байчото обаче му се ходи до скарлета тия дни
подмаз подмаз

Байчото обаче му се ходи до скарлета тия дни

ааа, като каза, че ще се бориш за офицерство, да ви разкажа миналата събота аз каква гилд-кариера направих...
нещо ме беше стегнала шапката, че много ме ганкваха на Зенедар, зарязах си момата умряла в гробището и хукнах да си успокоя нервите на Шатъред холс... в началото направо се насилих да куестя, но по едно време се кротнах и ми стана приятно... и докато обикалях Фиордите, за да търся ордската база, че не знам де са по новите земи, видях вирче с рибка и се усетих, че блъд-елфката ми има висок скил на фишинг... залепих се аз за рекичката, решена да вдигна няколко точки, че и да помедитирам така... да не говорим колко пари се правят, като се продава риба
и както си ловях на линия ми се появява познато име...
***тука да отворя една скоба, че като се прехвърляхме от Нептулон на Шатъред холс, на моите приятели от Нептулон също им се наложи да си преименуват героите и някак ги изгубих така... въведох си във френд-листа старите им имена с надежда, че поне някои от тях не са претърпели корекция***
уиспървам аз веднага "Стояне, ти ли си", а отсреща "не е Стоян, ама той е на линия с ДК си"... викам на човека отсреща "Таис съм, ама под променетно имеи не ви знам вашите нови имена... кажи на Стоян да ме сложи във френд-листа си"... минута по-късно получавам инвайт за гилдия от непознато име
приемам аз, гледам - 7 човека на линия, все непознати имена... поздравявам на английски, а те се хилят и викат да си говоря на български... гледам, че все един от тях ми отговаря, ама не зная кой е зад ник-а... питам в чата "кой си" и ми се отговаря "ГМ на гилдията
"... веднага си разпознах Стоян... поглеждам в гилд-листа пак при ранговете и гледам срещу моята кокона пише ранк "Не става"...
викам в гилд-чата "как не става, бре!! я, да ми поправяте ранга!"... а Стоян се киска и обяснява, че това получавали автомантично новобранците, докато ме промотва чаааааааааак до офицер
вметнах им, че сега е момента да направя покушение над гилд-банката, пък те силно обезсърчително ми викат "взимай каквото си харесаш, че вече няма място от боклуците ни" ...
та така... съвсем случайно и с гилдия се сдобих, че и кариера в нея направих за 5 мин., а дори не си спомням името на гилдията, на която съм офицер
нещо ме беше стегнала шапката, че много ме ганкваха на Зенедар, зарязах си момата умряла в гробището и хукнах да си успокоя нервите на Шатъред холс... в началото направо се насилих да куестя, но по едно време се кротнах и ми стана приятно... и докато обикалях Фиордите, за да търся ордската база, че не знам де са по новите земи, видях вирче с рибка и се усетих, че блъд-елфката ми има висок скил на фишинг... залепих се аз за рекичката, решена да вдигна няколко точки, че и да помедитирам така... да не говорим колко пари се правят, като се продава риба

***тука да отворя една скоба, че като се прехвърляхме от Нептулон на Шатъред холс, на моите приятели от Нептулон също им се наложи да си преименуват героите и някак ги изгубих така... въведох си във френд-листа старите им имена с надежда, че поне някои от тях не са претърпели корекция***
уиспървам аз веднага "Стояне, ти ли си", а отсреща "не е Стоян, ама той е на линия с ДК си"... викам на човека отсреща "Таис съм, ама под променетно имеи не ви знам вашите нови имена... кажи на Стоян да ме сложи във френд-листа си"... минута по-късно получавам инвайт за гилдия от непознато име

та така... съвсем случайно и с гилдия се сдобих, че и кариера в нея направих за 5 мин., а дори не си спомням името на гилдията, на която съм офицер

Ветеран си ти
Пускам заявка за неделя един два скарлета някой ако му се занимава
За Гномерган надали ше има навити 

Пускам заявка за неделя един два скарлета някой ако му се занимава

Еми ше ходиме там "клуба на плешивите" евентуално начи
. То и аз там само веднъж съм стъпил с Флуфи на 70ка вече.
Ма си е доста експириънс са 4-5 куеста.