Форумно футболче
Moderator: Moridin
За тая вечер почти сигурно не мога.
За четвъртък ми е по-вероятно.
Неделята зависи от това дали щемонтираме щори или не.
За четвъртък ми е по-вероятно.
Неделята зависи от това дали щемонтираме щори или не.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Хубаво де, след като не ритахме понеделник, нищо не пречи да ритаме утре, вместо четвъртък, и събота, вместо неделя. Но трябва да ПИШЕТЕ.
Come on people, help me here :/ Не мое месец и повече да се събираме два пъти седмично без проблем, а сега изведнъж всички масово да загубите интерес
Come on people, help me here :/ Не мое месец и повече да се събираме два пъти седмично без проблем, а сега изведнъж всички масово да загубите интерес

And you can't dance with a devil on your back...
- Maledictus
- Warmage
Аз засега съм на линия. После пак ще изчезна за време, щото трябва да довършим с тъста мебелите и да си обзаведа хола най-сетне, пък после пак ще си пусна нет и ще мога да пиша от нас.....
В смисъл че четвъртък ще дойда, ако не се забавя твърде много с урока, който ми е нарочен преди това. Ако нещо се осере ще звънкам. Седем на шивашкия или?
В смисъл че четвъртък ще дойда, ако не се забавя твърде много с урока, който ми е нарочен преди това. Ако нещо се осере ще звънкам. Седем на шивашкия или?
- Maledictus
- Warmage