Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Aug 21, 2007 10:20 pm

Yan wrote:С възможно най-неподходящия избор на актьори за целта. А книгата е великолепна.
Напълно съм съгласен, и ти благодаря че ми насочи вниманието към тази книга. Между другото, книжката се чете на един дъх, прочетох я за около час. И съм съгласен, изборът на актьорите е възможно най-неподходящия. Да не говорим как изглежда, че са направили епична костюмна мелодрама, нещо което тази история със сигурност не е.
This signature is not yet rated

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Tue Aug 21, 2007 10:43 pm

Живик, хехе, как си знам, че си наш човек :)

Имам много големи опасения за този филм, от една страна режисьорът е снимал "Червената цигулка", от друга - онова недоразумение в главната роля има потенциала да съсипе всичко. Кира Найтли всъщност дори не е толкова лош избор в сравнение с него.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 21, 2007 10:53 pm

Ми и аз бих я изчел. Звучи точно като мой тип книжка.

За филма не се впрягайте още. Ше попроучим, ше видим. :) Най-малкото, вижда се, че изглежда страхотно. Ма пичът много грозен, бе. Толкоз ли няма хубави мъже?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Aug 22, 2007 9:26 am

ОМГ филм по Коприна. Много се съмнявам обче, че ще успеят да пренесат магията от страниците на книгата на голям екран. Просто начина по който Барико е написал романа не подлежи според мен на филмиране без да се окастри цялата красота на творбата му. Тя самата книжка е поезия под формата на проза. Мен ми е много любима и съм я чел около 6 пъти досега (което като се има в предвид че тя се чете за около час, час и малко не е голяма постижение).

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Aug 22, 2007 10:48 am

Въпреки това трейлърът изглежда доста добре, като изключим главния герой.
This is it. Ground zero.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Aug 23, 2007 1:42 pm

Такаааааа. Не знам дори дали ще ходя да го гледам, но поне да информирам (т.е. да се изфукам). Тук, започват да пускат някои филми в грайндхауз формат.
Например, Severance и Black Sheep се прожектират заедно - т.е. двойна "сесия". Та може и за "оригиналният" Грайндхауз да намажем, след време.
Линк, на испански.

Edit: OMG!!!! Първо, да си призная - аз много харесвам Били Конъли. Та ровейки се из нета за нови хоръри, открих това!! :shock:
:mrgreen:

Edit 2: Aaaagggggrrrrhhh! Снимали са филм по Hitman!!! :shock: Съжалявам, но трайлерът изглежда смехотворен.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Aug 23, 2007 9:56 pm

Вероятно, щото го снимаха в Бг.

Гледайте обаче кво още ни чака есента, Брад Пит във (вероятно) култов арт уестърн:

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=165&item=1

Камара хубави филми, поне три от тях "уестърни". 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Aug 23, 2007 10:19 pm

http://es.youtube.com/watch?v=kJcOdORzung

Обещаващо, макар че този в главната роля едва ли ще може и на малкия пръст на Мифуне да стъпи.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Aug 24, 2007 10:01 am

Трейлъра на филма за Jesse James изглежда супер. Само това което не ми хареса толкова е, че като че ли в филма почти няма да има екшън. :(

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Aug 24, 2007 10:12 am

Е тоя трейлър с Брад Пит съм го гледал на ГВ диск още когат се готвех за държавния баси..
This is it. Ground zero.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Aug 24, 2007 2:29 pm

DELgado wrote:Трейлъра на филма за Jesse James изглежда супер. Само това което не ми хареса толкова е, че като че ли в филма почти няма да има екшън. :(
Не DEL, не е екшън. Но до сега съм чела само хубави работи за филма. :wink:

Edit: Mamaaaaaaaaaaaaaa!!! :shock: И по Mutant Chronicles снимат филм!!! OMG!! Hollywood определено затъва; и сценаристите там с него!! :spite:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Aug 25, 2007 3:40 pm

http://www.movieweb.com/news/50/22250.php AVP2

Поредната идиотщина за болни любители на насилието. Поне изглежда значително по-добре от единицата, де - но е лишено на 100% от смисъла на оригиналните филми (Пришълец и Хищник). :roll:

sayso
Commoner

Post by sayso » Sat Aug 25, 2007 3:59 pm

За мен точно тоя върсъс си е опит за издояване на фанатизираните фенове на оригиналите,ако приемем,че не е адски безидеен и изсмукан от пръстите ход,естествено ..

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 27, 2007 12:31 am

http://youtube.com/watch?v=28SjSTpH8fE

Ха-ха. Хитман. :roll: Най-смешното е, че хората навънка се кефят на филма, шот не знаят още къв шит ше е.

sayso
Commoner

Post by sayso » Mon Aug 27, 2007 1:08 am

Що бе,може и да се получи нещо близко до посредственото ^^ Аз,въпреки всичко,още не мога да свикна с точно ТОЗИ 47 .. Не че съм дай хард фен,но все пак :mrgreen: