Напълно съм съгласен, и ти благодаря че ми насочи вниманието към тази книга. Между другото, книжката се чете на един дъх, прочетох я за около час. И съм съгласен, изборът на актьорите е възможно най-неподходящия. Да не говорим как изглежда, че са направили епична костюмна мелодрама, нещо което тази история със сигурност не е.Yan wrote:С възможно най-неподходящия избор на актьори за целта. А книгата е великолепна.
Upcoming Movies
Moderator: Moridin
This signature is not yet rated
Живик, хехе, как си знам, че си наш човек 
Имам много големи опасения за този филм, от една страна режисьорът е снимал "Червената цигулка", от друга - онова недоразумение в главната роля има потенциала да съсипе всичко. Кира Найтли всъщност дори не е толкова лош избор в сравнение с него.

Имам много големи опасения за този филм, от една страна режисьорът е снимал "Червената цигулка", от друга - онова недоразумение в главната роля има потенциала да съсипе всичко. Кира Найтли всъщност дори не е толкова лош избор в сравнение с него.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Ми и аз бих я изчел. Звучи точно като мой тип книжка.
За филма не се впрягайте още. Ше попроучим, ше видим.
Най-малкото, вижда се, че изглежда страхотно. Ма пичът много грозен, бе. Толкоз ли няма хубави мъже?
За филма не се впрягайте още. Ше попроучим, ше видим.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
ОМГ филм по Коприна. Много се съмнявам обче, че ще успеят да пренесат магията от страниците на книгата на голям екран. Просто начина по който Барико е написал романа не подлежи според мен на филмиране без да се окастри цялата красота на творбата му. Тя самата книжка е поезия под формата на проза. Мен ми е много любима и съм я чел около 6 пъти досега (което като се има в предвид че тя се чете за около час, час и малко не е голяма постижение).
- BaYa
- Forsaken
Такаааааа. Не знам дори дали ще ходя да го гледам, но поне да информирам (т.е. да се изфукам). Тук, започват да пускат някои филми в грайндхауз формат.
Например, Severance и Black Sheep се прожектират заедно - т.е. двойна "сесия". Та може и за "оригиналният" Грайндхауз да намажем, след време.
Линк, на испански.
Edit: OMG!!!! Първо, да си призная - аз много харесвам Били Конъли. Та ровейки се из нета за нови хоръри, открих това!!
Edit 2: Aaaagggggrrrrhhh! Снимали са филм по Hitman!!!
Съжалявам, но трайлерът изглежда смехотворен.
Например, Severance и Black Sheep се прожектират заедно - т.е. двойна "сесия". Та може и за "оригиналният" Грайндхауз да намажем, след време.
Линк, на испански.
Edit: OMG!!!! Първо, да си призная - аз много харесвам Били Конъли. Та ровейки се из нета за нови хоръри, открих това!!

Edit 2: Aaaagggggrrrrhhh! Снимали са филм по Hitman!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Вероятно, щото го снимаха в Бг.
Гледайте обаче кво още ни чака есента, Брад Пит във (вероятно) култов арт уестърн:
http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=165&item=1
Камара хубави филми, поне три от тях "уестърни".
Гледайте обаче кво още ни чака есента, Брад Пит във (вероятно) култов арт уестърн:
http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=165&item=1
Камара хубави филми, поне три от тях "уестърни".

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- tigermaster
- Elder God
http://es.youtube.com/watch?v=kJcOdORzung
Обещаващо, макар че този в главната роля едва ли ще може и на малкия пръст на Мифуне да стъпи.
Обещаващо, макар че този в главната роля едва ли ще може и на малкия пръст на Мифуне да стъпи.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- BaYa
- Forsaken
Не DEL, не е екшън. Но до сега съм чела само хубави работи за филма.DELgado wrote:Трейлъра на филма за Jesse James изглежда супер. Само това което не ми хареса толкова е, че като че ли в филма почти няма да има екшън.

Edit: Mamaaaaaaaaaaaaaa!!!

Luxury is a matter of having options!!!
http://www.movieweb.com/news/50/22250.php AVP2
Поредната идиотщина за болни любители на насилието. Поне изглежда значително по-добре от единицата, де - но е лишено на 100% от смисъла на оригиналните филми (Пришълец и Хищник).
Поредната идиотщина за болни любители на насилието. Поне изглежда значително по-добре от единицата, де - но е лишено на 100% от смисъла на оригиналните филми (Пришълец и Хищник).

http://youtube.com/watch?v=28SjSTpH8fE
Ха-ха. Хитман.
Най-смешното е, че хората навънка се кефят на филма, шот не знаят още къв шит ше е.
Ха-ха. Хитман.