Vampire Diaries
"Деймън помага"???
Сякаш съм гледала сериала с друг човек, който се кълнеше, че ще обезглави, обезкости, натроши и т.н. въпросния персонаж
Я какви били истинските ти мисли значи ;р
Ксел, обезателен е сериалът! Не пропускай, бая добра история има (въпреки Бони, която както стана ясно на предната страница, е пълната досада и я бива повече ето тук)
Сякаш съм гледала сериала с друг човек, който се кълнеше, че ще обезглави, обезкости, натроши и т.н. въпросния персонаж

Я какви били истинските ти мисли значи ;р
Ксел, обезателен е сериалът! Не пропускай, бая добра история има (въпреки Бони, която както стана ясно на предната страница, е пълната досада и я бива повече ето тук)
shadow dance nikoga ne luje
Баш обезателен ;р Жоро може да даде списък със серии който евентуално биха преборили омразата ми към младежки вампирскии сериали, макар че по-добре ти да не го виждаш ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- JohanVladimir
- Sorcerer
Абе третият сезон как ви се струва?
Аз тъкмо го почнах и ми дойде дотолкова изкуствено и сапунесто началото, че не можах да го преглътна и прекратих
Аз тъкмо го почнах и ми дойде дотолкова изкуствено и сапунесто началото, че не можах да го преглътна и прекратих

- Spoiler: show
Last edited by JohanVladimir on Sun Nov 13, 2011 12:40 pm, edited 1 time in total.
- armageddon
- Forsaken
- JohanVladimir
- Sorcerer
Пък да ви споделя, неотдавна се сдобих с дивидитата и хвърлих едно-две очи на първите епизоди. И установих, че промяната, настъпила със сериалчето остро не ме радва, искам си гарваните, мъглата, загадъчния, а не поне-веднъж-на епизод-съблечения Деймън, чаровния, а не изперкалия Стефан, искам си всичкия арт, дето го е имало в началото и сега го няма.
Удивителното е, че когато аз почнах да го гледам пак (Жоро да навакса) и минах тези първи няколко епизода, си помислих колко много се радвам, че филмът се е отървал тъкмо от този стил. Някак твърде ми лъхаше на Вампирски филм.. Но както се казва - на вкус и на цвет..JohanVladimir wrote:Пък да ви споделя, неотдавна се сдобих с дивидитата и хвърлих едно-две очи на първите епизоди. И установих, че промяната, настъпила със сериалчето остро не ме радва, искам си гарваните, мъглата, загадъчния, а не поне-веднъж-на епизод-съблечения Деймън, чаровния, а не изперкалия Стефан, искам си всичкия арт, дето го е имало в началото и сега го няма.
Ти все пак следиш ли трети сезон, или още не си го почнала?
Рольо, е айде де, чакаме те, че да можем да си вием заедно

shadow dance nikoga ne luje
- JohanVladimir
- Sorcerer
А, изгледах всичко от трети сезон и май точно затова ме хвана носталгията
Не знам, може да не са точно гарваните. Като се замисля, интригата около Катрин в край на първи - началото на втори сезон също беше доста атмосферична.
А в трети имам чувството, че постоянно се опитват да пробутват евтини трикове, за да изтръгнат емоция у зрителката, и го правят някак малко безпосочно. На дребно, ей така, за момента. Няма атмосфера, няма последователно и постепенно развиване на интригата, която да те удържи за дълго, няма дълбочина в драмата. Някакви изменчиви, плитки драмички и обратчета.
Гъделичкат ти сетивата в конкретния момент, обаче като свърши епизодът, изобщо не сграбчваш компулсивно мишката да заредиш следващия. Ей това ми липсва...
И сериозно, обичах ги тия герои, а сега май само Катрин понасям все още. Деймън е напълно обезличен (но затова пък съблечен! не че е лош за гледане, ама айде нема нужда). За Стефан толкова се престараха да извлекат трагедия, че изнасилиха персонажа (или може би актьора, не мога да преценя) и той стана нещо, дето отчаяно иска да е психопат, а е само един смотльо.
На Елена не видях да й пука за който и да е от двамата.
Разните големи страшни зли обрати така ги претупаха набързо, че почти не ги забелязах. И не върнаха Илайджа

А в трети имам чувството, че постоянно се опитват да пробутват евтини трикове, за да изтръгнат емоция у зрителката, и го правят някак малко безпосочно. На дребно, ей така, за момента. Няма атмосфера, няма последователно и постепенно развиване на интригата, която да те удържи за дълго, няма дълбочина в драмата. Някакви изменчиви, плитки драмички и обратчета.
Гъделичкат ти сетивата в конкретния момент, обаче като свърши епизодът, изобщо не сграбчваш компулсивно мишката да заредиш следващия. Ей това ми липсва...
И сериозно, обичах ги тия герои, а сега май само Катрин понасям все още. Деймън е напълно обезличен (но затова пък съблечен! не че е лош за гледане, ама айде нема нужда). За Стефан толкова се престараха да извлекат трагедия, че изнасилиха персонажа (или може би актьора, не мога да преценя) и той стана нещо, дето отчаяно иска да е психопат, а е само един смотльо.
На Елена не видях да й пука за който и да е от двамата.
Разните големи страшни зли обрати така ги претупаха набързо, че почти не ги забелязах. И не върнаха Илайджа