iShit
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- Moridin
- Global Moderator
От няколко дни почнах да пиша за айпад. Ще споделям малко впечатления от разни ужасии.
Номер 1 в личния ми лист засега.
За да изтриеш програма от айпада си, трябва да извършиш следната високоинтуитивна операция: да задържиш пръст върху иконката й, докато там се появи хиксче и да натиснеш хиксчето.
Нека да повторя. За да ИЗТРИЕШ програма, трябва да ЗАДЪРЖИШ иконката й.
Лайк...................
сериозно ако някой не ми беше казал това, съм убеден, че щях да се чудя с дни как по дяволите се трият програми
Номер 1 в личния ми лист засега.
За да изтриеш програма от айпада си, трябва да извършиш следната високоинтуитивна операция: да задържиш пръст върху иконката й, докато там се появи хиксче и да натиснеш хиксчето.
Нека да повторя. За да ИЗТРИЕШ програма, трябва да ЗАДЪРЖИШ иконката й.
Лайк...................
сериозно ако някой не ми беше казал това, съм убеден, че щях да се чудя с дни как по дяволите се трият програми

This is it. Ground zero.
- Moridin
- Global Moderator
По повод синхронизацията с айтюнс и това дето можеш да я изключиш. Значи имам следния казус. Имах нацъкани три апликейшъна в айтюнс за синк. Искам да ъпдейтна един от тях, щото му имам нов пакет на компа. Ако просто натисна синк, ми се прекопират и бекъпват пак и трите апликейшъна. Аз не искам бе! Искам само моя си. Махам чавките от другите два. Натискам синк. И АЙПАДА ГИ ИЗТРИВА, ЩОТО СЪМ ИМ МАХНАЛ ЧАВКИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
искам някой да ми обясни как мога да си сложа един апликейшън на айпада, без да изтрия всички други. Има ли начин да стане не със синк? Трябва да драг-дропна в някъв файндър прозорец на айпада ли, що ли?
каквото и да е решението, интуитивност май ес.
искам някой да ми обясни как мога да си сложа един апликейшън на айпада, без да изтрия всички други. Има ли начин да стане не със синк? Трябва да драг-дропна в някъв файндър прозорец на айпада ли, що ли?
каквото и да е решението, интуитивност май ес.
This is it. Ground zero.
Да, и това е убер яко. Сега, ако толкова искаш логика - кликаш нещо - влизаш вутре, задъжаш нещо - отиваш на опциите му - триене, местене, фолдинг и тн. Както и да е, не е важна логиката, а това колко лесно и плавно става. Сори но не искам да минавам през 80 менюта за да затрия някоя тъпа програма.Moridin wrote: Нека да повторя. За да ИЗТРИЕШ програма, трябва да ЗАДЪРЖИШ иконката й.
Колкото до това с итюнса - не знам как става, винаги съм си купувал приложенията от телефона - утре ще пробвам и ще ти драсна...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
От чисто логическа гледна точка, ако приемеш частта с "ужасно е по всички параграфи", следващата част - "жалко за гугъл" - се отнася за това, което Морви каза за Google Android и следва пряко от предходната 
(не, не изразявам мнение относно приемането на частта с ужасното
)

(не, не изразявам мнение относно приемането на частта с ужасното

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.