Симеоне, АДСКИ трудно е да се работи с теб, макар че си заслужава на моменти заради резултата. Напълно съм убеден, че не се очертава тук положителен резултат, не и по този начин, ма да бъде твойто ся, зависим малко или много в момента един от друг за да изригвам.
To protect OUR way of life, да ви звучи познато?
Мисля, че имахме някаква негласна уговорка в името на хората дет пишат тук да не използвате форума толкова егоистично. За да те изслуша някой, а не просто да те куотне и продължи свойте размисли, трябва да имаш солидното му уважение, което има пресечни точки с приятелството, и изисква повече усилия.
Да, има проблем, да нямаме решение и да може да се направи нещо и искаме. Обаче... да се направя на Кептън Обвиъс - Темата от както си я върнал не е отбелязала положителен ментален напредък за никой, просто няма да пишат в нея повече ответната страна защото с тази тема и първите постове в нея се създаде познатия до болка /двете емоционални с неподтисната логорея страни и кибиците/ модел. А пукнатините пълзят и всеки наясно и с малко акъл се дръпва от тук. Споделям го, защото си говоря с хора, които не си говорят помежду си, мааму деба, познавам и играта. Хората дори тия дет не са чували за уоу ще се доумълчат, а поне на мен не ми се ще... вярно на някои ни е хронично, но предвид че вече сме си уж големи хора с нарастващи ангажименти и все по-голямо желание да се уединяваме за регенерация, няма да има връщане назад. Което не е лошо, ако има развитие. Имам желанието и енергията да си поддържам добрите отношения с маса народ в нелицемерна форма (което си е на-близкото до приятелство нещо което мога да си позволя и оцелея като личност извън шепичката хора за които ме е грижа и бих се вслушал), но не и да губя време в циклене нито в тоя нито в друг живот. Което ще рече, че спирам да пиша в темата защото съм уморен в момента до степен дори да не се дразня от неща влачещи се откак се познаваме.
http://www.funnychill.com/files/funny-p ... golden.jpg
Бтв, стискайте палци тия дни за мене ако ви пука, после ше обяснявам.