- каза Амелия и се фръцна.

Амелийо, Амелийо... кой те излъга, че гледам *хубави* сериали. Да, има много хубави британски сериали, но аз гледам *гениални* такива, а те се правят почти само от ХБО.
По темата:
Докарах до предпоследния епизод на първия сезон... Бях си забравил колко нелепо и изсмукано от пръстите е съчинението на тема
- Spoiler: show
О, Ролик.

Роле, кое точно не съм схванал викаш? Че сериалът е някакъв майтап? Това, дето го повторих около 80 пъти много преди да скочиш на сериала?
Ми точно това търсите - оправдания. Правя ти услуга, де - ако не му търсиш оправдания, значи си мислиш наистина, че Суки е ебати образа, пък диалогът кърти мивки, което е по-лошия вариант, щото показва, че
а) не правиш разлика между добра ебавка и треторазрядно майтапче, между успешна траш концепция и сценарна некадърност;
б) не си гледал кой знае колко добра телевизия и критериите ти още не са добре оформени.
Повтарям за сетен път: и аз му се кефя, но:
а) не си затварям очите за малоумщините вътре;
б) виждам колко малко е трябвало за да стане от това истински сериал от ранга на останалите на тая мрежа.
Не, изгледай пак гифа дето Вивиан го пусна и ми кажи честно, не те ли напушва смях от тая жалост.

Хах, и не мога да не отбележа иронията как преди време се опитвах да те убедя, че в The Happening гротеската е умишлена, а сега ти се опитваш да направиш същото за тоя сериал (нещо, от което няма нужда де, защото трябва да съм сляп, за да не го видя).