Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Не знам, трябва да проверя... За последно гледах филма преди две години, обаче помня друго. В изпълненията с мечовете обаче съм сигурен, че положението не е такова - там просто се вижда, че нашият е прекалено бърз, затова се създава подобно впечатление. В предпоследната престрелка си спомням подобни проблемчета, обаче изобщо не ми пречеха.Roland wrote:Във ВСЯКА екшън сцена от филма лошите стоят и чакат да бъдат избити, той екшънът там с това се дефинира
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- Gunslinger
- Warmage
Tъкмо изгледах motion-aлизацията на един от новите разкази на Stephen King - N.!Mоже да му хвърлите око ако сте фенове на Кинг и Алекс Малеев!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
- JaimeLannister
- Forsaken
Ех, как можах да забравя култовата сцена на Бейл с песчето! Това е признак, че не съм гледала филма от около 4 месеца.
Аз си гледах отново Шоколад. Обичам го този филм, особено когато навън е дъждовно!

Аз си гледах отново Шоколад. Обичам го този филм, особено когато навън е дъждовно!
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Особено сцените с Марла.thunder wrote: аз пък си преизгледах Боен клуб, все така як си е

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Изгледах Star Waras: The Clone Wars току що на дигиталка. Ако се изключат общо 4 минути брутални космически сцени/битки, филмът е спъващо тъп и инфантилен, с най-вбесяващите герои евър и по-малоумни диалози от тия на Бол... Повече - в ревюто ми в новия брой...
And you can't dance with a devil on your back...
Двете хубави кина в Пловдив дават спомената по-горе боза в хубавите си големи зали, а Wall-E в по-малките и доста по-некачествени (въпреки че Wall-E е премиера за града). От сряда ги псувам яко за това.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
13:30 Arena, нали?Roland wrote:Изгледах Star Waras: The Clone Wars току що на дигиталка. Ако се изключат общо 4 минути брутални космически сцени/битки, филмът е спъващо тъп и инфантилен, с най-вбесяващите герои евър и по-малоумни диалози от тия на Бол... Повече - в ревюто ми в новия брой...