За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
Са се сещам за основното предимство на Приистките пред Друида. По секси са ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Моля за извинение, че се опитах да се изкажа неподготвен. Искрено ти благодаря, че ме просветли. Хубаво е че има хора дето всичко им е ясно и от всичко разбират, че иначе ние - простите и неуките - щяхме да си тънем в неведениеNheela wrote:Svetlio, всички реват за друидите защото толкова разбират от Arena PvP...
... Като говорите за PvP поглеждайте малко по-навътре в нещата преди да се изказвате...
....Така стоят нещата просто.

Имам само един въпрос - дали късно вечер, край лагерния огън, галейки любимото си куче Мурджо (или там какъвто пет има твоя хънтър) тайно си мечтаеш да бъдеш прийст, докато гледаш прелитащите сенчести прилепи над главата си?

Обаче обратно на темата за хийлване - за съжаление вече почти никой не ходи в старите дънджъни, щото се качва много по-бързо и ефективно от куести

Светлио, нещо много задълбаваш приятелю. Опит имам да. И чрез този опит ти казвам кои са най-популярните класове в арена в момента. Към тези два добави разбира се Warrior и Druid. Тези 4 класа са на върха на PvP в момента. Така стоят нещата.
Моят коментар беше за положителните страни на Priesta. Та моля сподели какъв е твоят проблем по темата? Аман...
Моят коментар беше за положителните страни на Priesta. Та моля сподели какъв е твоят проблем по темата? Аман...
Аман? Зул'Аман или някой друг Аман?
Нямам проблем аз, само си мисля, че трябва да си направя трети прийст, че нещо съм пропуснал явно да разбера как се играе с тоз клас. Между другото (почти) всички пишещи в темата имат по един активно играещ прийст, но пък си трябва хънтър да ги обясни нещата
Дай и примерни билдове, ще се радвам да чуя и някои тънкости за начина на игра, едно-друго
Радвам се за твоя опит и рейтинг в Арената, надявам се че Сезон 4 ти стои удобно...или не?

Нямам проблем аз, само си мисля, че трябва да си направя трети прийст, че нещо съм пропуснал явно да разбера как се играе с тоз клас. Между другото (почти) всички пишещи в темата имат по един активно играещ прийст, но пък си трябва хънтър да ги обясни нещата

Радвам се за твоя опит и рейтинг в Арената, надявам се че Сезон 4 ти стои удобно...или не?

След Сезон 3 се отказах да играя сериозно арена. Започнах да си вдигам повече нервите, отколкото да релаксирам. Затова сега в Сезон 4 се забавлявам с Setup Rogue/Hunter на 2vs2 и Druid/Hunter/Rogue 3vs3. Особено забавно е на 2vs2, но не ми остава много време напоследък от работа.
Значи това бил проблема при тебе приятелю? Играеш Priest и не си успял в арена. И какво от това питам аз? Аз играя Hunter и не съм успял на PvE. Ти не си длъжен да си PvP freak.
http://www.wowarmory.com/character-tale ... =Disparity Ето ти един примерен Build. Това е Disparity, доста добър Priest. Разрови се малко повече и ще разбереш за Priest Builds и популярните team Setups.
Има и доста силни Shadow Priest PvP Setups.
Значи това бил проблема при тебе приятелю? Играеш Priest и не си успял в арена. И какво от това питам аз? Аз играя Hunter и не съм успял на PvE. Ти не си длъжен да си PvP freak.
http://www.wowarmory.com/character-tale ... =Disparity Ето ти един примерен Build. Това е Disparity, доста добър Priest. Разрови се малко повече и ще разбереш за Priest Builds и популярните team Setups.
аз за Арена нищо не мога да кажа.. освен, че я мразим до дъното на душата си
и то, щото когато се наложи да я играя преди доста време, само защото пустия дпс-кастърски стаф от сезон 2 беше по-добро от каквото може да падне изобщо на онзи етап от ПвЕ, влизайки в Арена, адреналина така ме променяше, че не можех да се позная и не се понасях сама, да не говорим как ме изтърпяваше партньора... (ще трябва свещичка да паля за всичките му почупени нерви от виковете, дето е изтърпял от моя милост
)
да не говорим, че нито имах гиър за Арена (то без грам резилиънс магето си мре за норматив), нито подходящ билд, щото я съвместявах с ПвЕ-рейдове, където бичих на аркейн и то дори не дийп аркейн със Слоу...
поне едно разбрах - от мен пвп-играч не става
язък, дето близки приятели ми бяха де що Гранд- и Фийлд-маршали на Зенедар имаше от всякакви класове, и милите, помагаха къде със съвети, къде с тренировъчни дуели, ама пусто не ми е в кръвта това...
в ПвП битка все едно си забравям класа
всеки път се чудя как може да съм толкова хладнокръвна при сваляне на сериозни босове, в сериозни инстанси и да играя максимално адекватно и ефективно там, а в ПвП да не се възползвам никак от тоновете дмж по екипировката си
ама това е то - друго ми е призванието явно...
а за шадоу прийста, аз продължавам да си твърдя, че тръгне ли на шадоу - по-добре да си изкласи така... да, лесно е, ама защо пък е нужно да й е трудно.. честно казано с шадоу-прийста направо си почивам в сравнение дори с мейна ми маге... а за хийлване с шадоу-билд - спокойно си спомням, че съм хийлвала в БРД с ПЪГ с блъд-елфката... лично аз виждам истинското дпс като прийст в шадоу форма... някак си мисълта ми тече по следния начин - "за чий ти е да си нещо като холи-маге, след като истинския дпс като прийст можеш си го направиш в шадоу-форма... а ако ти се играе, като да дпс-ваш на каст - направи си маге"... но както казах - всеки си има предпочитания за маниера на игра (щото той е коренно различен ако дпс-ваш с холи от това да дпс-ваш с шадоу) и Елейн ще има време сама да прецени кое я радва повече...

и то, щото когато се наложи да я играя преди доста време, само защото пустия дпс-кастърски стаф от сезон 2 беше по-добро от каквото може да падне изобщо на онзи етап от ПвЕ, влизайки в Арена, адреналина така ме променяше, че не можех да се позная и не се понасях сама, да не говорим как ме изтърпяваше партньора... (ще трябва свещичка да паля за всичките му почупени нерви от виковете, дето е изтърпял от моя милост

да не говорим, че нито имах гиър за Арена (то без грам резилиънс магето си мре за норматив), нито подходящ билд, щото я съвместявах с ПвЕ-рейдове, където бичих на аркейн и то дори не дийп аркейн със Слоу...
поне едно разбрах - от мен пвп-играч не става

язък, дето близки приятели ми бяха де що Гранд- и Фийлд-маршали на Зенедар имаше от всякакви класове, и милите, помагаха къде със съвети, къде с тренировъчни дуели, ама пусто не ми е в кръвта това...
в ПвП битка все едно си забравям класа

а за шадоу прийста, аз продължавам да си твърдя, че тръгне ли на шадоу - по-добре да си изкласи така... да, лесно е, ама защо пък е нужно да й е трудно.. честно казано с шадоу-прийста направо си почивам в сравнение дори с мейна ми маге... а за хийлване с шадоу-билд - спокойно си спомням, че съм хийлвала в БРД с ПЪГ с блъд-елфката... лично аз виждам истинското дпс като прийст в шадоу форма... някак си мисълта ми тече по следния начин - "за чий ти е да си нещо като холи-маге, след като истинския дпс като прийст можеш си го направиш в шадоу-форма... а ако ти се играе, като да дпс-ваш на каст - направи си маге"... но както казах - всеки си има предпочитания за маниера на игра (щото той е коренно различен ако дпс-ваш с холи от това да дпс-ваш с шадоу) и Елейн ще има време сама да прецени кое я радва повече...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Бе я се намерете из играта и решете спора там f2f ;р Темата не да си ги мерите ;рNheela wrote:Значи това бил проблема при тебе приятелю? Играеш Priest и не си успял в арена. И какво от това питам аз? Аз играя Hunter и не съм успял на PvE. Ти не си длъжен да си PvP freak.
Довечера ше праим посвещение на Елейн в дедмайнс.
Уикенда трее изгреба до 40ти некак аз

В шатрах немаше портал за дарнасус май, че не помна?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Има портал естествено
Има и за 4-те главни града на всяка фракция.
Иначе за Арена баланса Прийст - Друид.. Друида е по-популярен сред масите просто защото е по-лесен за игра спрямо прийста. Прийста е с много повече възможности, което го прави малко по-труден за игра от друида но и по-добър, прав е хънтърчето за това. Друидите са най-ефективни в 2v2 отборите.
Колкото до локовете... залязоха горките. Откакто направиха резилианса да намалява и ДоТ дмг-то за локовете стана доста зле. Хем с директните си магии има по-малък шанс да критнат и намален крит дмг както останалите класове, хем и ДоТ-овете им намалени едновремено с това. Абе все още са си толкова силни особено 1 на 1, но за Арените станаха по-бавни от преди с наливането на дмг, а това е решаващо.
Друида е само за алт, с миниране и хербализъм, епична летяща форма с тринкет за 10% скорост. За 1 врътка на Нетерстром правя около 150г без изобщо да се напрагям, да се трепя и да ме ганкват.

Иначе за Арена баланса Прийст - Друид.. Друида е по-популярен сред масите просто защото е по-лесен за игра спрямо прийста. Прийста е с много повече възможности, което го прави малко по-труден за игра от друида но и по-добър, прав е хънтърчето за това. Друидите са най-ефективни в 2v2 отборите.
Колкото до локовете... залязоха горките. Откакто направиха резилианса да намалява и ДоТ дмг-то за локовете стана доста зле. Хем с директните си магии има по-малък шанс да критнат и намален крит дмг както останалите класове, хем и ДоТ-овете им намалени едновремено с това. Абе все още са си толкова силни особено 1 на 1, но за Арените станаха по-бавни от преди с наливането на дмг, а това е решаващо.
Друида е само за алт, с миниране и хербализъм, епична летяща форма с тринкет за 10% скорост. За 1 врътка на Нетерстром правя около 150г без изобщо да се напрагям, да се трепя и да ме ганкват.
Не мое да мъмриш, брат!
Еми пропуснал съм порталите нали съм бил до са се Маге ;р
Ма некой ако ми порталне друида там да си направя HS-a ше ми е доста удобно както снова са насам натам из секви земи че деарнасус е на пи.... ма....а and beyond. Иначе 1 път не са ме поканили кат маге некъде са с друида ме врънкат да танквам/церя редовно рандъм хора. Мое се прежала некой ден в Улдаман.
Е са друида си е машина за при ;р Са с две 70ки дали нема събера 5к за месец ;р
Ма кат знам как си харча за глупости мое и да не стигнат. Ма неам време и за левълване и за дейлита напоследък ;( Магето си праи неква стотачка за час два ма от де да ги зема. 
Ама са малко скука, че HotW трее пълна само 5
.

Е са друида си е машина за при ;р Са с две 70ки дали нема събера 5к за месец ;р

Ама са малко скука, че HotW трее пълна само 5

Хм странно нема никой. А в AH неква пълна немотия 
Хехе 40лвл
ДЪ мечката е по-рошава... и все така скучна 
Таиске, твоя ако караш ферал май тва ти трябва до 40ти.
На око го праим билда ма май тва си е ферал приличен
Мняя ше трее респектна малко билда, 5те от фурора ше ги сменя на Heart of the Wild да дойдат, че не менкам почти от котката са. С тия литри поушънки дет си праим са сам почти не сменям форма да се хиилвам с скилове ако не е баси зора
. Перкам преди битка само оня дет помпа 20 секунди по малко и раздирам за ся с моб мой лвл на пълна кръв с мацата 
http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 0000000000

Хехе 40лвл

Таиске, твоя ако караш ферал май тва ти трябва до 40ти.
На око го праим билда ма май тва си е ферал приличен

Мняя ше трее респектна малко билда, 5те от фурора ше ги сменя на Heart of the Wild да дойдат, че не менкам почти от котката са. С тия литри поушънки дет си праим са сам почти не сменям форма да се хиилвам с скилове ако не е баси зора

http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 0000000000
- The Dragon
- Elder God
Гледам талатите на Wrath. Уориъра е странен. vigilance е интересен скилл - ако се използва правилно и с два танка мисля че unlimited taunt ще оффсетне добре намаляването на генерацията на treat с 10%.
Титан грипа май ще е ултимативното PvE умение на война, а Leap-a - абе не ме лови като идея. И в Диабло 2 не ми харесваше.
Arms си остава PvP дървото, но за жалост Мортал Страйка остава ултимативното умение в него. Нещата над него - абе не ме въодушевяват много.
А варлока ми стана 64 левъл и сега изнася де що има Моб в награнд. Чудя се дали да мина на Аффликшън отново. Фелгарда е забавен, но ...
Титан грипа май ще е ултимативното PvE умение на война, а Leap-a - абе не ме лови като идея. И в Диабло 2 не ми харесваше.
Arms си остава PvP дървото, но за жалост Мортал Страйка остава ултимативното умение в него. Нещата над него - абе не ме въодушевяват много.
А варлока ми стана 64 левъл и сега изнася де що има Моб в награнд. Чудя се дали да мина на Аффликшън отново. Фелгарда е забавен, но ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God
Не - на hellscream, едни приятелчета си бяха направили герои на путешки сървър от sissy фракцията и викат - айде идвай - нема да излезеш от инстанции докат не станеш 60
И си удържаха на думата. Та съм горд собственик на human warlock на pve сървър ...

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.