Имаше си и комуникационни проблеми, при това упорити.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Dr. Horrible wrote:Хм, за мен пък точно Lost става истински яко чак след втори сезон. Първи беше почти окей, но втори на моменти беше доста тъп, почти нищо не се случи. И от трети нататък определено набра скорост, дори със самата премиера на сезона. Джулиет и Дезмънд бяха невероятни попълнения в сериала и бяха много по-интригуващи и впечатляващи от попълненията във втори сезон (Ана Лусия и Еко). Съжетните линии и на осторова и в спомените станаха доста добри. И сийзън финалитата на първи и втори сезон са читави епизоди, но финалитата на трети, четвърти и пети са превъзходни.
Абе аз съм гледал не само първи, но имах предвид най-вече шоковия ефект от поднасянето на историята в него плюс (тогава все още) готините персонажи, преди да се поолеят откъм флашбековете с тях. После ми се позагубва ефектът от развлачванията и криволиченията в сюжетните линии, с Джон Лок например, пък и не само (Ана Лусия и Еко бяха много добри, ама видяхме какво стана изневиделица). Въобще, откъде се тръгна, къде се отиде.Muad_Dib wrote:Абсолютно съгласен за ЛОСТ, повечето хора гледат само първи сезон и после почват да смърдят колко не бил як. А само като се сетя за смазващия финал на трети сезон например:)))
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests