Не, толкова да си зле наистина...

Пъгс, не е по-зле от миналия Хълк, бате. Вервай ми и ела утре да се увериш сам.
Ха-ха, тоя лаф изби рибата отвсякъде.Обратно към филма. Почти като очакваното - но само почти. Подлъган от Айрънмен, се надявах все пак на нещо по-дълбоко.
Валка, ако "единствената разлика м/у двата филма е хуморът", как така е "нормално да съм се излъгал в очакванията си"?Roland wrote:Филмът е адски добър! Отсега обаче забравете да ви изкефи колкото Железния човек. Няма шанс, просто докато Железния е по-скоро екшън с лафове, Хълка е екшън с драма и определено не е толкова забавен. Въпреки че няколкото бъзика, които се пак има, са безценни (гарда в университета, дето му вика "братко", е актьорът, който е играл Хълк в некъв стар пробит сериал применро). Лив Тайлър е чудовищно грозна и отвратителна, но не се пречка много, Нортън както винаги е бог, въпреки че тук няма кво толкоз да играе и омг, си е развалил физиката, станал е хърбав. Но пък е в пъти повече Банър от стария Хектор (не, че не уважавам Бана де, жесток пич е и той) и изобщо откъм каст филмът няма слаби звена. Тим Рот няма някаква кой знае каква роля откъм игра, но кефи много, Генерала и той. М-р Син трябва да умре (ще видите за кво иде реч)...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Изкуших се, честно казано. После просто си дадох сметка, че човекът за пореден път се дъни на няколко толкова базови нива, че всякакъв опит да му се разяснява защо боравенето с антични сюжетни концепции и личен вкус, бъркан с обективни факти, е нелепо, ще бъде обречен на трагичен провал, като повечето опити за комуникация с него... та се отказах.Amelia wrote:Ако някой сега му отговори, ще го ритам, честно.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests