Има ли смисъл гледането на зрелищни филми на комп?

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
dellusion
Warmage

Post by dellusion » Thu Jun 26, 2008 10:48 am

А пък в моя град искаха да строят мол, ама местните мутри не дадоха :neutral: .

А по въпроса: еми има 2 типа филми - такива, за които е задължително да се гледат в кино и такива, за които е препоръчително.

Проблема с кината е, че трябва да пътуваш във скапания градски транспорт, да те глобят 3 пъти докато стигнеш мола, 3 пенсионера да ти се скарат за нещо, 2-ма циганина да се облегнат на тебе за по около 10 минути и така. После в киното има много хора. И като свърши филма, трябва да се прибираш. А е тъпо ако ти се приходи до тоалетна, по време на излъчването.

И все пак по-скоро бих казъл кино > всяка домашна видео система.
Look at the darkness...
...around me.

goldlion
Smallfolk

Post by goldlion » Thu Jun 26, 2008 2:28 pm

Така е колкото и да е добра всяка домашна киносистема колкото и да имаш хубав телевизор на кино преживяването си е друго. Особено на мащабни зрелищни спектакли, то иначе какво е едно нищо:)

Аз сега с нетърпение чакам да построят първия МОЛ при нас, за да ходя на кино :) Между другото в момента строят 5 такива и аз само се оглеждам като куче пред месарница за този който ще е готов пръв :)

Onslaught
Sorcerer

Post by Onslaught » Mon Jun 30, 2008 11:05 pm

Drizzt Do`Urden wrote:Аз лично гледам филмите през комп - на средно голям телевизор, и горе-долу прилично звучаща с-ма.. Имам желание да гледам доста от филмите на кино, но досега свястни зали като че ли нямаше, сега с откриването на Мол-овете дано се пооправят нещата. А и повечето пъти докато се наканя да ида да гледам филм или спират прожекцията, или от скука го изглеждам в нас :roll: Друг проблем ми е, че малко от хората около мен споделят вижданията ми и предпочитат вариянт 1. За кво ше давам пари за кино, като ми е за без пари на компа?
И при мен положението е подобно, най-вече частта с "За кво ше давам пари за кино, като ми е за без пари на компа?".
Темата с уговорките за кино като гледам май само софиянци я използват. От Варна дали няма да можем да се съберем поне 4-5 ентусиасти за някой от предстоящите блокбъстъри?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jun 30, 2008 11:10 pm

Похвална инициатива, направете го, стига да е възможно. Даже и аз може да мина, шото идните седмици съм някъде наоколо (Златните, които са квартал на Варна). Да сефтосаме новата Арена дето са ви я построили? 8-)

Марфа, здрасти! :) (Марфа е от Варна. И още няколко девойки. :wink: )
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jul 01, 2008 9:26 am

Здр!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.