Кинопрограмата

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sun Jun 15, 2008 10:27 pm

Обаче аз мисля да започна нова игра със залагания колко ще пишеш на разни филми.

Няма да е интересно, всички ще познаваме без особен проблем. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Jun 16, 2008 10:14 am

Roland wrote:Обаче аз мисля да започна нова игра със залагания колко ще пишеш на разни филми. Ей на, на Хълк примерно ше дадеш 8/10, бас ловя.
:lol: :lol: :lol:
Недей, ще вземе да им слага различни оценки само да ни прави напук. :mrgreen:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jun 16, 2008 12:32 pm

Изключително непрофесионално разсъждавате. :shock: :surly:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Jun 16, 2008 12:34 pm

Нормално. В сравнение с теб всички сме любители. 8-)
The Best of Mozart

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 21, 2008 2:42 pm

Христо (Смърфиета) е така неприкрит и прям. :)

Значи тая седмица дето почна нямаме нищо (за последен път тва лято :evil: :evil: :twisted: :twisted: ), а другия петък кикстартваме баш сезона с Wanted (отново заедно с Щатската му премиера). Няма да повтарям минипрезентацийката си от началото на темата му.
Spoiler: show
shayhiri wrote:Филмът излиза и тук точно след 2 седмици и аз лично вече много му се надъхах, макар принципната му позиция nerd turns out to be the Chosen one, has sex with badass Angelina Jolie, does totally impossible things ("curving bullets") and saves the world, murdering people at (others') will да мога да я хапна за закуска, ако тръгна да се заяждам. :mrgreen: Но тва ще направя всичко възможно да го отложа за след второто-третото гледане, за да не си скапя кефа - а дотогава ще се bask-вам в нърд фантазиите за силно навити фатални жени и справедливо ултра насилие - стига да са поднесени с уникалната визия на Тимур Бекмамбетов, който може да е първият режисьор, който наистина да застигне (а и задмине!) пословичната визия на Матрицата. 8-)
Само ше кажа, че получих просветление и чисто интуитивно заявявам

ОЧАКВАНИЯТА си за 8,5-9,5/10. За Wanted тва, да, правилно ме разбрахте. Просто вече смятам, че като визия и ритъм ще е СМАЗВАЩ, а останалото ше се търпи, ако изобщо ни остане време и внимание за него. Три пъти не му мърдат. LET THE BLOODSHED COMMENCE! :twisted:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jun 21, 2008 3:57 pm

Май никой няма да ти се върже на предварителната оценка. :wink:

Аз лично се надявам да ми достави изживяване подобно на Кранк или Стрелай смело с бонус кака Анджелина. И също въобще не мисля да задълбавам в сюжета. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 21, 2008 4:02 pm

DELgado wrote:Май никой няма да ти се върже на предварителната оценка. :wink:
Шото всички знаят, че ше позная, както винаги досега. :) "Кранк и Стрелай смело " са евтинки Б филмчета на фона на тва. 8-)
Last edited by shayhiri on Sat Jun 21, 2008 4:08 pm, edited 2 times in total.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jun 21, 2008 4:03 pm

Ама как може да сме сигурни че после няма да извъртиш ревюто така че да съвпадне с предварителната оценка? :wink:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 21, 2008 4:07 pm

Шото е НЕПРОФЕСИОНАЛНО. :shock: :evil:

Освен тва много по-важно е да си поддържам репутацията на реалистично оценяващ (досега в огромното мнозинство от случаите последвалият публичен консенсус е съвпадал с обективното ми мнение), така че е пълен абсурд да кажа на черното бяло.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jun 21, 2008 4:11 pm

Шайхири, бате сложих смайли специално :dunno:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 21, 2008 4:35 pm

Аз пък ги пропускам на точните места за ефект. :lol:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sun Jun 22, 2008 6:06 pm

shayhiri wrote:Христо (Смърфиета) е така неприкрит и прям. :)
Щрумпфетката (la Schtroumpfette), всъщност. Смърфи е английският превод на белгийската комиксова поредица "Щрумпфите" (Les Schtroumpfs). :idea:

И защо продължаваш да казваш предварително колко очакваш да ти хареса даден филм? Ако целта ти е да трупаш постове, ОК. Иначе подобни изказвания според мен са леко излишни. "Гледах трейлъра на филма Х/четох разни предварителни изказвания за филма Х, очаквам да му пиша 8,5/10 и ще го гледам поне три пъти" - ВТФ?!

Думата "любители" има две значения, впрочем. :wink:
The Best of Mozart

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jun 22, 2008 6:20 pm

Е не знаех, че и аватарът ти е франкофонски, иначе знам оригинала, да. :)

Иначе нормално е да задавате такива въпроси. А аз няма да се уморя да отговарям, че тва е идеята на привюто. Информация се черпи от всевъзможни източници, а трейлърът дори не е най-важният сред тях. Колкото до смисъла - ако за даден филм очакваната оценка е много ниска, определени хора може и да го скипнат или поне да не рискуват премиерно и да изчакат ревюта. И обратното. Ако някой ми повярва относно качествата на Wanted (средна оценка 9/10), няма да се дърпа от общото премиерно ходене.

Сега ше кажете, че никой няма причина да ми вярва. А аз ше кажа, че в края на лятото, ако задържа нивото на предвиждане, ше имате. :)

Освен тва вие що правите прогнози за резултатите от мачовете в специална тема в подфорума? На мен би ми се виждало адски тъпо, ако изхождах от собственото си безразличие към футбола, но не ви се меся. Който от каквото разбира.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sun Jun 22, 2008 6:24 pm

shayhiri wrote:Освен тва вие що правите прогнози за резултатите от мачовете в специална тема в подфорума? На мен би ми се виждало адски тъпо, ако изхождах от собственото си безразличие към футбола, но не ви се меся. Който от каквото разбира.
...
:neutral: :? :shock:
Сравнение между "предричане" колко ще хареса някой даден филм с все оценката преди да го е гледал и очакван резултат от мач...
The Best of Mozart

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jun 22, 2008 7:42 pm

Възможно ли е обективно да се определи дали и доколко е добър определен филм е съвсем отделен разговор, който вече сме водили. (Но можем пак да проведем.) И като приемем, че е напълно възможно, както голямата част от нас тук и хората по принцип смятат, разликата с мачовете става никаква. :wink:

(Даже да се определят в аванс резултатите - или дори победителя - в мачовете всъщност е по-"абсурдно"*, доколкото в крайна сметка всичко опира до шанс, видяхме кво стана с непробиваемия холандец на Тишо сноши. Докато с филмите далеч не е така. При достатъчен интерес, разбиране и опит, винаги се намира същественото инфо, на което да опреш информираното си предположение.)

А ако ти наистина вярваш 100% в подписа си, защо изобщо четеш ревюта и привюта? Би трябвало да не го правиш и като отиваш на някой филм, да си с абсолютно чисто откъм очаквания съзнание. Така ли се получава?

* освен ако някак си печелите консистентно от залагания, ма тва си е хазарт